Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do śmiacia! |
Ida chodnikiem dwie przygarbione babciulki chodnikiem. Na chodniku lezy zielono-zolta flegma. Jedna z nich ja zauwaza i schyla po nia siegajac. -Patrz,Krysia broszka-mowi i chwyta te flegme. Zielono-zolte scierwo ciagnie sie przyklejone do palcow. Mowi ledwie dowidzac. -Nie Krysienko,to lancuszek.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do śmiacia! |
Z przedszkola przychodzi maly Jas.Rzuca worek z kapciami w kat i idzie do swego pokoju. Strzepal sobie ,malego',strzelil butelke Pepsi. I rzekl sam do siebie przeciagajac sie leniwie. -To jest to co lubie SZAMPAN I DZIWKI!
|
|
haha dobre:P Lala22
|
|
Przychodzi zaba do lekarza.Lekarz pyta: -Co pani dolega? Zaba. -Panie doktorze,cos mnie tak w stawie jebie!
|
|
Przychodzi baba do lekarza. -Co pani dolega?-pyta lekarz -Szyja mnie boli.-odpowiada baba -To czemu nosi pani bandaz na kolanie? -Bo mi sie zsunal,panie doktorze!
|
|
Trzech murzynów złapało złotą rybkę i zaoferowała im po jednym życzeniu: Pierwszy rzekł; - Chcę być biały Drugi: - Chcę być biały A trzeci na to: -A ja chce by oni byli czarni. Bez podpisu.
|
|
![]()
|
|
Dwa niedźwiedzie włóczą się bez celu po lesie. Po jakimś czasie jeden pyta drugiego: - Ty, straszne nudy, może byśmy tak coś pobzykali? - Doskonały pomysł, idziemy szukać niedźwiedzicy. Szukają szukają..jednak żadnej niedźwiedzicy nie ma. Więc jeden z nich proponuje: -Skoro nie mamy samicy, może najpierw ja wydupczę ciebie, poźniej Ty mnie? -Ok, ale tak, żeby nikt nas nie widział. Schowali się więc w krzaki, niedźwiedź dupczy swojego kolegę, który nagle krzyczy: -Ty! Zając nas widział! Spie*dala! To największa papla w całym lesie za chwilę każdy dowie się co tu robimy dawaj za nim! Gonią więc tego zająca, przez krzaki łąki pola, w końcu zając wpadł przez przerębel do jeziora, po chwili się utopił. Niedźwiedź grzebie w tym przeręblu, miesza szuka. W końcu coś złapał, wyciąga, patrzy a to szczupak, niedźwiedź pyta: -Szczupak, widziałeś gdzieś zająca? -SPIE*DALAJ PEDALE JE*ANY!!!!!!!
|
|
|
dobre hahahaha:-)
|
|
wyśmiewują - Spotkałem się z tym, że ludzie mnie wyśmiewali i to nie tylko w internecie, ale też na ulicy. Czasami mnie wyśmiewują, czasami mnie obrażają, czasami robią mi przykrość. Nie jestem, jak ktoś pisał, nieczuły na negatywne komentarze. Jestem bardzo czuły - tłumaczy. http://deser.pl/deser/1,111857,9899851,Gracjan_odchodzi__Ma_juz_wszystkiego_dosc__WIDEO_.html
|
|
KUPE STRZELE Z RANNA :) http://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |