Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
odważny dobry fryzjer |
Cześć! swój post kieruje głównie do kobiet :P Mam dośc mojej fryzurki, mam ochote na coś ekstra innowacyjnego i odważnego...na fryzurkę zgodnie z trendami...i tak własnie pytam się was kogo byście mi polecili. W łomży co prawda nie mamy dużego wyboru dobrych fryzjerów, ale może znacie kogośc kto bardzo trendy ścina i niespiepsza formy? Dodam, że mam 18 lat i nieboje sie diametralnych zmian. Dziękuje za pomoc i jeśli juz podzielcie się swoimi odczuciami na temat fryzjerów, z kórych usług miałyście (nie)przyjemność kożystać. Pozdrawiam. Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle przesłuchani...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: odważny dobry fryzjer |
"Dodam, że mam 18 lat i nieboje sie diametralnych zmian" To brzmi jak ogłosznie matrymonialne :P Nie znam się, ale jak szukasz czegoś trendy to jest taki salon fryzjerski o tej nazwie :P Ale nie polecam, no chyba, że lubisz stać w kolejce 2 dni. A jeśli chcesz znać moje skromne zdanie, to Ja lubię włosy w kolorze czerwoym, jak Milla Jovovich w filmie "Piąty Element". Bardzo seksi :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Otworzyło się jakieś nowe studio fryzur na ul. Wyszyńskiego (obok Intercosmetics). Tam spróbuj. Pozdrawiam
|
|
MrS tam było dawno ale nazwa może nowa hehe Sporo osób tam przesiaduje
|
|
Kiedyś fajnie ścinała Emilka (ul. Kazańska), ale chyba dobre czasu już minęły. Na Mazowieckiej 1 też jest podobno dobry fryzjer, ale nie wiem który, bo są trzy salony. A może ktoś mi podpowie, jak się ściąć, bo mam dość lokowane włosy i za nic nie da się ich wyprostować. Naprawdę mam problem z dopasowaniem fryca.. :| NiemoralnieNormalna
|
|
Na łyso ;-))) Pozdrawiam
|
|
Nowy lokal na Wyszyńskieko rzeczywiście jest nowy i nie mów Ptysiu jeśli nie wiesz, że jest on już dawno. Justynko, polecam Tobie właśnie Pana Adama, który tam strzyże. Jest napradę swietny, ma pomysł i umie go zrealizować. A poza tym włosy świetnie się układają i na pewno nie będziesz spędzała rano przed lustrem zbyt dużo czasu (na czesanie hi hi). Mówię to z pełnym przekonanien, bo jestem jego stałą klientką. Wcześniej Pan Adam pracaował w Trendy, teraz chyba otworzył swój salon właśnie na Wyszyńskiego. Tel. 473 09 39
|
|
p. Adam fryzurke potrafi super dobrać , ale norzyce czasami mu tną jak chca , potrafi też nieżle spie........ Moorgan
|
|
na wyszynskiego jest teraz niezla obsada fryzjerow . sa naprawde dobrzy i panuje fajny klimat ,doswiadczylam i polecam
|
|
wow! nie spodziewałam sie takiego odezwu, bardzo dziękuje wam za rady. Mam nadzieje, że Adaśko zrobi mi coś zajebistego... a jak ktoś tu już pisał Emila ścina okej...ale nom stop tak samo i trzeba dokładnie mówic co sie chce. Ja chce zaszaleć!!!!!!!!!!! markac, to nie było ogłoszenie matrymonialne, ale jak jesteś chętny ;) hehe Czerwone włosy są spoko, ale mi niepasowałyby. A tak wogóle to lepsza była fryzurka Brusa Willisa, znaczy on był lepszy :) Ja mam teraz włosy z tyłu dość długie, grzywka na skos i pazurki. Nawet fajna, ale już niemodna. Teraz królują jednolite kolorki (ja mam balejaż) proste ściecia, asymetria... czuje sie jak szara mysz z prowincjii. Ale ja przeciez jestem z prowincji ;) Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle przesłuchani...
|
|
Dżastin, mówisz i masz ;D -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
z kąd u licha wiesz, że dzastin :D Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle przesłuchani...
|
|
zresztą literki a jeszcze zapomniałes :P prosze mnie tu nie maskumilizować, ja dumna, że kobietą jestem :D Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle przesłuchani...
|
|
Sam tak mowię na moją siostrę cioteczną ;) Poza tym, wyczytałęm z Twojego profilu ;] -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
wow. Zafasynowałam się twoją błyskotliwością :D Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle przesłuchani...
|
|
ludziska chcecie cos wiedziec wiecej na temat super fryzjera adasia?pytajcie mnie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |