Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
** |
Tyle dni, tyle lat obok siebie, Tyle razy była pomoc w potrzebie Wir wydarzeń wszystko było luks, Nigdy nie wiesz gdzie czai się sztruks. Masz mózg, masz serce, masz werwę, Ale masz też ręce pazerne Pomyślałeś – ‘przyjaźń poświęcę, za tę cenę będę miał więcej’. Wiesz, ja do tego mam proste podejście, A Ty jeszcze krytykujesz mnie na mieście. Po co było deklarować konkretnie? Prawdziwi robią to bezszelestnie. Byłeś tym, co gloryfikował przyjaźń, Nawet ZIP Skład tyle o tym nie nawijał. Klimat sprzyjał, zarobkowa ekipa jest zdrowa, Mógłbyś więc perorować. Po co hasła i wszystkie te słowa? Lepiej w ciszy lojalności dochować. Czy to strach, czy zawiści choroba? Trudno się dziś we wszystkim zorientować. Może powinienem ci podziękować, Bo pokazałeś mi prawdziwy obraz. Zawiodłeś – co tu świrować, Cóż, nigdy nie wiesz gdzie czai się sztruks Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ** |
"Gniew dmie w moje żagle Nie będę czuł tych cięć i ranek... " http://www.youtube.com/watch?v=gANv_O2wWJQ&feature=related
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |