poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
drzwi harmonijkowe

Gdzie można kupić drzwi harmonijkowe do pokoju?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: drzwi harmonijkowe

przy światłach na wojska polskiego a sikorskiego tam w tym ciagu sklepów jest sklep z drzwiami i akcesoriami

nie kupuj tych drzwi, albo przynajmniej odkręcaj je jak planujesz tanc balangi, za dużo widziałem co się z takimi dzieje

serio ich nie kupuj. moje po pół roku zaczely otwierać sie tylko do polowy.. lekko zahaczysz i już drzwi do wywalenia. pieniadze wywalone w błoto. juz lepiej zainwestuj troche pieniazków w te zasuwane na szynach, ale nie harmonijkowe.

zależy jakie kupi. jak kupi za300-500zł to wiadomo że to gówno będzie ale jak jakies lepsze to i pochodzą:) ale lepiej jednak normalne kupić.

za taka cenę można kupic przesówane... Odradzam harmonijkowe wogole nie zdaja egzaminu...

Solidne drzwi z litego drewna znajdziesz na http://www.klaczak.com.pl.

Drzwi harmonijkowe to poroniony pomysl.Szkoda kasy.Znam osobe ktora robi drzwi przesone na lozyskach.To dopiero jest dobra inwestycja na lata.Przesowasz je jednym paluszkiem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org