Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zamulony komputer :( |
Witam, wiecie może co jest przyczyną "zamulania" kompa? Mam zainstalowaną vistę, komputer ma dopiero 3 lata..wolno chodzi, strony długo się otwierają...jak o niego dbać? Kompletnie się na tym nie znam...podobno należy regularnie opróżniac kosz bo to też może być przyczyną jego wolnego chodzenia....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zamulony komputer :( |
|
zamula się podczas uruchamiania czy już po jak pracujesz na jakimś programie, grasz , przeglądasz internet .....?? za dużo programów w auto starcie brak antywirusa, a co za tymi idzie zainfekowany komputer za mało wolnego miejsca na dysku systemowym vista potrzebuje przestrzeni nie defragmentowane pliki na dysku zrób defragmentację
|
|
Vista zamula
|
|
antywirusa mam - Kaspersky
|
|
Witam Ściągnij z sieci program COMBOFIX. Odpal i nie przeszkadzaj, na koniec "powie Ci co zrobił. Jest to jednorazowa "strzykawka", ale działa super. Pozdrawiam
|
|
Vista jest przyczyna glowna. ...
|
|
Fakt przedmówcy maja racje już ponad rok nie robiłem formata a przydało by się korzystam z TuneUp Utilities ale jak licencja wygasa znowu zamula:( W Viście jest dużo procesów które są nie potrzebne i zamulają kompa, antywirusom do końca nie wierze zawsze coś tam przepuści.
|
|
Dali a z jakiej strony mam to ściągnąć ?
|
|
maniaxxx http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/antyspyware/ComboFix.html
|
|
dużo lepsza od Visty to Windows 7, to połączenie ekonomi i wyglądu. W XP nacisk położony był na szybkość pracy, Vista na wygląd, w Windows 7 masz tego udane połączenie. Nie żałuję, że jestem teraz na win 07 ---------------------------------------------
|
|
COMBOFIX Polecam :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |