piątek, 25 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Selekcjoner...

... nie kadry narodowej, a odpadów aluminiowych, działa na terenie naszego miasta i ...chwała mu za to :) Zobaczcie ile puszek co tydzień potrafi dostarczać du skupu metali kolorowych. Gdyby nie jego działanie te wory trafiłyby na wysypisko. :)

Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Selekcjoner...

słyszałem że taka osoba zarobi w ciągu miesiąca 2000-3000 zł ? to prawda?

nie mam pojęcia, ale z pewnością ten ładunek nie jest lekki ...

pracowita mroweczka podziwiam takich

stanisław

prawdziwy biznes"men";]

hehehehe... ciekawe kiedy to było robione zdjęcie ??

Z 70 zł zarobi za to napewno

pomyślcie o tych bezimiennych którzy musieli wcześniej te piwo z puszek wypić :-) wielu ludzi pracowało na sukces Selekcjonera

Selekcjoner działa na os. Konstytucji i Górka Zawadzka - bynajmniej tam go widuję. Moje puszki z pewnością są w tych worach :D

wyobrazcie sobie ze kazda puszka jest zgniecona :) ile tego musi byc? :)

Podobno ponad 3 zł za kilogram, to przy 50 kg daje 150-200 zł. Ale przez dzień tyle się chyba nie uzbiera. Może przez cały tydzień?

Misiek-2lo napisał:
>wyobrazcie sobie ze kazda puszka jest zgniecona :) ile tego musi byc? :)

Tak! wyobraźcie sobie teraz jak bardzo zaśmiecamy nasze miasto, bo z pewnością nie wszystkie puszki pochodzą ze śmietnika, tylko z chodników i placów. Chwała mu za to, bo dzięki niemu jest trochę czyściej, a i on sobie zarobi.
Na poparcie mojej tezy przytoczę przykład:
na parkingu przy ul.Kołłątaja 2, 10 m od śmietnika siedzi w mercedesie facet i popija piwko (oczywiściew z puszki). Wracam z powrotem, faceta już nie ma, a puszka leży na trawniku przy placu zabaw, 10 m od śmietnika. Czekałem chwilę w nadzieii, że facet zaraz przjdzie, ale nie doczekałem się. Tak oto wygląda dbałość o nasze otoczenie.

slm

u mnie przy osiedlu facet prasuje butelki plastikowe :D

żadna praca nie hańbi,ale każda męczy;-)

"Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."

slm napisał:
"...na parkingu przy ul.Kołłątaja 2, 10 m od śmietnika siedzi w mercedesie facet i popija piwko (oczywiściew z puszki). Wracam z powrotem, faceta już nie ma, a puszka leży na trawniku przy placu zabaw, 10 m od śmietnika."

Prawie osiem metrów pustą puszką rzucić to sztuka!!!
_________________________________________-

... & vice versa!

dzisiaj jak wyrzucałem śmieci spotkałem Selekcjonera przy prasowaniu puszek obcasem. powiedziałęm mu, że jest sławny bo piszą o nim w internecie. na początku nie bardzo zajarzył chyba co to internet to powiedziałem mu, że ludzie doceniają to, że bez niego byłoby o wiele brudniej. facet podrapał się po głowie, uśmiechnął i powiedział dziękuję.

Żadna praca niechańbi !!

ptysiu91: Twoje błędy w pisowni hańbią. Kup sobie słownik ortograficzny, a najlepiej elementarz.

Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Sklep i serwis rowerowy: naprawa, części, akcesoria - Łomża, Krótka 3b.
tel. 784575784
usługi
Układanie kostki brukowej PHU-Skorpi w Starych Kupiskach. Zapraszamy na naszą stronę Facebook: Skorpi Roboty Brukarskie.
tel. 501545245
różne
Sprzedam meble do pokoju, szafkę do łazienki białą, wysoką, stół drewniany do kuchni.
tel. 513896322
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org