piątek, 25 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
to jest lepsze..

Poszukuję: 1 szpachlarza 1 glazurnika płaca 5zł/h.Wykończeniówka - płatne co tydzień. Praca w Łomży. Tymczasowo (ok 2-mce.)

Życie jest piękne, lecz często daje nam w kość...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: to jest lepsze..

za 5zł za godzinę to nawet pomocnika nie znajdziesz, zastanów się co piszesz

ty kur...wa peda..le !

e kot11111 dam ci dyche jak mi du..pe wylizesz,bo kot jak to kot ma szorstki jezyk

zamykaj ten temat.

temat zamkniety .

kot11111 nie zmieścił tego ogłoszenia na forum bo chce kogoś zatrudnić, on/ona cytuje tylko ogłoszenie zamieszczone przez kogoś innego. Jest to nawiązanie do tematu o pracy dla opiekunki (8h dziennie za 400zł). Darujcie sobie epitety pod jego adresem. To jest forum i kot11111 chciał podyskutować na tema tego ogłoszenia i poznać opinie innych.

Mr. X obelgi ślij na adres mailowy podany w ogłoszeniu:) Link do strony z ogłoszeniem: http://4lomza.pl/ogl2.php?co=pokaz&k=4&t=&s=3

Hahaha ale się uśmiałem o kuźwa

kot11111 nie zmieścił tego ogłoszenia na forum bo chce kogoś zatrudnić, on/ona cytuje tylko ogłoszenie zamieszczone przez kogoś innego. Jest to nawiązanie do tematu o pracy dla opiekunki (8h dziennie za 400zł). Darujcie sobie epitety pod jego adresem. To jest forum i kot11111 chciał podyskutować na tema tego ogłoszenia i poznać opinie innych.

przynajmniej jedna osoba zrozumiała:):)

do Mr. X a ja ci dam 2 dychy jak mi dup.. wylizesz heheeh!! i za nim sie wypowiesz na forum to radze poczytac troche!!ped..pozdro!!

Życie jest piękne, lecz często daje nam w kość...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Bezpośrednio sprzedam siedlisko w Czarnocinie nr 21 z dostępem do rzeki. Dom piętrowy, budynki gospodarcze, działka pół hektara. Cena 850 tys. zł do negocjacji.
tel. 571383195, 600440727
usługi
Sklep i serwis rowerowy: naprawa, części, akcesoria - Łomża, Krótka 3b.
tel. 784575784
usługi
Wyroby z drewna do ogrodu, altany, sauny, balie ogrodowe, huśtawki, domy, domki, WC sławojki, budynki gospodarcze, garaże, rzeźba. Zatrudnię do pracy. Morgowniki 20a za Nowogrodem.
tel. 535480220
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org