Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ja już nie moge... |
ludzie macie do sprzedania łózko piętrowe? latam po sklepach ale dajcie spokój 1000zł a ja nie chce nowego tylko używane. Lusia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ja już nie moge... |
w ogłoszeniach bezcennej było kilka takich łóżek warto odszukać ogłoszenie i zadzwonić może jeszcze nie sprzedane
|
|
na Allegro
|
|
Sprzedam łóżko piętrowe i segment młodzieżowy stan bdb polecam tanio. telefon: 664563963 e-mail: nork70@o2.pl ogłoszenie dodane 2011-09-18 warto zadzwonic może jeszcze aktualne
|
|
na to juz dzwonilam stare łóżko za 500stów Lusia
|
|
popatrz na allegro
|
|
50 tysiecy to drogo jak za uzywane luszko lusia.
|
|
pomysliłam sie heh 5 stów mi chodziło :P Lusia
|
|
lusia: trzeba było się zabezpieczać tobyś teraz nie miała takich problemów. Jak nie będziesz myślała o antykoncepcji to niedługo potrzebne ci będzie łóżko z wieloma piętrami... abelkaim dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]
|
|
co ma antykoncepcja do lozka pietrowego powiedz mi w tym momencie ateizm pochwalony ...
|
|
ma duzo swoja droga 1000 za duzo 500 za duzo 100 za duzo moze najlepiej zeby ktos ci oddal jeszcze doplacil ze 3 tysiace i na dodatek wniosl do domu i jeszcze sie w nim wyspal
|
|
Ateizm to ten sam gość co kozioł Widzę podobny styl pisania To zwykły palant , trol który nic nie wnosi do dyskusji
|
|
...kto pod kim wądołki kopie, sam w nie wpada.... Jeśli ktoś nie rozumie jaki związek ma antykoncepcja z piętrowymi łózkami, to pewnie sam(a) zaspokaja się wibratorem, albo inną lalką.... abelkaim dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |