Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MOTORYZACJA |
Kupiłem samochód KIA RIO u depczyńskiego. samochód jest jak ford karton. lakier schodzi jak na niego ptak narobi, klocki chamulcowe już po 30000 diabli zwieli a serwis jest gorszy niż amatorski. Czy znajdzie się gdzieś jakiś użytkownik tego samochodu który ma lepsze zdanie lub większe szczęście podczas zakupu ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MOTORYZACJA |
"Kupiłem samochód KIA RIO..." ...gówno kupiłeś nie samochód i nie miej teraz do nikogo pretensjii. Tyle Ci powiem! Podpis (sygnaturka):
|
|
Niemożliwe Kia Ci sie zespuła? Przecież to prawdziwy ewenement!!! Każdy przecież słyszał o ponadprzeciętnej niezawodności aut tej marki. Pewnie dlatego aż 2,7% uzytkowników wybiera powtórnie Kie, a taką Toyote ledwie 73%. Pozdrawiam
|
|
Widziałem przypadek jak właśnie w Kia Rio pękła tylna szyba.... ot tak sobie pękła. Nikt niczym w nią nie rzucił, nie było nagłego skoku temperatury itp. itd. Sam się wielce zdziwiłem. Rozsypała się w drobny mak. Sama z siebie. Mnie tylko przestraszyła:)
|
|
Widać z komentarzy ze kia to szajstwo....
|
|
|
Kubuś12 a czemu wogle zdecydowales sie na zakup włąsnie samochodu tej marki ?? chyba za takie pieniazki mial byc cos "innego"
|
|
>"Widziałem przypadek jak właśnie w Kia Rio pękła tylna szyba.... ot tak >sobie pękła. Nikt niczym w nią nie rzucił, nie było nagłego skoku >temperatury itp. itd. Sam się wielce zdziwiłem. Rozsypała się w drobny >mak. Sama z siebie. Mnie tylko przestraszyła:)" a słyszałeś kiedyś że buda smaochodu cały czas pracuje?ja widziałem jak pekła syzba na zakrecie, w samochodzie Polonez, albo porozmawiaj z właścicielami Skody Faworytki Ci to coś wiedza o pękaniu szyb :P
|
|
Heh... tak się szczęśliwie składa, że jestem posiadaczem Skody Favorit... szyba czołowa jak narazie cała. Od dawna jeżdżę Skodami, należę do Klubu Użytkowników i...... uwierz na słowo... jeszcze nikomu z Klubu nie pękła. Owszem, słyszałem tą legendę ale jak narazie to legenda:)
|
|
Trzeba było kupić samochód czyli Toyotkę, a nie coś, co tylko nazywasz samochodem, czyli Kia. Od długiego czasu jeżdżę toyotami i należę do klubu Toyota Polska. Takie dziwne przypadki, jakie tu opisujecie, nam się nie zdarzają, ani żadne podobne. Ale faktem jest, że za taką kasę kupiłbyś tylko używaną toyotę. Pozdro ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Jeżeli chodzi o skode to w felicjach był standard, że przednia szyba pęka. Wśrąd moich autokącikowych znajomych wciągu dwóch lat 40-60% montowało nowe szyby, chyba że mieli zamontowany rozpórki w komorze silnikowej - po takim usztywnieniu jeden zadeklarował że mu padła szyba, ale podejrzewał, że to był raczej kamień spod tira. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
A wiesz jaki jest jeszcze plus owej rozpórki? Jak ktoś uderzy w jeden błotnik to automatycznie "leci" drugi:) A co do Toyot, fajne wozy, ale za jedyne słuszne Toyoty uważam przede wszystkim Hiluxa a potem Land Cruisera:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |