Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kiedy cieplo w blokach??!!! |
kiedyś czekali ,az wojewoda zdecyduje - teraz aż pan prezes się zastanowi?! bagrmosen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kiedy cieplo w blokach??!!! |
Teraz decyduje komputer. Jest jeszcze za ciepło, żeby włączyć ogrzewanie. Pozdrawiam.
|
|
|
Gdzieś słyszałam, że jeżeli przez trzy kolejne noce temperatura spadnie poniżej zera, wówczas spóldzielnia właczy ogrzewanie.
|
|
chwila,chwila - kto dla kogo tu jest?chyba skończyly się czasy ,że jak wojewodzie zmarzło dupsko to dopiero byl gwizdek do wlączenia!W tej chwili -płace! i wymagam!mieszkam na parterze jest zimno!!! pan prezes czeka ,że az tak sciany się wychlodzą 9wiadomo ,że mieszkamy w żelbetonowych klatkach!!!) - że ogrzewanie nic nie da i trzeba czekać na kilka stopni ciepla w mieszkaniu?????????? bagrmosen
|
|
Najwyraźniej dyrekcja spółdzielni mieszkaniowych chce zaoszczędzić na kosztach ogrzewania. Wiadomo ! A może by tak odzyskali pieniądze od MPEC zapłacone niesłusznie za poprzednie sezony grzewcze ! No chyba, że sie na siebie poobrażali (to może kupię "farelkę?")...
|
|
rozmawialam na ten temat (pospolitego złodziejstwa) ciepla -ale!!!!!!!!!!!!!!!!! jak poinformowano SPÓLDZIELNIA JAKO TAKO NIC DO TEGO NIE MA??!!!!!!!!!!!!!!TOCZACA SIĘ SPRAWA SWIADCZY NIE TYLKO O ZŁODZIEJSWTWIE ,SOBIE PAŃSTWIE mpec ALE TAKŻE O ZARZĄDZAJĄCYCH SPÓLDZIELNIA mają gdzieś ? ONI ZA TO NIE PLACĄ - NAJWYŻEJ PRZYKRĘCĄ KURKI - "lata to im setą jak niegdyś się mowiło!)'annamira" - "No chyba, że sie na siebie poobrażali (to może kupię "farelkę?")... - a kto zaplaci za farelkę izuzyty prąd????? rachunek do p. prezesa wyślesz???????? - bagrmosen
|
|
To co mam innego do zrobienia? Wspomaganie przemsłu farmaceutycznego?
|
|
no sie robi dosyć nieciekawie , "troszke" jest zimno . Włączać mnie tu ogrzewanie :p a tak jak napisała annamira " Nie bede wspomagać przemysłu farmaceutycznego" jakieś odszkodowania od niegrzania powinny być:> ?
|
|
Ja marzłam poprzednią zimę i za to przyszło mi do zapłaty jszcze 321 zł ;) Okna mam plastikowe. Ostatnie piętro i ciągle zapowietrznone grzejniki.... Codzinnie latam z wiaderkiem i odpowietrzam.... Może większe ciśnienie Panowie ???? a może tak wkońcu ktoś te bloki zacznie ocieplać ????? Tez myślałam czy gdybym ogrzewala może byłoby ciepło, ale na podzielnikach i tak by ubywało :(
|
|
poprostu za nic im sie "pcha"pieniądze w kieszeń tak samo można nie włączać wogóle ogrzewania , nie przekręcać "gałki" i tak przyjdzie do zapłaty :)
|
|
Jak zrobią podwyżki to może ktoś się nad tym zastanowi :) A może ktoś pamięta kiedy w tamtym roku włączyli ogrzewanie? ![]() Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
zimno w nocy jak holera ale mpc moze zacznie grzać :D
|
|
W dniu dzisiejszym mpec włączył ogrzewanie w domkach lomżyńskich lekarzy na osiedlu Medyk przy ul.Hipokratesa Wiadomo ktoś musi być zdrowy , żeby leczyć przemarzniętych !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |