Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
fryzjerka pracująca w niedzielę |
Witam! Poszukuję fryzjerki, która mogłaby mnie uczesać w niedzielę na wesele. Najlepiej u mnie w domu. Moglibyście mi kogoś polecić? I jeszcze jedno - dawno nie miałam okazji czesać się na wesele, jaki jest teraz (orientacyjny oczywiście) koszt zrobienia średnio skomplikowanej fryzury z długich włosów? Pozdrawiam :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: fryzjerka pracująca w niedzielę |
Ojj nie wiem Może Iwona :P
|
|
Zrób trwałą
|
|
Na weselu nad ranem zobaczysz jakie będziesz miała powodzenie.
|
|
wesela są chyba w soboty.
|
|
U jehowych w niedzielę.
|
|
Koszt uczesenia to okolo 100zł i więcj -ale z tego co wiem to w niedzielę płaci się podwójnie.A co do fryzjerki to myśle,że kogoś znajdziesz -tylko odpowiednio wcześniej trzeba się z tym kimś umówić-a nie " na ostatni gwizdek".Jakby coś mogę podac namiary na moją fryzjerkę
|
|
myślę, że najbezpieczniej będzie się umawiać z fryzjerką do której chodzisz na co dzień, obca może za taką usługę znacznie więcej policzyć za upięcie włosów takich sięgających do łopatek koleżanka płaciła 90zł
|
|
zielona_biedronka daj maila to CI kogos polece:) Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
jak zwykle - połowa wpisów bez sensu i celu :/ A ślub katolicki, a nie u jehowych :) pumpaluna - niestety nie chodzę często do fryzjerki i nie mam "swojej", a jak zaszłam do salonu, gdzie zwykle chodzę, to fryzjerka mi odmówiła, bo w niedziele nie pracuje :( cosiek30 - podaj namiary na fryzjerkę :) Ja nie znam żadnej, która przychodzi do domu klientki. guti_jeres - napisze ci maila Może ktoś jeszcze może kogoś polecić?
|
|
602 216 114
|
|
Dzięki cosiek - może ktoś jeszcze coś doradzi? :) guti^jeres - wrócił mi mail, który wysłałam do ciebie. Napisz może namiary tu na forum?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |