sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
przedłużenie spokojnej

Dlaczego przedłużenie spokojnej nie jest otwarte. Piłsudskiego zamknęli, czytałem chyba nawet na 4lomza ze otwierają 8 sierpnia i jechałem tamtędy i było ok. A dziś natknąłem się na zakaz wjazdu. DLACZEGO?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: przedłużenie spokojnej

Ponieważ ten kawałek od jutra mają zaorać.

a kto by to pojoł....

Ten kto wie,co ma zaorać :)

Do Pana Karwowskiego w Urzędzie Miasta grzej. Na pewno Ci wszystko wytłumaczy , choć nieważne czy to wszystko jest logiczne , czy nie.

to jest chore po prostu, rozpierdzielili pół miasta i jeszcze zamkneli nowo otwarta ulice ktora mogłaby sluzyc za objazd do pilsudskiego, takie rzeczy to tylko w Łomży,

To jest horror. Jeżdżę normalnie spokojną i za każdym razem przestawiam zakaz wjazdu. Jest dobra droga a zamknięta. Śmiech na sali

...

niestety po raz kolejny widać że władze zamiast ułatwiać życie mieszkańcom to tylko utrudniają a poźniej się dziwią czemu młodzi ludzie ( i nie tylko młodzi) stąd uciekają

Droga nie jest oddana do użytku tzn. nie odebrana od wykonawcy. Czemu -tylko ci na górze wiedzą...

a mi się wydaje że to raczej przejazd kolejowy nie jest odebrany, bo zakaz stoi na przejezdzie, a nie na początku tej drogi

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org