Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sala w chojnach |
Witam, czy ktoś wynajmował sale w Młodych Chojnach w kierunku na ostrołęke?? do kogo to sie zgłosić?? jaka cena i ładna jest ta sala? prosze o pomoc i czy ktoś zna jakiś dobry katering na wesele??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sala w chojnach |
Witam Musisz raczej rozmawiać z sołtysem wioski tak przynajmniej jest na 18-stki A sala było paru moich znajomych i się im podobało :) więcej nic nie wiem
|
|
Jeżeli chcesz dobry catering (swojsko, smacznie i niedrogo) to dzwoń pod ten telefon 509549039. Tylko dzwoń wcześniej bo mogą mieć zajęty termin.
|
|
sala ogólnie jest ok. na górze jest duża sala na dole mniejsza, we własnym zakresie trzeba zadbać o dekorację sali, wiem że są ławki do siedzenia - to może być trochę niewygodne - ewita
|
|
Spróbuję załatwić numer do właściciela sali napisz do mnie na e-mail pawel2469@wp.pl tam ci podam namiary na właściciela sali
|
|
Aniu1987 należy zgłosić się do sołtysa mieszka on naprzeciwko sklepu w Chojnach Młodych
|
|
Albo do Stanisława Kurpiewskiego,on teraz jest szefem Chojn .
|
|
Ja miałem tam wesele w 2009. Zapłaciłem ze wszystkim 600zl wynajem woda i prad w tym. Dodatkowo dekoracja i katering. Gościom sie podobało nawet bardzo:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |