Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
100 ? |
jakim cudem uzytkownik eŁKSówki B@niak może mieć w tej chwili 100 punktów jak mial niecałe 50 i za dobre wytypowanie wszystkich meczy można dostac 32 punkty to by miał 82 a nie 100 cos tu jest nie tak sami zobaczcie może usuna ten błąd :P http://4lomza.pl/typowanie.php
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 100 ? |
Korupcja weszła już na 4lomza.pl.... Które miejsca są nagradzane w eŁKSówce po sezonie?
|
|
też To przyuważyłem, że klient ma 100, a przed tą kolejką miał w okolicach 46 puntków. ciekawie tylko "ile dał" za takie cudo.
|
|
Gdzie można znaleźć adres emailowy ŁKSówki, można by było napisać do nich z prośbą o wyjaśnienie zaistniałej sytuacji. Pozdrowienia
|
|
najlepiej napisać do Admina.
|
|
Najlepiej odpuścić tak jak ja to zrobiłem. Raz była , raz nie była , a jak się obejrzałem to inni zdążyli wytypować , a ja nie. Do kitu z taką zbawą.
|
|
ktoś miał kody albo jakiś poradnik i was wyciulał :D
|
|
nie wiem dlaczgo??nawet nie moge sie zalogować!!??-B@NI@K gg-7624301
|
|
jaki jest E-mail do admina gg-7624301
|
|
eee ptysiu masz gg jak tak to daj i daj to piorozmawieamy mój gg to 7624301 gg-7624301
|
|
to jets bład gg-7624301
|
|
moje gg 7889552
|
|
biuro@4lomza.pl - tu masz maila... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
pisałęm i nic
|
|
WĹaĹnie wyjaĹniamy jak mĂłgĹ powstac taki bĹÄ d. System zablokowaĹ uĹźytkownika B@niak, ale wynik jest zagadkÄ ... w poniedziaĹek najprawdopodobniej uda nam siÄ ja rozwiÄ zaÄ Takiego meila dostałem od pana Cezarego z eŁKSówki
|
|
I eŁKSówka jest zawieszona :(
|
|
To dobrze , że zawieszona , będziesz spokojniej spał.
|
|
autochton przykro mi obstawiłem wlaśnie przed chwila wyniki meczów
|
|
Może to przez ptYsią grypę ?? ;) Tak to bywa,wiatru nie ma krzak się kiwa
|