Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżynskie kanary |
Zastanawiam sie, o której porze kanary nie kontroluja biletów? Czy zdarzyło wam sie aby stali o 6 rano, lub o 22 wieczorem? A świeta, niedziele? h0jowe forum
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżynskie kanary |
kupuj bilet i nie wal głupa. Jak chcesz być trendy to zasuwaj na piechotę lub rowerkiem. Riposta
|
|
a jak chca cie upierniczyć to i zrobia to bez kanara bo w autobusach są kamery które rejestruja kto wsiada , co robi w autobusie i czy kasuje bilet .Więc po co z siebie robić idiote. Riposta
|
|
O 6 rano zdarzyło mi się dwa razy. Jakieś 7-8 lat temu jak jechałem do pracy na Browar na 6 to stali koło krochmalni a kilka tygodni temu jak wracałem z pracy w Piątnicy to stali koło stadionu po 6 parę minut
|
|
Riposta Ty robisz z siebie idiote, nie pomyslales nad tym co piszesz. Jesli ktos ma miesieczny to tez mnie rejestruje jako gapowicza? h0jowe forum
|
|
od 5 do 17 robio co drugi dzien
|
|
Jasiek dobra odpowiedz! tylko czy prawdziwa? h0jowe forum
|
|
czy jest sens jeździć na gapę? szkoda ci złotowki to zaplacisz stówke... ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
prawdziwa prawdiwa obserwowalem ich pare lat i spotkalem tego wysokiego kiedys w nocy jak szedl pijany pogadalem z nim troche :)
|
|
bo chcial ognia a go juz wyjebali itp .
|
|
zreszta to sa emeryci wiec wysiadasz z nimi stoisz chwile po czym uciekaszs a oni Cie nawet nie gonia tylko sie smieja .
|
|
mnie kiedyś po 21 złapali , ale wzieli chyba ze 20 dychy i nie pisali bileciku
|
|
najgorszy ten wysoki blondyn o to nikomu nie przepusci ogulnie wszystkie to skurwysy..
|
|
no ten wysoki juz nei robi dawno ..
|
|
Czesto jezdze na gape.. dlaczego? szkoda 2 zlote? moze i tak.. Wyszedlem z zalozenia ze jak zlapia to oddam im te pieniadze ktorych wczesniej nie wydalem ;) wstyd? daj spokoj... wiem co robie.. jak sie trafi to trudno.. nie uciekam :P ostatnio zlapali mnie w autobusie linii nr 13 o godzinie okolo 5.30 w grudniu - ale widzialem ich raz na 2 miesiace w wakacje nie widzialem ani razu na oczy kanara jednak w brew pozorom debilami chyba nie sa heh :P zapewne najczesciej kontroluja autobusy w godzinach szkolnych oraz wlasnie rano lub wieczorem gdy ktos mysli ze ich nie spotka jak pamietam kara wynosila 77zl o iel zaplacisz ja w najblizszy czwartek do ktorejs godziny gdy zapytalem ile bez mandatu to powiedzial ze tez 77zl... bo i tak cos tam musi przejsc przez rece szefa i jakis blankiecik on wypisuje zrobil z siebie idiote TEN GRUBAS - bo wypisujac nie wzial ani adresu ani nr dowodu ani niazwiska... czyli wzial kase do reki nie mialem czasu chodzic ale nastepnym razem wezme mandat ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |