Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CZY SALA ZABAW DLA DZIECI TEŻ PODLEGA OCHRONIE? |
Zastanawiam się jakim cudem w Grand Markecie przy ul.Reymonta można kupić alkohol wysoko procentowy, skoro odległość od wejścia sklepu do wejścia sali zabaw dzieli może 15 kroków. Czy to jest zgodne z ustawą?, czy może zasługa właściciela sali zabaw.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CZY SALA ZABAW DLA DZIECI TEŻ PODLEGA OCHRONIE? |
a ile ma byc 30 kroków? skoro wiadomo ze dziecko robi kroki mniejsze. nie rzucaj kłód pod nogi Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a ja sie zastanawiam, jezeli alkohol jest od 18 lat, to w czym przeszkadza ze jest 15- czy 20 krokow? ze jak, przyjdzie 9latek i kupi sobie jabola, czy co?
|
|
...a wiesz kto jest właścicielem tej"sali zabaw"?... rudy błazen z druhem
|
|
Alkohol tam był przed otwarciem sali zabaw :):) To sala zabaw złamała przepisy nie Grand Market :):):
|
|
...czyli właściciel, a tym jest nie byle kto.... rudy błazen z druhem
|
|
a czy przypadkiem to nie tego s********* Marcina Brunona, przyjdzie pora, że go spotkam i w twarz napluje.
|
|
Myślicie że przedszkolaki będą wyskakiwały z sali zabaw do Granda na browarka lub kieliszek czegoś mocniejszego ?? ZLIKWIDOWAC SALĘ ZABAW , JEST ZAGROŻENIEM DLA DOBRA DZIECI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
nie byle kto Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
To nasz miejscowy MISTRZ PRZEKSZTAŁCEN:):):):):):):) Jest właścicielem Sali Zabaw :)
|
|
dzieci też żeby się dobrze bawić muszą walnąć jednego głębszego dla odwagi , czego się czepiacie, małe to ale już człowieczek wie co dobre, wiadomo człowiek nie wielbłąd pić musi
|
|
z jakiego to filmu było? -ty wiesz kto to jest? ty wiesz kto to jest? -nie -no widzisz, a to jest prosze ciebie ktoś Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
zezowatwe:):):) Gdzie bylęś jak cie nie było ? :):):)
|
|
Witaj marudo, różnie bywało, trochę się jeżdziło , trochę siedziało jednym słowem, różnie się działo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |