Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Obniżka czynszu w ŁSM- podstęp? |
Jakie są powody obniżki czynszu w Łomżyńskiej Spółdzielni Mieszkaniowej? Czy można powiązać ten zadziwiający fakt ze zwrotem nadpłat za CO? Szukam ciekawych odpowiedzi. Nikuś
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Obniżka czynszu w ŁSM- podstęp? |
twoja teoria jest słuszna. dodam nawet, że społdzielnia dała takie info przed rozpoczęciem zliczania ubiegłego roku.
|
|
słusznie!
|
|
obnizki?ja dostalem kilka dni temu pismo ze czynsz mam podniesiony w sumie o 25zl.rozliczenie CO to juz inna sprawa.
|
|
Jeżeli ktoś ma nadpłate i zwrot za ogrzewanie to obnizona jest zaliczka pobierana za ogrzewanie przez nastepny rok dlatego moze byc zmiejszona oplata za czynsz marysialomp
|
|
prezes sie zmienił jakoś nie dawno, chyba w tym roku, dlatego może te całe zamieszanie
|
|
Jeżeli w tamtym roku miałem nadpłatę za zużycie 29 " kresek " w wysokości ok. 600 zł , a w tym roku za zużycie 26 kresek obniżono mi roczny { ?} czynsz o 12 zł miesięcznie , to jakby nie liczyć zaoszczędziłem tylko 144 zł . ???! Każde tego typu " reformy " zawsze walą w lokatora . Spółdzielnia nie może być stratna ?
|
|
Ja mam obniżony czynsz o złotówkę. Zwrot 100zł za c.o.
|
|
A co to za myk, że pobierane są przedpłaty w ciągu 12 miesięcy, a rozliczenie obejmuje tylko 11 miesięcy? (czyli okres 01.10.2010 - 31.08.2011). A gdzie przedpłata za wrzesień?Na następny rok przenoszą czy na poczet swoich wydatków?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |