Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przedłużenie spokojnej |
Dlaczego przedłużenie spokojnej nie jest otwarte. Piłsudskiego zamknęli, czytałem chyba nawet na 4lomza ze otwierają 8 sierpnia i jechałem tamtędy i było ok. A dziś natknąłem się na zakaz wjazdu. DLACZEGO?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przedłużenie spokojnej |
Ponieważ ten kawałek od jutra mają zaorać.
|
|
a kto by to pojoł....
|
|
Ten kto wie,co ma zaorać :)
|
|
Do Pana Karwowskiego w Urzędzie Miasta grzej. Na pewno Ci wszystko wytłumaczy , choć nieważne czy to wszystko jest logiczne , czy nie.
|
|
to jest chore po prostu, rozpierdzielili pół miasta i jeszcze zamkneli nowo otwarta ulice ktora mogłaby sluzyc za objazd do pilsudskiego, takie rzeczy to tylko w Łomży,
|
|
To jest horror. Jeżdżę normalnie spokojną i za każdym razem przestawiam zakaz wjazdu. Jest dobra droga a zamknięta. Śmiech na sali ...
|
|
niestety po raz kolejny widać że władze zamiast ułatwiać życie mieszkańcom to tylko utrudniają a poźniej się dziwią czemu młodzi ludzie ( i nie tylko młodzi) stąd uciekają
|
|
Droga nie jest oddana do użytku tzn. nie odebrana od wykonawcy. Czemu -tylko ci na górze wiedzą...
|
|
a mi się wydaje że to raczej przejazd kolejowy nie jest odebrany, bo zakaz stoi na przejezdzie, a nie na początku tej drogi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |