Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Problem |
mam kilka problemów związanych z serwisem neostrada tp jeden z nich to czeste rozłaanczanie sei neostrady kolejny to pasek ładowania na srodku ekranu ktury nie zawsze sie załaduje i wychodzi zawsze na wieszch i jeszcze jedno gdy chce w ustawiebiach ustawic strone startowa np.onet automatycznie zmienia sie ona i strtuje ze swojej http://195.95.218.172/index.php nie zaleznie od mojej woli i wyskakuje mie zawsze komunikat ''For your instant access please click yes co zrobic????????????????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Problem |
Sporo osób ostatnio ma problemy z neo co sie dzieje ?
|
|
Re: Problem |
1. Neostrada to ogólnie gówno. Wypieprz program neostradowy który służy do połączenia i skonfiguruj połączenie windowsowe. 2. Drugi problem dotyczy prawdopodobnie programu reklamowego. Pełno tego gówna w Internecie. Rozwiązanie jest proste: - Zainstaluj FireFoxa - www.getfirefox.com - Wywal posiadanego obecnie antywirusa i zainstaluj program "Avast!". Wersja do użytku domowego jest całkowicie darmowa i jest dostępna pod adresem www.avast.com. Po instalacji należy go tylko zarejestrować i wpisać do programu kod aktywacyjny, który przyjdzie mailem zaraz po rejestracji. Wg mnie jest to najlepsze oprogramowanie antywirusowe, które uchroni Cię także przed programami typu spyware, adware. PS: W przypadku wyskakiwania komunikatu ''For your instant access please click yes" zawsze klikaj na "No". Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |