Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
1% podatku dla hospicjum w Łomży |
to że w tym roku wp.ływy z tej darowizny byly mniejsze w głownej mierze wynika braku informacji i takim hospisjum i dokładnych informacjach jaki numer rejestru należyw pisac w zeznaniu podatkowym. Trochę wiecje inicjatywy w tym zakresie ze strony hospisjum i wpływy będa zdecydowanie większe. Każdy łomżyniak poprzez ten szczytny cel i weprze miejsce gdzie przebyają ludzie nieulaczelnie chorzy i swoje ostatnie dni dorzywaja pod troskliwa opieka i dobrych warunkach bytowych. Osobiście byłem i widzialem to hospisjum i jestem pełen podziwu dla jego funkcjonowania. Pomieszczenia ciepłe czyste , domowa atmosfera i troska o pacjentów. Polecem warto wesprzeć ta placówkę bo często w ten sposób pomagamy ludziom nieuleczalnie chorym znajdującym się w trudnej sytuacji. Dltego więcej informacji o tym ,że takei ospicjum jest , informacji co i gdzie pisać w zeznaniach podatkowych a ludziska z pewnościa hospicjum to wespra jak ja to czynie od lat. Do rozliczenia podatków za rok 2011 jest jeszcze trochę czasu więc nalezy ta informacje przygotować. Riposta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |