Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Encyklopedia |
Nie mam zielonego pojęcia po kiego groma są w internecie te wszystkie encyklopedie przecie ptysiu wie absolutnie wszystko. Na każdy post odowiada niemal zawsze jako pierwszy a w pierwszej piątce odpowiadaczy jest zawsze. Z wszelkimi problemami i zapytaniami kierujcie się na adres mailowy ptysia a On w mig je rozwiąże i odpowie :D. Fakt że zawsze nie na temat ale cóż... :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Encyklopedia |
Tak a ja jestem święta teresa z kalkuty jak ptysiu to encyklopedia :|
|
|
ptysiocypedia? dlaczego nie? W końcu nie zawsze odpowiedzi muszą być wyczerpujące i na temat. Allinka
|
|
Alllinka wprawdzie tak a wszystkiego to napewni niewiem nie jestem ALFĄ I OMEGĄ :) a w kilkunastu tematach teraz sie niewypowiadam niebęde tu pisał w jakich sami zobaczcie :D
|
|
Bardzo jasny i czytelny tekst Ptysiu, godny nagrody literackiej.
|
|
Macie rację, że Ptysiu zawsze wszystko wie i zawsze chętnie się swoją wiedzą dzieli. Ale to już niedługo. Wszystko co cenne, a więc i jego wiedza po niedzieli przejdzie na płaszczyznę komercjalizmu. Jeżeli ktoś będzie chciał korzystać z przebogatych zasobów ptysiowej wiedzy będzie musiał słono zapłacić. Jest podobno już nawet cennik (niektórzy widzieli). Za darmo na razie mogą otrzymywać porady: ryskago, Jantar, Allinka i Maciek. Pozostali po 5 złotych od postu. MrS - 100 zł za rozwianie wszelkich wątpliwości ... np. Ptysiu już wczoraj skasował pierwsze 100 zł za cenną podpowiedź na temat lokalu z dobrą pizzą !! Ptysiu - trzymaj tak dalej.
|
|
Naliczajcie ptysiowi po 1 groszu za każdą głupotę jaką napisze, to w krótkim czasie będzie miał więcej kasy niż Kulczyk... PS: Miejmy nadzieję, że ptysiu poczuje powołanie i pójdzie się szkolić na batmana. Lubi pieprzyć głupoty, nie umie się poprawnie wysłowić (tak samo jak ten geniusz od likwidacji PG4 i przeniesienia tam muzeum) więc ma doskonałe predyspozycje! Ewentualnie mógłby także zostać politykiem... Samoobrony. Pozdrawiam
|
|
Czem zasłużyłam sie pytam? Czem?? Pewnikiem za sprawą wyznania mego, żem proptysiowa jest...:)) Gratisowe ptysioporadnictwo w zamian za wazeliniarstwo pierwszej klasy! Lux!! Jantar
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |