poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Największy sklep w Łomży z Rtv

Gdzie w Łomży jest największy wybór sprzętu audio typu mp4 mini wieże itp?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Największy sklep w Łomży z Rtv

MediaExpert. Człowieku w jakim Ty świecie żyjesz

Gdybym był z Łomży to bym nie pytał
Na jakiej to ulicy jest?

al legionow, na przeciwko prymy

i jest fajnie

Legionów. Niedaleko stacji paliw Pryma.

Można tam sprawdzać i testowac sprzęt tak jak w Auchan ?

Łomża to nie Bstok..

i jest fajnie

Jeśli szukasz odtwarzacza mp4 odradzam Media Expert,ceny z kosmosu,odtwarzacz mp3 kosztuje tam przesadnie drogo.Mp4 kupisz w przyzwoitej cenie a Avansie,tym naprzeciw zielonego budynku ośrodku nauki jazdy na legionów.

Dwa dni temu kupiłem w Media Expert Telewizor Plazmowy Panasonic TX-P50G10 E .5500 pln na niższej cenie mi nie zależało .Otrzymałem profesjonalną obsługe sprzedażową zamówiony towar dostarczony bardzo szybko z transportem do domu .Telewizor nowy nie uszkodzony mechanicznie profesjonalny transport w pozycji stojącej wymagany Plazma.Lodówke Bosh i GPS też tam wcześniej nabyłem

Polecam Media Expert
Telewizor zakupiony 2010 01 07 rejestracja na stronie panasonica bez problemu gwarancja 5 lat .Posiadałem do tej pory Lcd Philips 37 PLF 7662 D full hd dwa lata w porównaniu z tą plazmą różnica jest znaczna ( kolosalna )

czerń ustawiona gamma na 2.5 i biel bardzo dobra kolory soczyste naturalne bardzo cichy nic nie słysze elektroniki z bardzo bliska ok 10 cm lekki szum wiatraczków .TV bardzo mało się nagrzewa .

Kontrast 36

Jasność 0

kolor 0

ostrość 7

balans bieli Normalny

Gamma 2.5 ( najlepsza czerń )

Przepracowane 35 h

Utrwalanie logo stacji i innych napisów ( zjawisko nie występuje )

Powidoki nie wiem jak wyglądają ( zjawisko nie występuje )

Bardzo dobra korekcja filmów z pasami czarnymi zoom2

Jakość kanałów HD z platformy N wyśmienita kanały SD dziele na dwie grupy część jakość Dobra część mierna .

Jakość zdięć z karty SD wyśmienita .

Telewizor ma coś w sobie tą klasę i jakość dla mnie jest produktem wzorcowym i kultowym

eeeee?

i jest fajnie

ernest37: "Dwa dni temu kupiłem w Media Expert Telewizor Plazmowy Panasonic TX-P50G10 E .5500 pln na niższej cenie mi nie zależało .Otrzymałem profesjonalną obsługe sprzedażową zamówiony towar dostarczony bardzo szybko z transportem do domu .Telewizor nowy nie uszkodzony mechanicznie profesjonalny transport w pozycji stojącej wymagany Plazma.Lodówke Bosh i GPS też tam wcześniej nabyłem[...]"

Ernest chcesz powiedzieć, że gdyby w sklepie obok był telewizor tańszy to i tak byś kupił w Media Expert dlatego że dostarczono Ci go domu w pozycji stojącej i co uznałeś za wysoki standard nie został uszkodzony w podczas transportu. Śieszne są te Twoje argumenty dlatego że takie rzeczy są a właściwie powinny być standardem w każdym sklepie, nie wspominając o profesjonalnej obsłudze sprzedażowej.
A tak przy okazji to stosuj w przyszłości znaki interpunkcyjne bo trochę śmiesznie te twoje zdania brzmią ;)

A na cholerę nam parametry czy też opis tego telewizora? Co to ma do tematu?

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Może ktoś przeczyta z użytkowników z tej linii telewizorów panasonica i będzie
zadowolony .W Łomży w obecnej chwili największy asortyment agd i rtv ma mediaexpert zmieni to się gdy zostaną pobudowane nowe galerie handlowe w mieście .Przepraszam za informacje nie na temat .

www.allegro.pl

ernest37 ty chyba pracujesz w tym sklepie że tak go reklamujesz

Po co ci sklep w Łomży.Najlepiej allegro.pl

MediaExpert może i jest największy ale ceny mają chore. Do tego obsługa nieprzyjemna. Wybór może i mają największy ale żyjemy w XXI wieku, mamy internet i inne dobrodziejstwa techniki. Osobiście radziłbym zapakować się do samochodu, pojechać do Bstoku, objeździł Auchan, Makro, Selgros, MM, Euro Rtv Agd i kupił taniej

Ja też do Media Expert jestem nastawiony nieufnie, ostatnio kupowałem pralkę - w Media Expert podczas wielkiej promocji bez Vatu cena była wyższa niż w sklepie Neonet bez żadnej promocji. Może to nie jest reguła tylko jednostkowy przypadek, ale jeśli ktoś nie chce przepłacić zalecam ostrożność :).

Potrzebne mi konkretne wymagania jeśli chodzi o sprzęt Na alegro mi tego nie powiedzą musze sam to przetestować i sprawdzić czy się nada

Moim zdaniem zakup towaru delikatnego i dość cennego jest ryzykowny przez internet nie chodzi mi o nieuczciwość sprzedawców na allegro i w sklepach internetowych zakupiłem w ten sposób około 150 produktów lecz problemy powstałe w wyniku gdy dostarczony towar przez kuriera w tym przypadku tv
był by uszkodzony mechanicznie lub niesprawny technicznie np. powystawowy
nie całkiem nowy .Jest sporo zamieszania jeśli taka sytuacja wystąpi .W sklepie
na miejscu mam pewność że nie będe miał takich problemów oferta w Media Expert była najniższa w mieście nabywając tv w internecie zaoszczędził bym 300 pln wliczając koszt przesyłki + musiał bym targać 45 kg tv 50 cali sam na góre . Pozatym gdy tv dojechał do sklepu natychmiast dostałem wiadomość telefoniczną o tym fakcie było to przed zamknięciem mimo to obsługa transportowa mimo że nie musiała dostarczyła mi towar do domu natychmiast
ledwo co wyrobiłem do domu .Przez to telewizor mógł ( dojść do siebię ogrzać się w mieszkaniu ok 2 h ) .Nie był to dla mnie tuzinkowy zakup i jeśli coś chwalę
to szczerze i żetelnie bo nie mam żadnego interesu w czym kolwiek .Pozdrawiam .

Również nie polecam media expert.
Ceny maja mocno zawyżone a obsługa jest nieprzyjemna.

Jesli elektronika to w sklepach w okolicy dworca pks, tam ceny co w miare ok, a te parę złotych można przeplacić bo widzisz co bierzesz i masz to od ręki.

Ale jeśli dokładnie wiesz czego potrzebujesz to kupuj przez internet zapłacisz najtaniej a w razie awarii trafisz bezpośrednio do autoryzowanego serwisu nie tracąc czasu zanim załatwi to za ciebie z wielką łaską sklep.

Niektórzy producenci oferują już gwarancje door-to-door przyjadą (kurier przyjedzie) odbiorą towar, naprawią i przywiozą dobry.

w media expert ceny są powalone, też kupiłem plasme z tym że na Agito, telewizor dostałem w ciągu 48 godzin, był zapakowany na specjalnej palecie drewnianej oczywiście w pozycji stojącej, czyli tak samo jak w ME z tym że ponad 1000pln taniej i tak samo pięcio letnia gwarancja po rejestracji na stronie producenta

media expert owszem ale tylko popatrzeć i wybrać , natomiast kupic zdecydowanie w innym miejscu gdzie ceny nie są kosmiczne.

Bimbo

i tez mi się wydaje ,ze nowe galerie zmienią reguły gry. Bedzie większy wybór i zdecydowanie po niższych cenach. W Łomży w chwili obecnej nie wiem czemu jestesmy skazani na drożyznę i w ograniczonym wyborze. oczywiście nie z wszystkim tak jest ale ubrania , obuwie , elektronika , agd i komputery tak.

Bimbo

Dziwne,
Porównujecie ceny internetowe z cenami w normalnym sklepie...
Weście pod uwagę sklepy tego samego typu, a nie internet.
Nowe galerie.. Będzie taniej. Przejedź się do Białego przejdź się po sklepach.. Ja widziałem wszystko w podobnych cenach a nawet i wyższych. Mowa tu o obuwiu, ubraniach.
Konkurencja, przypomnij sobie jak nie było media i chciałeś kupić monitor. wchodzisz do sklepu i masz 2 do wyboru. w cenach wtedy z kosmosu...
Narzekać można i na ceny i na obsługę... Ale to nie zmienia faktu że jak chcesz coś kupić i mieć wybór to idziesz do Media Expert. Jak ci się cena nie podoba to otwórz usta i negocjuj.

Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko
inne, to krok naprzód..

Nie no z kompami to bez przesady, już drożyzny takiej jak kilka lat temu nie ma. Rzekłbym nawet, że część rzeczy mamy taniej niż w takim Białymstoku. Np. gry komputerowe mamy juz taniej niż w takim Empiku czy Media Markt (tzn takie jest osobiście moje zdanie, bo kupuję w PlayerGames na Legionów, na przeciwko salonu Orange i tam mają sporo niższe ceny niż w tych sieciach). O ile kiedyś zdarzało mi się przy okazji jakiejś podróży do Białego w Śledziarnii kupować akcesoria komputerowe czy gry, to teraz już to w Łomży w tym sklepie robię - nie dosyć, że bliżej to jeszcze lokalny biznes wspieram :)
Z innymi branżami wydaje mi się, że jest podobnie, np z butami. Kiedyś nie szło w Łomży dobrych butów kupić bez przepłacania, a teraz? Do wyboru do koloru :) Sądzę, że nie jest tak zle z tymi zakupami w Łomży.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org