Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ćwiczenia na tłuszcz, gdzie? |
mam trochę zbędnego tłuszczu, którego bym się chętnie pozbyła. Proszę o info gdzie chodzicie, co tam robicie, czy działa i ile to kosztuje. Chodzi mi o zajęcia w grupie. póki co mam wiedzę nt. stepa(u) w siłowni ewa gdzie coś mi po prostu tam nie pasowało... nie wiem, może trener:). Chodziłam też na aerobiku w centrum katolickim ale ciasno strasznie, chociaż kilka moich koleżanek stamtąd odnotowało super efekty. Teraz patrzę obok joga mi się wyświetla, chodził ktoś tam? Na stronach karate lomza sa tez jakieś zajęcia "aerobic/taeboo" co to?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ćwiczenia na tłuszcz, gdzie? |
Na pływalni nr2 są jakieś zajęcia może tam spróbuj.
|
|
po prostu przez tydzień nic nie jedz
|
|
Ćwiczenia NA tłuszcz czy PRZECIWKO ? ________ Malachit
|
|
liczę na odpowiedzi kobiet :) oczywiście że ćwiczenia na tłuszcz, bo go lubię i planuję przetransportować z tyłka na cycki :)
|
|
To wsiądź na rower , tył daj na najmniejsze przełożenie , i codziennie smignij na tym 30 km w jedną stronę bez odpoczynku co 5 minut :):):) Po tygodniu masz jak w banku 10kg mniej :):):)
|
|
Najmniejsze przełożenie to jest oczywiście najmniejsza zębatka a nie bieg na manetce :):):):):)
|
|
czytanie ze zrozumieniem się kłania "Chodzi mi o zajęcia w grupie." ale dziękuję, pomysł, jak pomysł, pewnie cuda zdziała, gdybym tylko była w stanie przejechać te 30 km, miała rower i chciała się odchudzić o 10 kg. A ja chcę tylko przetransferowac tłuszcz :)
|
|
goose 5 odmie za poczucie humoru i dystans do samej siebie:)
|
|
ćwiczenia na pewno pomogą spalić tłuszcz ale bez odpowiedniej diety możesz pomarzyć o zadowalających wynikach :]Andy C napisał(a):
|
|
|
No tak :) Nie pomyślałem że przy intensywnym wysiłu tkanka tłuszczowa zamiast się ulegać szybkiemu spalaniu to sie rozrasta:):):)):)
|
|
Podpowiem na własnym przykładzie: w pozbyciu się tłuszczyku i w ujędrnieniu ciała bardzo pomogły mi zajęcia na basenie-aqua areobik. Chodziłam cały rok, po ćwiczeniach miałam czasem zakwasy, ale efekty są widoczne: brzuszek mi spadł, w ramionach powiększyła się ilość mięśni, a spadła zawartość:) tłuszczu. Dodam, że nie boli mnie już kręgosłup, czuję się rewelacyjnie, więc od września zapisuję się na kolejny rok. POlecam - jak dziewczynka dziewczynce :) *finka*
|
|
finka na ktorym sie to basenie odbywa i jakie sa oplaty? h0jowe forum
|
|
Nasze zajęcia odbywają się w basenie przy SP nr 1. Opłaty zależą od ilości dni zajęć, które przypadają w danym miesiącu: 2 razy w tygodniu po 45 minut wychodzi średnio ok. 120 zł. *finka*
|
|
A trzeba umiec plywac??
|
|
czytałam o aqua erobiku, fajna sprawa i chyba nie trzeba umieć pływać tyle, że na 120zł miesięcznie to nie wyceniam swojego tłuszczu :))) na razie jeżdżę na rolkach, efektów prócz obtłuczonych kolan i lepszego samopoczucia brak
|
|
Osoby, które nie potrafią pływać, ćwiczą w specjalnych kapoczkach. Niektórych ćwiczeń nie da się bez nich wykonać, więc nawet pływający korzystają z tego przyrządu. Ponadto osoby niepewnie czujące się w wodzie ćwiczą w płytszej części basenu - więc nie ma problemu. Ja jestem bardzo zadowolona, po zajęciach czuję się rewelacyjnie, zatem polecam! *finka*
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |