środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Handlowa beznadzieja

handlowcy straszą protestem a może by tak spojrzeli na jakość świadczonych przez siebie usług

przykład:
dwa dni łaziłem po sklepach komputerowych z gotówką w kieszeni ponieważ wymarzyłem sobie zakup drukarki, wszędzie oczywiście nie posiadają żadnego sprzetu na stanie, wszystko oczywiście mogą sprowadzić na zamówienie ale kiedy i jak to odpowiedzi są już bardziej mętne, wreszcie w piątym z kolei mieli jedną i zakończyłem swoją pielgrzymkę

wśród sprzedawców wyróżnia się brodaty rumcajs z "nordcomu", siedzi zawsze nadęty, klient może 10 minut oglądać ekspozycję łaskawy sprzedawca ani drgnie, jak zadasz pytanie nadęciuch łaskawie burknie coś pod nosem albo i nie, jak próbujesz uzyskać jakąś informację to rzuci coś na odczepnego [nie chce czy się nie zna?], jedyne co przychodzi mu z łatwością to krytyka innych serwisów [choć sam kiedyś bujał się z naprawą komputera 48 godzin i nic nie wskurał]

i tacy ludzie [oczywiście nie nie to normą] będą krzyczeć w obronie miejscowego handlu
dla mnie to skandal

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Handlowa beznadzieja

Przez internet kupisz taniej...i wiekszy wybor.

michal

tak michale ale ja mówię o klasycznym kupowaniu

Siedzicie, i nie macie o czym gadać. Tylko narzekacie!
Wszystko się wam niepodoba!
Ale macie racje :-)

Pozdrawiam

to ja wam coś powiem - w Unitechniku kupicie wszystko i zawsze
:D

grzesiek

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org