Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oświata Łomżyńska/ankieta/pomóżcie! |
Witam:) Mam ogromną prośbę do wszystkich Łomżyniaków i nie tylko. Przeprowadzam ankietę na temat placówek szkoleniowych i oświatowych w Łomży, żeby móc stworzyć portal, gdzie każdy będzie mógł znaleźć informacje o danej placówce w Łomży. Pomożecie? Chciałabym, żebyście odpowiedzieli mi na pytanie, którą szkołę w Łomży polecibyście i dlaczego, oraz którą odradzili, i dlaczego? Do wyboru z kategorii: przedszkole, szkoła podstawowa, gimnazjum, szkoły ponadgimnazjalne, szkoły policealne (ale nie wyższe), szkoły nauki jazdy, szkoły językowe i pozostałe tj. szkoły muzyczne itp. Chciałabym, abyście ocenili daną szkołę pod względem : -jakości usług -personelu dydaktycznego oraz biurowego -panującej atmosfery -troski o klienta -warunków lokalowych miejsca (wygląd w wewnątrz i z zewnątrz) -czy polecilibyście innym czy raczej odradzili. Ważne są konkrety. Wasza opinia bardzo mi pomoże a przy okazji może być wskazówką dla innych Łomżyniaków którzy chcieliby zasięgnąć opinii. Czekam na Wasze wypowiedzi i z góry dziękuję!! :) będę niezmiernie wdzięczna za poświęcenie chwili czasu :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oświata Łomżyńska/ankieta/pomóżcie! |
Podstawówka to tylko 7-ka . gimnazjum - żadne z ogólniaków to tylko I i II ,
|
|
Ale dlaczego? Dziękuję za wypowiedź. I proszę o konkretne argumenty dlaczego za lub przeciw.
|
|
A to chyba nie dyskusja na tym forum ? Odpowiedzi zaraz wpłyną , to się zorientujesz , kto do jakiej szkoły uczęszczał .
|
|
Powracam do swojej prośby..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |