Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pediatra przyjmujący prywatnie |
Witam, czy moglibyście polecić jakiegoś dobrego pediatrę który przyjmuje prywatnie. Chodzi o wizyty domeowe jak także i takiego do którego mogę pójść z dzieckiem. Potrzeban mi konsultacja a nie wiem kto z pediatrów przyjmuje prywatnie. Z góry dzięki za namiary. Jeśli taki temat był poruszany na forum to sorki za zaśmiecanie, ale opcja szukaj nie dziala i nie mogłam wyszukać. Pozdrawiam :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pediatra przyjmujący prywatnie |
Ja tylko mogę polecić doktora Maksimowicza z ul. Piaski jak chcesz to napisz na priv to podam Ci numer telefonu. edo75@wp.pl
|
|
Polecam Pana dr Wojtkowskiego Kazimierza, lek. med. Spec. pediatra. Gabinet Senatorska 27, Łomża, +48 86 216 68 63.
|
|
Do niego akurat mam namiar :) Dzięki. Jak myślisz przyjmie mimo że dziecko nie jest refluksowe?
|
|
Trzeba zadzwonić i telefonicznie przedstawić sprawę. Myśle że nie powinno być większych problemów.
|
|
jak nie ma refluksu to na pewno rozpozna
|
|
dr maksymowicz to tylko refluks i skazę białkową diagnozuje :( tak go zachwalają a ja zawiodłam się na nim. bo powiedział (bez żadnych badań a tylko po obejrzeniu synka) że ten ma skazę i przepisał mleko bebilon pepti. na szczęście dałam małemu tylko 4 opakowania. i samo z siebie przeszło i syn ma już prawie 1.5 roku i wcina wszystko i nic mu nie dolega. docenisz jeśli stracisz....stracisz jeśli nie docenisz...
|
|
polecam doktora Wojtkowskiego
|
|
a ja doktora Maksimowicza ZDECYDOWANIE!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |