Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam kierowcy na 28 i 29 z samochodem i hakiem |
Szukam kierowce na 28-czwartek i 29-piatek wrzesien z samochodem i hakiem do ciagniecia przyczepy reklamowej (reklama banku) .Od godziny 9-17 cel do przejechania 70 km po Zambrowie w tych godzinach.Oferuje 130 zl za tą usluge od tego trzeba odliczyc koszt paliwa. 511 747 870
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam kierowcy na 28 i 29 z samochodem i hakiem |
Za 2 dni 130 zł i jeszcze swoje paliwo? A i jeszcze z Łomzy do Zambrowa trzeba dojechac :-) No to faktycznie biznes stulecia :D
|
|
130 zl dniowki
|
|
chyba jelenia szukasz? prosty rachunek Łomża-Zambrów,Zambrów i Zambrów Łomża 120 km razy 2 tj 240 km x0,8358=200,59 zł to moja godzina 3,75zł dziadowi daje się więcej
|
|
Spadaj z tad aceo DZIAD jestes i tyle. ...
|
|
bierz przyczepke na plecy i zapier...
|
|
Hahaha to może być dorobek życia
|
|
Autor: aceo (---.xdsl.centertel.pl) Data: 27-09-11 14:26 ty to chyba nie lałeś dzisiaj , bo ci uszy stoją ,,,,,,,, heheheheheheeeeeee.....
|
|
to nie ja place tylko ktos tyle mi bedzie placil na co sie zgodzilem!!Niestety na czwartek i piatek szukalem kogos w zastepstwo bo sam mam cos innego do roboty!Tak wiec juz sie ktos znalazl i jest ok! A wszystkie DZIADY niech zaproponują lepsza dniowke w tych samych km to z mila checia popracuje !!!
|
|
aceo dziad to Cie zrobił haha
|
|
Mocne slowa , mysle ze nie ma co tracic czasu na takich jak Zbychu ale sie zastanawiam czy bylbys chetny do konfrontacji w realu ??
|
|
ksw 19
|
|
aceo deklu najpierw piszesz o DZIADACH a teraz na dodatek strugasz buraka oderwanego od wideł
|
|
@zbychu szeptel,widly i buraki cie zdradzily :) !!!
|
|
raczej granatem od BMW ZBYCHu chciałeś powiedzieć ...... heheheeee
|
|
aceo może i jestem tym kim piszesz przyznaje, ale jedno jest pewne że na pewno nie jestem takim desperatem jak Ty co za marny grosz musi zapier... robciu ja nie chciałem nikomu dowalać ale sam zaczął pisać o dziadach
|
|
spoko zbychu nie przejmuj się .... troche przesadził z tym dziadem ale jak to mówią nadstaw i drugi policzek a niech ma satysfakcje . może mu będzie lżej na duszy zapierda,,ć za marny grosz ?????
|
|
mysle ze 130 za dzien z wlasnym paliwem to troszke za malo. za taką kase to ja z domu nie wychodze bo mi szkoda auta. pomysl nad inna stawka bo za taka kase to łosia raczej nie znajdziesz. europejczyk
|
|
Ok zgodze sie co do kwesti wynagrodzenia! Ja sie na taka stwke zgodzilem ale tylko jako cos dorywczego taka sytuacja finasowa!Jak wy tak duzo zarabiacie to prosze zatrudnijcie mnie za wiekszą stawke!!
|
|
28 i 29 to sroda i czwartek a ty piszesz ze czwartek i piatek, ten co sie zgodzil to niech przemysli dobrze mi sie wydaje ze kombinator jestes. Re: Szukam kierowcy na 28 i 29 z samochodem i hakiem Autor: aceo (---.xdsl.centertel.pl) Data: 27-09-11 17:06 to nie ja place tylko ktos tyle mi bedzie placil na co sie zgodzilem!!Niestety na czwartek i piatek szukalem kogos w zastepstwo bo sam mam cos innego do roboty!Tak wiec juz sie ktos znalazl i jest ok! A wszystkie DZIADY niech zaproponują lepsza dniowke w tych samych km to z mila checia popracuje !!!
|
|
aceo patrząc z inaczej to podziwiam Cię bo mało czy dużo ważne że uczciwie. Teraz zarabiasz tyle ile zarabiasz ale pamiętaj że życie kołem się toczy, kiedyś będziesz zarabiał kupę kasy i z takich dochodów jak ten będziesz się śmiał. Powodzenia życzę..
|
|
@ALL pomylilem sie odnosnie terminu planowo ma to byc czwartek i piatek ale to faktycznie 29 i 30 .28 Przyjezdza moja dziewczyna :) stad chyba ta pomylka sie wziela !:)) @Zbychu respect
|
|
jesli chcesz pracowac to zapraszam na maila 48sds@wp.pl 200zł dniówki i auto z firmy, nie musisz sie obawiac o tankowanie. dam wiecej szczegolow. marcin
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |