Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
!!!!!!!! MOTOCROSS !!!!!!!!!! kto ma corsa? |
Proszę o kontakt osoby posiadające crossa hondacrf250@o2.pl zbieram ludzi do zgrupowania na którym nauczymy się jazdy motocrossu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: !!!!!!!! MOTOCROSS !!!!!!!!!! kto ma corsa? |
ja mam ale umiem jezdzić;P
|
|
hehe jak byś miał to bym o tobie słyszał, a jak nikt jeszcze nic nie powiedział o tobie to tyko ci sie wydaje ze umiesz jezdzic:)
|
|
Adrian jak ja jeździłem crossem to Ty byleś jeszcze w planach , przejechałeś sie kilka razy , pewnie ani razu nie miałeś wywrotki i wydaje ci sie ze jesteś X-fighters zjedz na ziemię , jeżeli ktoś pisze ze umie to musi tak być, a czy to robi dobrze czy zle to nie tobie to oceniać ,
|
|
gościu takie bajki to ty możesz swoim dzieciom opowiadać a jeśli chodzi o mnie to w randze okręgowych zawodów jestem w czołówce a jeśli rogalll umie jeździć to niech to zachowa dla siebie tak samo jak ty, bo ja szukam chętnych a nie gości którzy sie przechwalają
|
|
na 100% zgrupowanie odbędzie się 24.07.11 jeśli ktoś ma crossa proszę o kontakt. Transport zapewniony
|
|
na 100% jesteś w czołówce , a zawodników startuje 2.jedyną osobą która sie przechwala jesteś Ty.
|
|
hehe gościu idź sobie na inne tematy rozmawiaj bo nikt tu cie nie prosił, od razu widać po ilości twoich postów że tylko wcinasz sie w tematy i bezsensu wypisujesz głupoty
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |