piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
odważny dobry fryzjer

Cześć! swój post kieruje głównie do kobiet :P
Mam dośc mojej fryzurki, mam ochote na coś ekstra innowacyjnego i odważnego...na fryzurkę zgodnie z trendami...i tak własnie pytam się was kogo byście mi polecili. W łomży co prawda nie mamy dużego wyboru dobrych fryzjerów, ale może znacie kogośc kto bardzo trendy ścina i niespiepsza formy? Dodam, że mam 18 lat i nieboje sie diametralnych zmian.
Dziękuje za pomoc i jeśli juz podzielcie się swoimi odczuciami na temat fryzjerów, z kórych usług miałyście (nie)przyjemność kożystać.
Pozdrawiam.

Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle przesłuchani...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: odważny dobry fryzjer

"Dodam, że mam 18 lat i nieboje sie diametralnych zmian"
To brzmi jak ogłosznie matrymonialne :P

Nie znam się, ale jak szukasz czegoś trendy to jest taki salon fryzjerski o tej nazwie :P Ale nie polecam, no chyba, że lubisz stać w kolejce 2 dni.

A jeśli chcesz znać moje skromne zdanie, to Ja lubię włosy w kolorze czerwoym, jak Milla Jovovich w filmie "Piąty Element". Bardzo seksi :)

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Otworzyło się jakieś nowe studio fryzur na ul. Wyszyńskiego (obok Intercosmetics). Tam spróbuj.

Pozdrawiam

MrS tam było dawno ale nazwa może nowa hehe
Sporo osób tam przesiaduje

Kiedyś fajnie ścinała Emilka (ul. Kazańska), ale chyba dobre czasu już minęły. Na Mazowieckiej 1 też jest podobno dobry fryzjer, ale nie wiem który, bo są trzy salony.
A może ktoś mi podpowie, jak się ściąć, bo mam dość lokowane włosy i za nic nie da się ich wyprostować. Naprawdę mam problem z dopasowaniem fryca.. :|

NiemoralnieNormalna

Na łyso ;-)))

Pozdrawiam

Nowy lokal na Wyszyńskieko rzeczywiście jest nowy i nie mów Ptysiu jeśli nie wiesz, że jest on już dawno.

Justynko, polecam Tobie właśnie Pana Adama, który tam strzyże. Jest napradę swietny, ma pomysł i umie go zrealizować. A poza tym włosy świetnie się układają i na pewno nie będziesz spędzała rano przed lustrem zbyt dużo czasu (na czesanie hi hi). Mówię to z pełnym przekonanien, bo jestem jego stałą klientką. Wcześniej Pan Adam pracaował w Trendy, teraz chyba otworzył swój salon właśnie na Wyszyńskiego. Tel. 473 09 39

p. Adam fryzurke potrafi super dobrać , ale norzyce czasami mu tną jak chca , potrafi też nieżle spie........

Moorgan

na wyszynskiego jest teraz niezla obsada fryzjerow . sa naprawde dobrzy i panuje fajny klimat ,doswiadczylam i polecam

wow!
nie spodziewałam sie takiego odezwu, bardzo dziękuje wam za rady. Mam nadzieje, że Adaśko zrobi mi coś zajebistego... a jak ktoś tu już pisał Emila ścina okej...ale nom stop tak samo i trzeba dokładnie mówic co sie chce. Ja chce zaszaleć!!!!!!!!!!!

markac, to nie było ogłoszenie matrymonialne, ale jak jesteś chętny ;) hehe
Czerwone włosy są spoko, ale mi niepasowałyby. A tak wogóle to lepsza była fryzurka Brusa Willisa, znaczy on był lepszy :)

Ja mam teraz włosy z tyłu dość długie, grzywka na skos i pazurki. Nawet fajna, ale już niemodna. Teraz królują jednolite kolorki (ja mam balejaż) proste ściecia, asymetria... czuje sie jak szara mysz z prowincjii. Ale ja przeciez jestem z prowincji ;)

Dżastin, mówisz i masz ;D

--

z kąd u licha wiesz, że dzastin :D

zresztą literki a jeszcze zapomniałes :P prosze mnie tu nie maskumilizować, ja dumna, że kobietą jestem :D

Sam tak mowię na moją siostrę cioteczną ;) Poza tym, wyczytałęm z Twojego profilu ;]

--

wow. Zafasynowałam się twoją błyskotliwością :D

ludziska chcecie cos wiedziec wiecej na temat super fryzjera adasia?pytajcie mnie?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org