Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ORTODONTA ŁOMŻA, WYSOKIE MAZ... |
Witam, domyślam się, że takie tematy już tu się pojawiały, ale nie odwiedzam tego forum i szczerze to nie chce mi się szukać wśród istniejących już tematów :P Chciałabym prosić o polecenie mi jakiegoś naprawdę dobrego ortodonty w Łomży lub w Wysokim Maz., lub ostatecznie w Białymstoku. Może ktoś z Was zakładał u kogoś godnego polecenia aparat i może podzielić się opinią. Byłabym bardzo wdzięczna, zwłaszcza za szczere opinie, bo zależy mi na znalezieniu solidnego specjalisty, a nie takiego, który zedrze ze mnie kupe kasy, a po zdjęciu aparatu zęby będą wyglądały gorzej niż przed jego założeniem... :P Z góry dzięki za pomoc!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ORTODONTA ŁOMŻA, WYSOKIE MAZ... |
Polecam panią Izabelę Szarmach z Białegostoku, zakładałam tam aparat kilka lat temu, do dziś jeżdżę na kontrole i jestem bardzo zadowolona z kwalifikacji pracowników i rezultatów leczenia ;) to chyba nawet aktualny telefon 85 652 71 24.
|
|
Re: ORTODONTA ŁOMŻA, WYSOKIE MAZ... |
Dzięki bardzo za odpowiedź, jestem zaskoczona bo pewna osoba też mi poleciła Panią Szarmach. Może skorzystam. Dzięki!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |