Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SZANUJ ZIELEŃ,NIE DEPCZ TRAWNIKÓW! |
DZIŚ OK.GODZ14. PAN KOŁAKOWSKI ROZDAWAŁ PRZY PRZEDSZKOLU"MAŁY ARTYSTA" ŻÓŁTE BALONIKI.BYŁ TAK ZAFASCYNOWANY SWOJĄ KAMPANIĄ WYBORCZĄ,ŻE BEZTROSKO SPACEROWAŁ SOBIE PO TRAWNIKU.DAŁ WSPANIAŁY PRZYKŁAD MŁODYM OBYWATELOM ŁOMŻY,ŻE WŁADZA WSZYSTKO MOŻE!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SZANUJ ZIELEŃ,NIE DEPCZ TRAWNIKÓW! |
...onże deptał dotychczasowy dorobek rządów PO i prezydenta Czerniawskiego.... apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
do bapa9. zgodnie z nowelizacją Kodeksu wykroczeń przyjętą w 2010 roku w Polsce przez Sejm, można poruszać się (czyli deptać) po trawnikach, ty post-PRLowski relikcie.
|
|
wali mnie to
|
|
to tak jak mój jebnięty sąsiad, pruje się jak stare prześcieradło bo po trawniku człowiek chodzi, a jak jego rozwydżone bachy wspinają się po drzewach i łamią je to już nie widzi żyd **********.
|
|
na każdym osiedlu jest taki UBek, który ma zakodowane przez komunę (bo stamtąd się ten przepis wywodzi), że nie można chodzić po trawniku. cała Europa lat 70-tych na skwerkach z kocami, psy z freesbies latają, koleś na randce z laską pod drzewem, a wszystko na trawniku. tylko u nas komuś wtedy odje.ało...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |