sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Akcja korki

Witam serdecznie.
orientuje się może ktoś, czy są jeszcze jakieś akcje z korkami od plastikowych butelek???
pozdrawiam

czirlipetka

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Akcja korki

CHyba nadal mozna zbierać/

można-można, cały czas jest ta opcja. Jest mnóstwo stron na ten temat. Wybierz która Ci się podoba. Każda zbiera na inny cel(wózek inwalidzki, turnus, rehabilitacja itp) generalnie pomoc dzieciom.

Jak nie znajdziesz co z nimi robić to daj znać. Ja znam kogoś kto zna kogoś kto zna kogoś kto zbiera i wysyła, poważnie:]

Najlepiej postawić w domu pojemnik w dogodnym miejscu (np. obok kosza na śmieci) i wrzucać tam te nakrętki. Na stronie jest napisane jakie się nadają.

P.S. Po drugiej stronie Kałuży Atlantyckiej podobno są wielkie kary za wyrzucanie butelek plastikowych z zakręconą nakrętką...

a ja właśnie zbieram i zbieram cały czas. Tylko chciałam się dowiedzieć gdzie to dostarczać :)

czirlipetka

Na stary rynek , przy Ratuszu (do telewizji" Narew")
Nakrętki dla Bartka .
Proszę o wsparcie wszystkich .
Zbieraj cie i przynoście nakrętki.
Z góry dziękuje.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org