Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rezonans-ktoś się orientuje? |
jak długo czeka sie w Łomży na rezonans magnetyczny?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rezonans-ktoś się orientuje? |
nie długo, my czekaliśmy coś około tygodnia
|
|
W Łomży nie robią już rezonansu (kiedyś był w szpitalu robiony prywatnie ale to już przeszłość). Zrobisz bez kolejki od ręki w Choroszczy pod Białymstokiem. Jeden telefon i za tydzień masz rezonans, koszt 600 zł. Andrzej.
|
|
ten ze szpitala przeniosl sie do budynku piekarni na legionow, na przeciwko swiata opon
|
|
na rezonans w lomzy czekalam 3miesiace:)
|
|
Autor: katarzynka304 (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 29-06-11 11:51 nie długo, my czekaliśmy coś około tygodnia Dzieki za odpowiedz:) Czekaliscie okolo tygodnia ale w Łomży tak?
|
|
Lekarz rodzinny powiedzial mi, ze sie czeka okolo roku!! Dlatego pytam bo tak myslalam, ze to troche przesadzony termin...
|
|
W szpitalu nadal można zrobić rezonans prywatnie,sam ustalasz kiedy chcesz mieć przeprowadzone badanie.Koszt badania 370 zł. Jest to nowa maszyna,stara została oddana do przychodni na Al.Legionów. br1
|
|
OK Dziekuje za odpowiedzi.
|
|
tak w Łomży na Al. Legionów firma się nazywa enel-med, i żadne prywatnie tylko normalnie na fundusz zdrowia, nawet rejestrowałam się telefonicznie jak już miałam skierowanie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |