Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomóżcie co na 2 rocznice dla chlopaka:) |
Mam prośbę niedługo z chłopakiem obchodzimy 2 rocznicę bycia razem, co mogę mu podarować:) z góry dziękuje:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomóżcie co na 2 rocznice dla chlopaka:) |
antyramę z waszymi wspólnymi zdjęciami :P
|
|
Może zegarek...
|
|
Listę plusów i minusów bycia razem;)
|
|
słyszałam że zegarków się nie kupuje:)
|
|
W jakim wieku jest Twoj chłopak/??
|
|
|
Kup mu okulary aby przejżał na oczy i poszukał kandydatki na żonę takiej która będzie z nim ale dopiero po ślubie. Ty się z nim bez ślubu puszczasz i jeszcze bezwstydnie szukasz sposobu uczczenia tego. Dziewczyno opamiętaj się póki jescze możesz. Uporządkuj swe życie.
|
|
ty idioto przejżyj na oczy bo gadasz bez sensu skąd ty mozesz wiedzieć jak jest puszczasz jakieś teksty o których sam nie masz pojęcia
|
|
kup mu gumkę i coś ze zwierzątek - może hiszpańską muchę ?
|
|
wspólny ślub,chyba że jesteście jeszcze młodzi....
|
|
do zezowate szczęście ty chyba masz coś nie tak z głową, wypisując takie glupoty
|
|
zagraj mu na flecie
|
|
Ewcia22 , może zdobądź się na odwagę i spełnij jego analne fantazje , przed którymi broniłaś się przez te dwa lata związku:)
|
|
Ocieplacz na siusiaka KOGUCIK CZARNY prezent dla chłopaka Super seksowny ocieplacz na siusiaka CZARNY KOGUCIK to 100 %-owe rękodzieło-poza tym 19 WZORÓW DO WYBORU Cena 12.00 zł http://www.mojeciuchy.pl/dane/3167743/Ocieplacz_na_siusiaka_KOGUCIK_CZARNY_prezent_dla_chlopaka_NA_ZAJACA_19_MODELI.html
|
|
Widzisz sama jak tu mało poważnie jesteś traktowana. Napisałaś ,,bycia razem", każdy pojmuję to że mieszkacie i śpicie razem, stąd masz takie teksty. Bo gdybyście ze sobą chodzili a nie ,,byli" to by zmieniało całość rzeczy i ja bym ci takiej laprymendy nie dał. Piszesz że ja nie wiem co to znaczy puszczasz się, chyba ty sama nie wiesz? Albo sama przed sobą usprawiedliwiasz się?
|
|
Może transmiter do samochodu
|
|
granat ręczny odłamkowy
|
|
Ewcia zerwij z chlopakiem i choc z Franiem,chodzcie po bulki bo do tego nie trzeba byc razem ,bojakbysciebylirazem by sie musial franio z toba przed slubem puszczac;P Yyyy...? Tak zrozumialem z waszego pisania,dobrze ?:D Pozdrawiam:)
|
|
Ludzie ale co niektórzy jesteście chorzy;) Dziewczyna poprostu zapytała co można podarować chłopakowi a wy zaraz do niej że się puszcza ...;/ Masakra,forum na 4.lomza.pl schodzi na psy....=] Antyrama ze wspólnymi zdjęciami-najlepszy pomysł ;D ;)
|
|
Pozwólmy Panom się wypowiedzieć co dla nich byłoby najlepszym prezentem ,ale z tego co piszą to większość ma kosmate myśli ;) hmmm....zastanówmy się co chłopak chciałby dostać w prezencie , właściwie to czy panowie przywiązują uwagę do tego typu rocznic ,czy tylko my kobiety ?
|
|
Ewcia22 Trudno radzić jaki prezent sprawiłby mu radość , Ty znasz go najlepiej ;) Moim zdaniem prezenty robi się na urodziny itp Rocznicę powinniście spędzić wspólnie w szczególny sposób ,ważne żeby było co wspominać :)
|
|
Kratę piwa Łomża
|
|
kur*wy, gała, koks, gorzała :)
|
|
dzieki gwiazdka23 :) tutaj naprawde o cokolwiek by sie spytano to juz wychodzą nie wiadomo jakie skojarzenia:) ale ja tam się nie przejmuje i tak mam swoje zdanie a że zadałam takie pytanie to przeciez o niczym nie świadczy, co niektórzy duzo sobie dopowiadają i układaja niezłe historie:)
|
|
dziadka_kalesony ma rację... faktycznie nie przywiązujemy uwagi na podobne rocznice - co nie znaczy, że nie kochamy... ;) Jej propozycja wydaje mi się trafioną.. pozdrawiam
|
|
Masaż gorącymi kamieniami - koszt ok. 120 zł w promocji do końca tygodnia 60 zł ( można wykorzystać do 1 marca 2012) w Klinice Cosmeo na ul. Sybiraków 20
|
|
gwiazdka a czego sie spodziewalas na tym forum? juz dawno zauwazylem ze powaznie nie mozna brac tego pod uwage,kto zadaje powazne pytania pyta Google nie tutaj:( A szkoda ze to sie tak zawsze konczy;) Pozdrawiam
|
|
fireblade1 - właśnie zauważyłam jak co niektórzy się wypowiadają i z jakim szacunkiem do innej osoby to szczęka opada normalnie ;D No ale niestety ludzie z nudów,braku pracy itp muszą się gdzieś wyżyć ;D ;) Pozdrowionka
|
|
NUDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDYYYYYYYYYYYYYYYYY;( ![]()
|
|
Kup płytę romantyczno nastrojową odtwarzacz przecież masz;) ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |