Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WSZYSTKO POD KONTROLĄ |
Wszystko pod kontrolą ;) http://demotywatory.pl/46/Kontrola WITAM BANDZIORÓW :):):) http://www.youtube.com/watch?v=X0eh7-spgio
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WSZYSTKO POD KONTROLĄ |
Beth Belh Bandziki to fajni ludzie :)Miło Nam ,że zaglądasz i piszesz z Nami :):):) KISS - Beth to Twój hymn ;) http://www.youtube.com/watch?v=JIB97h6XwQs&feature=related Kalisony obiecały ,że pokarzą jak wkleja się linki ;) [**url**] http://www.youtube.com/watch?v=JIB97h6XwQs&feature=related[**/url**] Usuń gwiazdki ,to jest cała tajemnica ,bez gwiazdek ;) [**url**]link [**/url**]
|
|
witam z rana..:-) jak się spało.? Bo mi szybko jak błyskawica... i zmów w pracy siedzę śiok
|
|
robciu Cześć Robcio:):):) Zmęczona byłam ,spałam i spałam ;)
|
|
Cześćwszystkim A ja obudziłem się o 6 no i jak zwykle pomyślałem, że jeszcze z 5 minut poleżę, no i po 5 minutach była już 7.15 no ale niewiele się spóźniłem :p
|
|
Witam bandziorów ;) robciu to zrób sobie wolne a co tam należy sie ;D hehe dziadka kalesony dzień dobry :) algeroth to sobie poleżałeś ładnie hehe pewnie w 5 minut byłeś gotowy jak się ocknąłeś która godz :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
algeroth Cześć Algi :):) Zwykle tak bywa ,ze jak człowiek rano jeszcze troszkę pośpi to budzi się w szoku ;) hehe *Sun* Witaj :):)
|
|
|
kalisony przyjemna nuta :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun* Kalisony na DE MONO dzisiaj wzięło ;) Kiedyś byli w Łomży na Starym Rynku grali :)
|
|
"Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
o witaj sun:) w weekend będę odpoczywał sobie... A dziś trzeba pracować niestety takie jest życie..... Ale dziękuję za troskę he he he he:) tobie to dobrze hmmm lenisz się hi hi zazdroszczę ci
|
|
uzdrowicielski sklep :D DE MONO grało w Łomzy..jeju nie pamietam tego hehe "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun* Wody lecznicze ;) hahaha Wystrzegam się takiej wody leczniczej , czasami tylko piwko ;)
|
|
*Sun* Dawno grali ,nie pamiętam ,ale ładnych parę lat temu ;) robciu Robcio pracuj ,tylko się nie przemęczaj ;)
|
|
robcio uwierz mi mogę się z Tobą zamienić ;) mam ju że dość tego lenistwa :( kalisony hehehe ja tam winko bardzo lubię ale piwko też wypije jedynie wódki nie tykam :)) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*SUN * To tak jak kalisony ;) Nigdy nie piłam i nie zamierzam ;) Algi chyba komara dusi na klawiaturze ;) hehe
|
|
|
algeroth Codziennie to samo ,dzień podobny do dnia ;) Wstajesz itd ,kładziesz się i tak w kółko Macieju ;) hehe Zwiewam na śniadanko :)
|
|
|
kalesoniki w takim razie musimy kiedys wybrać sie na winko ;) smacznego :) algeroth haha to tak na lajcie ;P ja lubie ten moment :D http://www.youtube.com/watch?v=MK_9yBAF3nM&feature=related "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
No w sumie to tam nie ma słabych momentów, jeden z najlepszych polskich filmów ever :)
|
|
BANDO Kalisonów przez weekend nie będzie.....spotkamy się w Ełku jutro ,jak coś to dzwońcie ,jak ktoś nie ma numeru to niech się skontaktuje z Robciem lub Enyą :) Pozdrawiam Kalisony
|
|
to kalesony baw się dobrze życzę udanego weekendu ,pełnego niespodzianek :)
|
|
algi, maruda, robciu poczte mi tu odebrać
|
|
a co tam......? A ja to co.? hmmm.......
|
|
heloo bando :) Własnie pisac do enya, spotykamy sie w Ełku ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
dokładnie...
|
|
dzień dobry państwu, co tam jak tam? :p enya obecna?
|
|
|
co to się wyrabia że o tej porze takie pustki :/ "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
no widzisz sun co to się wyprawia??? cio tam ciekawego???
|
|
Tak, zaglądam tu, bo jest miło i kulturalnie :) Nie bolą oczy. I drugie "tak" - to mój hymn :) U mnie nie ma żadnych gwiazdek i niestety link będzie nieaktywny, ale dzięki za próbę nauczenia mnie wklejania ;) Coś dla Was: http://www.youtube.com/watch?v=yxx_pSZwX7s&feature=related
|
|
|
Dziękuję :)
|
|
robciu siemka- nuda okrutna chyba trzeba herbate dopić i przytulic sie do poduszki hehe ;) Beth,biess(pieczny) hej "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
hmmm,,, sun do poduszki a nie do chłopa?????? nio cio ti???
|
|
Chyba nadciąga do nas burza...
|
|
no akurat dziś będzie to poduszka :D heheheh "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Dobranoc Wszystkim Bandzikom :) Uciekam, bo burzy się boję. Dobrej nocki.
|
|
Beth następnym razem wpisuj tak tu wklej link który chcesz pokazać wszystkim spróbuj a na pewno się Ci uda :) A teraz coś ode mnie dla wszystkich :) Pozdrawiam i do zobaczenia jutro w Ełku dla tych co mnie znają :) http://www.youtube.com/watch?v=r-v2QLmAmOs&feature=related
|
|
hmmmm,,,, a ciemu sun akurat dziśśśśśś????:))
|
|
Beth burzy?? :| oki dobrej nocy ;) robciu foch jest :D hahaha "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Beth coś i mi sie pokopało pod tym okienkiem gdzie piszemy jest taka opcja jak formatowanie tekstu a tam jest wszystko pokazane :) Pozdrawiam :)
|
|
Robcio i Sun miłej pogawędki :)
|
|
biess(pieczny) 3maj się ;) ja tez uciekam pod prysznic i chyba spać :) jutro ciężki dzień mnie czeka.... "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
biessss a ja ciebie przegapiłem no wiesz ty co..??? jak ja tak mogłem zrobićććććć !!!!!!!!!!!!!! sun ??? to na mnie ten FOCH????? ok. rozumiemmmmm
|
|
robciu nieeeeeeeeeee :D hahaha czytaj jeszcze raz ;))) tylko porządnie :P "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
wszyscy pouciekali to i ja w takim razie idę DOBRANOC ;) robciu spokojnej nocy hehe pa ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
och ..... sun.......:D a ti gdzie się wybierasz????????:P
|
|
no co z wami, już śpicie? to do zobaczenia jutro w Euku kto będzie :p
|
|
ooo to pewnie nikogo tu dziś nie będzie hehe ale jakby ktoś zajrzał to Dzień Dobry ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
cześć Sun :) a jednak wczoraj był ? hehe
|
|
Algi;-)Mam pytanko.Jak wstawiasz te buźki??
|
|
algeroth haha uwielbiam tą buźkę :D ale ja tam sie nie fochałam na nikogo wczoraj ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Omania jak sie nie myle to tak samo jak każdy inny obrazek czyli [url ] [ /url] "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Omania hej No dobra, powiem wam Tu http://emots.yetihehe.com/ wystarczy kliknąć ikonkę i na górze pojawi się gotowy kod do skopiowania na forum
|
|
hejka ludziska:)
|
|
hej fresz haha ok, koniec zabawy :p
|
|
1/hura.gif fresz hej :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
dzięki algi:)
|
|
mi jak zwykle nie wychodzi :/ "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
"Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
1/hura.gif dzięki;-)
|
|
witaj algi :) witaj sun:)
|
|
10 czas na kaweee zaraz wracam :)
|
|
Kurczę, to Ty kawę sobie robisz zawsze o tej samej porze co do minuty? :p A jak przegapisz 10tą? Cofasz zegarek czy czekasz do 11? :p
|
|
ona pija kawe o 10 tak jak w UK pija się herbate o 17 "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
heheheheh nie algi o 10 wstawiam wodę jak przegapię nie szkodzi oby było po 10:)wtedy oszukuję trochę żołądek i nie domaga się śniadanka:)wczoraj taka byłam zajęta że te bleee kochane płatki zjadłam o godzinie 16 to było śniadanie hihih:)i potem tylko o 19 zjadłam 2 jajka na miękko ugotowane bez chlebka i po jedzeniu już się przyzwyczaiłam:)
|
|
|
Zagłodzisz się :p
|
|
hehehehhe wczoraj właśnie oglądałam te filmiki algi:)nie nie zagłodzę :)daję radę:)
|
|
Wszystkiego najlepszego *SUN*! :D
|
|
ups pospieszyłem się, to za 3 dni :D
|
|
Witam wszystkich : ) "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
algeroth nie szkodzi ;D jesteś pierwszy hehe Dziękuję ;))) zostawie kawałek tortu dla Ciebie ;)) darkwarez hej "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
jak tam mijaja dzionki?Jakies plany na weekend? "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
zamuła w domu....;/
|
|
ja to jakies piwko ogarne i mysle o jakims dobrym filmie, cos bym zalookał : D nic specjalnego "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
Witam wszystkich :) jak przygotowania do wypadu do Ełku?? http://www.youtube.com/watch?v=a04bpvAXn4w&feature=related
|
|
Się jedzie biess :):):):)
|
|
To ja idę się ogarniać :):) I do zobaczyska w Ełku :):):)
|
|
do zobaczyska :) ja zaraz wyruszam jak by co jestem na cb :)
|
|
hmmmmmmmmm................. a ja już po zabieguuuuuuu.............................
|
|
uff w końcu cywilizacja
|
|
|
Algi Tak tęskniłeś za cywilizacją ;) hehe Kalisony odpoczywały ,jakoś nie tęskno było za netem ;)
|
|
darkwarez Witaj :) Pytałeś o plany na weekend .....Banda w Ełku na koncercie Dżemu była :):):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |