sobota, 12 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Fajne forum...

Dla ciekawych inności, dla zatwardziałych "polaczków" - ku zmiękczeniu, dla chetnych poszerzenia horyzontów choc w jedna stronę.
Forum Żydów Polskich:
http://fzp.jconserv.net/

i przykładowy wątek: http://fzp.jconserv.net/viewtopic.php?t=364.

---
PGG

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Fajne forum...

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ja na takie forum nawet niewejde :D

wiecie co znaczy słowo oligofrenik ...

bo ja własnie pierwszy raz sie z takim okresleniem spodkałem własnie na ty forum... no i juz wiem co to oznacza :P

wow jaki fajny warez :D yea

Ja tam do Żydów nic nie mam. Jeżeli Polacy powinni kogoś nienawidzieć bądź się wstydzić to sprawdźcie jaką opinię nam wyrabiają Cyganie pochodzenia Polskiego.

Wyjeżdzają do Anglii i Szwecji proszą o azyl ponieważ w Polsce są prześladowani. Jak dostaną obywatelstwo to dziwnym trafem "gubią" polskie paszporty. Gdy ich złapano na kradzieży a tylko tym się tam zajmują (Szwecja, Norwegia) wtedy polski paszport się odnajdywał i oni byli Polakami. Dostawali deport ale po powrocie do Polski od razu wracali spowrotem na swoje drugie obywatalstwo. I spowrotem "do pracy", kółko się zamykało. Tak dzieje się nadal. A w krajach wyżej wspomnianych złodzieje to Polacy - więc wiecie dlaczego. To są Polscy Cyganie.

Więc ładnie nam statystyki nadrabiają i chlubę przynoszą dla naszego kraju.....

Słyszałem powiedzenie że dobry cygan to martwy cygan i to jest prawda.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org