Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Handlowa beznadzieja |
handlowcy straszą protestem a może by tak spojrzeli na jakość świadczonych przez siebie usług przykład: dwa dni łaziłem po sklepach komputerowych z gotówką w kieszeni ponieważ wymarzyłem sobie zakup drukarki, wszędzie oczywiście nie posiadają żadnego sprzetu na stanie, wszystko oczywiście mogą sprowadzić na zamówienie ale kiedy i jak to odpowiedzi są już bardziej mętne, wreszcie w piątym z kolei mieli jedną i zakończyłem swoją pielgrzymkę wśród sprzedawców wyróżnia się brodaty rumcajs z "nordcomu", siedzi zawsze nadęty, klient może 10 minut oglądać ekspozycję łaskawy sprzedawca ani drgnie, jak zadasz pytanie nadęciuch łaskawie burknie coś pod nosem albo i nie, jak próbujesz uzyskać jakąś informację to rzuci coś na odczepnego [nie chce czy się nie zna?], jedyne co przychodzi mu z łatwością to krytyka innych serwisów [choć sam kiedyś bujał się z naprawą komputera 48 godzin i nic nie wskurał] i tacy ludzie [oczywiście nie nie to normą] będą krzyczeć w obronie miejscowego handlu dla mnie to skandal
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Handlowa beznadzieja |
Przez internet kupisz taniej...i wiekszy wybor. michal
|
|
tak michale ale ja mówię o klasycznym kupowaniu
|
|
Siedzicie, i nie macie o czym gadać. Tylko narzekacie! Wszystko się wam niepodoba! Ale macie racje :-) Pozdrawiam
|
|
to ja wam coś powiem - w Unitechniku kupicie wszystko i zawsze :D grzesiek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |