Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uwaga płeć piękna :) |
Iran: Zginęła, bo była zbyt umalowana 80-letni Irańczyk zabił swą 57-letnią żonę, uderzając żelaznym prętem, ponieważ uznał, że zbyt wyzywająco się umalowała i ubrała - podała w niedzielę prasa w Teheranie. "Żona ciągle doprowadzała mnie do furii, bo ubierała się zbyt frywolnie i miała przesadny makijaż" - oświadczył rozzłoszczony małżonek. "Wiele razy ją uprzedzałem, żeby nie chodziła tak po ulicy, ale ona nie słuchała. Chciałem ją ukarać i uderzyłem prętem" - wyjaśnił po aresztowaniu. Od rewolucji islamskiej w 1979 roku kobiety w Iranie mają obowiązek nosić czador - tradycyjny strój zakrywający włosy i ciało. Źle widziane przez konserwatystów jest też stosowanie makijażu. Wiele kobiet jednak maluje się, nosi też krótkie, wcięte płaszcze i lekkie apaszki zsunięte na tył głowy. onet.pl :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uwaga płeć piękna :) |
Jakiś dziwak, chyba w Łomży nie był.
|
|
Hehehe zobaczyłbym jedną z naszych Łomżynianek i krótko mówiąc - mietek podnietek :D Ja nie mógłbym żyć w Iranie i w żadnym innym podobynym bleee ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Nie przejmujcie się i tak niedługo Amerykanie ich zbombardują ;)
|
|
Takiemu to Choroszczby niepomogla u nas sie takie rzeczy niedzieją i dzieki Bogu... Ps...Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
Zaraz zaraz, a czy u nas nie wytyka się z ambony (i palcami) kobiet przychodzących do kościoła w spodniach, a nie daj Boże w mini? Wiem co powiedzą na to niektórzy, ale nie mamy powodu udawać aż tak "postępowych", rozejrzeć się tylko trzeba uważnie.... to wokół zobaczy się nie gorszy ciemnogród. Zbych
|
|
Zginęła, bo facet miał kompleksy i niskie poczucie własnej wartości... Gdyby lubił siebie, lubiłby również swą żonę, zarówno umalowaną jak i nie, wręcz cieszyłby się widząc ją przed lustrem ze szminką w dłoni, że jej się wogóle jeszcze chce coś ze sobą zrobić, bo to znaczy, że jej zależy..:) Jantar
|
|
Kobieta jak się maluje, znaczy że jej zależy. Mężczyzna jak się maluje, znaczy że pedał. No chyba że jest jakimś aktorem czy innym Lindą...
|
|
Nie widziałem, żeby z ambony ktoś wytykał kobiety w spodniach... ...a co do mini, to wcale się nie dziwię... --- PGG
|
|
P.S PTYSIU ŻEBY CIEBIE CZASEM Z TEGO FORUM NIE WYKASOWALI TY ŁOMŻYŃŚKI PAJACU
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |