niedziela, 02 marca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WIELKIE OSZUKAŃSTWO W GAZECIE KONTAKTY W KONKURSIE KOBIETA ROKU 2011

JESTEM OBURZONY DZIAŁANIAMI GAZETY KONTAKTY , KTÓRA Z LUDZI ROBI GŁUPKÓW I WYSYSA PIENIĄDZE. KILKA TYGODNI TEMU OGŁOSILI KONKURS NA KOBIETĘ ROKU 2011 I JA WYSYŁAŁEM SMSMY NA SWOJĄ FAWORYTKĘ. SMSY MOŻNA BYŁO WYSYŁAĆ DO 23 WRZEŚNIA , A TYM CZASEM GŁOSY "NIBY" JUŻ DAWNO BYŁY POLICZONE A SYSTEM SMSÓW DALEJ DZIAŁAŁ. CZYLI LUDZIE WYSYŁALI DALEJ , PŁACILI ZA TO A "NIBY" MIELI JUŻ WYNIKI. PO DRUGIE DZIŚ UKAZAŁ SIĘ ARTYKUŁ WŁAŚNIE O KOBIETACH ROKU 2011, WIEMY KTO WYGRAŁ ALE NIE WIEMY KTO ILE TYCH GŁOSÓW DOSTAŁ. MOŻNA BYŁO SIĘ SPODZIEWAĆ OCZYWIŚCIE KTO WYGRA ALE JAKIEŚ UZASADNIENIE DOWODY?ROZDAWANIE NAGRÓD W NOWOGRODZIE ODBYŁO SIĘ W NIESMACZNEJ ATMOSFERZE, WIDAĆ BYŁO ,IŻ TEN KONKURS TO CAŁE OSZUKAŃSTWO, KTÓRY WYCIĄGA PIENIĄDZE OD LUDZI. POJAWIA SIĘ WIĘC PYTANIE PO CO POJAWIAŁ SIĘ TEN KONKURS I JAKI MIAŁ MIEĆ CEL, CZYŻBY ZNOWU SPRAWY POLITYCZNE???A CO NA TO KOMITETY WYBORCZE?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WIELKIE OSZUKAŃSTWO W GAZECIE KONTAKTY W KONKURSIE KOBIETA ROKU 2011

sms to zwsze jest oszustwo,gdzie ty zyjesz ze niewiesz tego,w afryce?

słychac bylo strzały jak wysyłales?

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

OSZUKAŃSTWO

dikson a kto kazał Ci te smsy wysyłać ? Był przymus jakiś ?

________
Malachit

nikt mi nie kazał wysyłać smsów, po prostu wysyłałem na swoją faworytkę . Ale czy to znaczy ,że mam się dawać robić w bambuko?Zresztą tu nie chodzi tylko o mnie , bo wiem ,że wiele osób wysyłało smski na swoje faworytki. Dostrzegam też ,że ta cała sprawa śmierdzi polityką. Czy wszystko musi być pod jej osłoną?a te całe kontakty to na psy spadają oszukańce

Ja również wysyłałem smsy na moją kandydatkę, niestety nie przeszła, zresztą nie miała dużych szans :-)
Ale nie wiem, skąd wziąłeś datę 23.09, bo w tej gazecie jasno pisało że sms należy wysyłać do 17 września do godz. 24.00, więc chyba nie czytasz tej gazety.

Jasminum może przeoczyłem rzeczywiście datę do której można było wysyłać ale przykładowo wysyłałem sms 22 , 23 września i wtedy dostawałem sms: dziękujemy za oddanie głosu, twój głos został przyjęty. Ale mimo wszystko niech pokarzą jak rozłożyły się głosy

Śledziłam konkurs Kontaktów, bo ktoś z mojej rodziny brał udział, więc mogę się wypowiedzieć w tej kwestii :-) Jasno i wyraźnie w każdym wydaniu gazety podane były terminy głosowania, a założyciel tematu chyba jest rozgoryczony, że jego kandydatka nie wygrała i rzuca przykrymi oskarżeniami lub nie czyta ze zrozumieniem i stąd takie problemy

Sms kosztował 2,46 zł, więc faktycznie wysysanie kosmicznych sum haha

ale policz 1000-5000 tys osob,to juz sie zbiera znaczna sumka,ale jest ok ,ludzie sami rabia z siebie durni,i tak trzymac.

Tak mi przykro że twoja dziewczyna nie okazała się naładniejszą kobietą roku 2011 :):):):):):):):):)

niewazne do kiedy byly te sms ale chyba wazne jest to ze ta gazeta nie podala zadnych innych wynikow ani procentow sms . pewnie te cale wysylanie sms to jakas bujda .moja kuzynka startowala i powiem szczeerze duzo osob na nia glosowało bo dobra kobitka, ale nie wie niestety jak nawet rozlozyly sie glosy. kolezanko bolka i lolka nie kazdego jest stac na wysyłanie tak dreogich sms, wiesz pieniadze na ziemi nie leza, wiec nie musisz wysmiewac sie z uboższych, zaraz zarzucisz mi ,ze po co wysyłałem, to juz odpowiadam chcialem zeby kuzynka wygrala. a ty dikson nie masz co dochodzic zawsze klamstwo pazernosc i manipulacja to głowne cechy pismakow.
pewnie bylo ustawione kto wygra i koniec tematu- oszukance tyle

ps.celebryci troche wiecej pokory i szacunku dla ludzi dla mnie 2,46 to duzo i nie zadzierac obrzydliwych nochali hehe

Nie wyśmiewam się z nikogo, ale widzę że czytanie ze zrozumieniem to nadal powszechny problem. Napisałam o koszcie sms-a w kontekście zbijania fortuny przez Kontakty, a nie ile znaczy ta suma dla kogokolwiek. Poza tym drążąc temat, znalazłam informację, że realny zysk dla organizującego konkurs sms-owy to 40% wartości każdego sms-a, więc na porządną kasę mogą liczyć organizatorzy ogólnopolskich konkursów, a nie lokalne gazetki w mieście pokroju Łomży, no chyba, że głosowali absolutnie wszyscy...

ps. nikt nikogo nie zmusza ani do wysyłania sms-ów, ani do czytania gazet, więc o co ta walka i napinka. Jak miałabym wątpliwości, co do uczciwości konkursu, to bym zadzwoniła do Kontaktów z prośbą o wyjaśnienie, a nie żaliła się na forum....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org