sobota, 12 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kiedy cieplo w blokach??!!!

kiedyś czekali ,az wojewoda zdecyduje - teraz aż pan prezes się zastanowi?!

bagrmosen

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kiedy cieplo w blokach??!!!

Teraz decyduje komputer. Jest jeszcze za ciepło, żeby włączyć ogrzewanie.

Pozdrawiam.

A mi jest zimno.... hmmmmm......

---
PGG

Gdzieś słyszałam, że jeżeli przez trzy kolejne noce temperatura spadnie poniżej zera, wówczas spóldzielnia właczy ogrzewanie.

chwila,chwila - kto dla kogo tu jest?chyba skończyly się czasy ,że jak wojewodzie zmarzło dupsko to dopiero byl gwizdek do wlączenia!W tej chwili -płace! i wymagam!mieszkam na parterze jest zimno!!! pan prezes czeka ,że az tak sciany się wychlodzą 9wiadomo ,że mieszkamy w żelbetonowych klatkach!!!) - że ogrzewanie nic nie da i trzeba czekać na kilka stopni ciepla w mieszkaniu??????????

bagrmosen

Najwyraźniej dyrekcja spółdzielni mieszkaniowych chce zaoszczędzić na kosztach ogrzewania. Wiadomo !

A może by tak odzyskali pieniądze od MPEC zapłacone niesłusznie za poprzednie sezony grzewcze !

No chyba, że sie na siebie poobrażali (to może kupię "farelkę?")...

rozmawialam na ten temat (pospolitego złodziejstwa) ciepla -ale!!!!!!!!!!!!!!!!! jak poinformowano SPÓLDZIELNIA JAKO TAKO NIC DO TEGO NIE MA??!!!!!!!!!!!!!!TOCZACA SIĘ SPRAWA SWIADCZY NIE TYLKO O ZŁODZIEJSWTWIE ,SOBIE PAŃSTWIE mpec ALE TAKŻE O ZARZĄDZAJĄCYCH SPÓLDZIELNIA mają gdzieś ? ONI ZA TO NIE PLACĄ - NAJWYŻEJ PRZYKRĘCĄ KURKI - "lata to im setą jak niegdyś się mowiło!)'annamira" - "No chyba, że sie na siebie poobrażali (to może kupię "farelkę?")... - a kto zaplaci za farelkę izuzyty prąd????? rachunek do p. prezesa wyślesz????????

-

bagrmosen

To co mam innego do zrobienia? Wspomaganie przemsłu farmaceutycznego?

no sie robi dosyć nieciekawie , "troszke" jest zimno . Włączać mnie tu ogrzewanie :p a tak jak napisała annamira " Nie bede wspomagać przemysłu farmaceutycznego"
jakieś odszkodowania od niegrzania powinny być:> ?

Ja marzłam poprzednią zimę i za to przyszło mi do zapłaty jszcze 321 zł ;)
Okna mam plastikowe. Ostatnie piętro i ciągle zapowietrznone grzejniki....
Codzinnie latam z wiaderkiem i odpowietrzam....
Może większe ciśnienie Panowie ????

a może tak wkońcu ktoś te bloki zacznie ocieplać ?????

Tez myślałam czy gdybym ogrzewala może byłoby ciepło, ale na podzielnikach i tak by ubywało :(

poprostu za nic im sie "pcha"pieniądze w kieszeń
tak samo można nie włączać wogóle ogrzewania , nie przekręcać "gałki" i tak przyjdzie do zapłaty :)

Jak zrobią podwyżki to może ktoś się nad tym zastanowi :) A może ktoś pamięta kiedy w tamtym roku włączyli ogrzewanie?

Latam, Skaczę i jeżdżę

zimno w nocy jak holera ale mpc moze zacznie grzać :D

W dniu dzisiejszym mpec włączył ogrzewanie w domkach lomżyńskich lekarzy na osiedlu Medyk przy ul.Hipokratesa
Wiadomo ktoś musi być zdrowy , żeby leczyć przemarzniętych !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org