Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wywóz gruzu |
Witam. Gdzie mogę w Łomży lub okolicach wywieźć gruz?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wywóz gruzu |
w jarnutach na brzegu facet przyjmuje gruz.pierwszy dom po prawej jadąc od łomży.pisze tablica przyjmę gruz
|
|
Ja bardzo chętnie!!!! Odezwij się na priv.
|
|
W Jarnutach facet przyjmuje gruz i ziemię, dobry dojazd i napewno nie ulgniesz dla zainteresowanych kom. 505942702 Don Marcello
|
|
Już po sprawie. Wywiozłem do Pana z Jarnut.
|
|
a gdzieś bliżej na terenie Łomży???
|
|
Firma nazywa się Pewex, kontakt - 797 327 584 Sami się tym zajmą, nam przygotowali mieszkanie do remontu. Zajmowanie się tym samodzielnie kompletnie nie ma sensu.
|
|
Autor: kampa napisz nam blizej cos o nich
|
|
To jest adres satelitarnego lokalizatora osób posiadających włączony telefon komórkowy. Wejdź na tą stronę: http://zlokalizuj24.pl Następnie wypełnij obydwa pola i kliknij "rozpocznij szukanie" a zobaczysz gdzie jest i co robi. (Zdjęcie z satelity może być trochę zamazane.)
|
|
Na Sienkiewicza cyganom zrzucić to sie ucieszą.
|
|
lomzyk - a co chcesz konkretnie wiedzieć? Dostali zlecenie, u nas usunęli wszystko w 24h. Mieli do zrywania podłogi, kafelki, wszystko ze ścian + wyniesienie całości. Gdybyśmy to robili samodzielnie, to trwałoby to wieczność.
|
|
acha solidne chlopulki?il ile biora od metra czy tam calosci bo mam dwa kwadraty po 60 m na lato do oczyszczenia do golych scian wraz z podlogami
|
|
ponawiam temat. Wie ktoś może gdzie ten gruz można teraz wywozić, w zeszłym roku bylo na łąkowej miejsce ale tam juz chyba nie przyjmują?
|
|
Zadzwoń do firmy która zabiera smieci podstawia kontener
|
|
.
|
|
Dane kontaktowe - http://wywozgabarytow.pl/ O ile będą mieli czas to warto, bo temat załatwisz wielokrotnie szybciej niż samodzielnie.
|
|
Nowy Cydzyn k/kisielnicy 6 km od Łomży zainteresowanych proszę o kontakt 17andzia17@wp.pl
|
|
Istnieje solidna firma zajmująca się wywozem gruzu. Tyle, że w Szczecinie, ale może akurat ktoś będzie potrzebował. Nazywa się Gruzmix http://www.gruzmix.pl/wywoz-gruzu-zlomu-i-smieci/wywoz-gruzu-w-kontenerach.html Ja korzystałem z jej usług i moi znajomi też i wszystko zostało prawidłowo wykonane. Polecamy.
|
|
Słuchaj pało gdzie Szczecin ,a Łomża. Powiezie gruz do Szczecina.
|
|
Te bezmózgie mendy internetowe wklejają linki za kasę
|
|
Przyjmę gruz, ziemie do zasypania stawu Piątnica ul. Czarnocka . 512691886
|
|
Za darmo chcesz gruz chamie albo ziemię??? Jak kopałeś staw to ziemię sprzedawałeś. Nie ogłaszałeś się że oddasz ziemię, tylko sprzedam ziemię.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |