czwartek, 10 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zaginął szczeniak o niebieskich oczach

prosze o pomoc w znalezieniu szczeniaka jęśli ktoś znajdzie szczeniaka wyglądającego jak owczarek lecz bedzie miał niebieskie oczy jak haski to mój psiak ma 3 miesiące i wielkość do kolana wabi się luna błagam o pomoc w odnalezieniu pies zaginoł pół godz temu koło trujkąta prosze bo to syna prezent ma on 4 latka dostal psa na dzień dzieecka

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zaginął szczeniak o niebieskich oczach

normalnie jest taki płacz że niedowytrzymania piesek ma czerwono obroze prosze miejcie na uwadze i proszę o kontakt

chyba sama będe plakać bo tyle się nacierpiałam kwiaty mi pożarła i sprzątałam po niej ja pierdole ale zamuła gdzie mój pies??

1. mysle ze to prowokacja
2. jesli nie, to jestes idiotka jesli kupujesz psa jako prezent, na dodatek 4 latkowi

PIESEK JEST SYNA LECZ JA TEŻ SIE PRZYWIĄZAŁAM

A JAK SIE WKLEJA

A PIESK KUPIŁAM 1 MIE TEMU W BIAŁYM DOKŁADNIE DLA 4 LATKA KOCHAM BARDZO SWE DZIECKO I TEN PSIAK TO PREZENT OD MAMUSI I RACZEJ NIE JESTEM IDIOTKO BO DAŁAM MU PSIAKA Z MIŁOŚCI DO NIEGO ŻEBY BYŁ SZCZĘŚLIWY BO KOCHA PSY

UWAŻAM ŻE PIESEK NA JAKOŚ OKAZJE DLA DZIECKA TO DOBRY WYBÓR BO WÓWCZZAS DZIECKO UCZY SIĘ TROSKLIWOŚCI I OPIEKI NAD DRUGIM I WRAZLIWOŚCI JEST JESZCZE WIELE INNYCH ASPEKTÓW MÓWIĄCYCH ZA PSEM W DOMU

Hehe to się dziecko nauczy odpowiedzialności :)
Chciałabym, żeby to była tak marna prowokacja na jaką wygląda...

tez chcialabym zeby to byla prowokacja, jesli nie jest to mam nadzieje ze psiaka znajdzie ktos odpowiedzialny i go przygarnie

WEŚCIE SIĘ ODWALCIE JA PROSZĘ O POMOC W ODNALEZIENIU A NIE O JAKIES DZIWNE SPOJŻENIA I KRYTYKĘ

i to zadna prowokacja j jąk wkleic zdjęcie

ten kto go weżmie i nie chcę go nam zwrucić niech liczy się że będzie to duży pies i ja nie chcę żeby ona skończyła przy budzie bo my ja traktujemy jak domownika

dlatego też ją poszukuję zwie się LUNA

Pies koło 23 gpodziny był w pizeri gruby benek miał czerwona obroże

Mariusz:)

proszeę o informację niestety pieska już nie było gdy dzwoniłam

668581806 to mój num kom proszę o informację dziekuję

jak wkleja się zdjecie to bym wkleiła jak wygląda szczeniak jest bardzo zadbany i ma piękną błyszczącą mięciutko sierść i nie typowie oczy dla psa niebieskie błękitne jak niebo wręcz proszę o pomoc bardzo zależy mi na tym szczeniaku

dziękuje wszystkim piesek się znalazł wielkie dzieki dla chłopaka który ją wzioł na tę noc dziękuje ci niezmiernie

jestem znów szczęsliwa

Spacerując z własnym psem widziałam, jak został przygarnięty późnym wieczorem i faktycznie dzięki temu człowiekowi, oglądasz ją całą i żywą, a nie placek leżący gdzieś na ulicy. Może ta sytuacja nauczy Cię odpowiedzialności i używania smyczy. Niech się zdrowo chowa :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Hydraulik z doświadczeniem podejmie się wszelkich awarii po godzinie 17, także w godzinach nocnych 7 dni w tygodniu oraz święta.
tel. 517039499
usługi
Kominki, Rekuperacja montaż, sprzedaż okładziny z granitu i cegły klinkierowej schody, fasady.
tel. 605660801
usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów, kucie posadzek, sprzątanie piwnic, posesji itp. Prace ogrodnicze, przycinanie żywopłotu .Przeprowadzki.
tel. 500590581
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org