piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co za idiota pisał ten artykuł?

To było morderstwo... Zabity to 51-letni Jan R.

Wykrwawienie się było przyczyną śmierci mężczyzny, którego ciało z raną kłutą klatki piersiowej znaleziono w środowe południe w Łomży.
- Śmierć mężczyzna nastąpiła najprawdopodobniej dzień wcześniej, czyli we wtorek 21 czerwca – mówi Dariusz Błażejczyk Prokurator Rejonowy w Łomży.
Prokurator podkreśla, że na razie nie zatrzymano w związku z tą sprawą nikogo komu można postawić zarzut zabójstwa. Śledztwo trwa i prowadzone są intensywnej czynności zmierzające do wykrycia sprawcy.

Przypomnijmy w środę przed południem w jednym z pustostanów przy skrzyżowaniu ulic Piłsudskiego i Legionów w Łomży znaleziono zwłoki mężczyzny. Jak potwierdzała nam jeszcze w środę asp. Justyna Aćman z zespołu prasowego KWP w Białymstoku mężczyzna miał ranę kłutą klatki piersiowej.
Dziś została wykonana sekcja zwłok mężczyzny, która potwierdziła, że przyczyną śmierci była zadana rana. Jak podaje prokurator Dariusz Błażejczyk zabity mężczyzna to 51-letni Jan R. Mężczyzna zamieszkiwał pustostan przy Al. Legionów. Jak przyznaje prokurator nadużywał alkohol.

Teraz pytanie do bardziej wykształconej i rozumnej (niestety nielicznej) grupy użytkowników forum. Ile w tym krótkim tekście Jaśnie Pan Redaktor walnął byków: ortograficznych, gramatycznych, interpunkcyjnych, itd. ???

Teraz tekst dla debili, którzy nie rozumieją nic poza "umpa-umpa" i "umcyk-umcyk":

"- Śmierć mężczyzna nastąpiła najprawdopodobniej dzień wcześniej, "

..... a śmierć kobieta nastąpiła najprawdopodobniej dzień później.

A teraz dalej:

"Jak przyznaje prokurator nadużywał alkohol."

Jeśli prokurator przyznaje, że nadużywał alkoholu, to niech idzie na odwyk.

W środku też są ciekawostki, ale już mi się nie chce tłumaczyć debilom jak być powinno, skoro jak by nie napisał i tak gówno z tego zrozumieją.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co za idiota pisał ten artykuł?

Jeden już się przyznał. Czekamy na następnych.

Późno już. Pora spać.
Do jutra!

do floyd68: dzięki, że mnie wyręczyłeś - to jest zgroza !!!

patrz dalej:
To było morderstwo...Zabity to 51-letni Jan R. - zabity ?
...chyba zamordowany ! - skoro morderstwo a "zabić" to można muchę ...

... moim zdaniem piszą to "nieuki" - tak, to takie dziwne słowo, "nieuki" bez polotu, wykształcenia, bez znajomości chociażby zasad dziennikarstwa, no ale za to maja inne znajomości... baaaardzo rozległe

"zabity" nic mnie tak dawno nie rozbawiło i nic mnie tak dawno nie zatrwożyło ...

...czy redaktor tego portalu, a może "redaktor" tego portalu, jest w stanie zapanować nad nieładem i odpychającą forma wpisów dokonywanych przez jednostkę mianującą się "autorem artykułu" ???

będziemy wdziENczni :D

"Śledztwo trwa i prowadzone są intensywnej czynności zmierzające do wykrycia sprawcy." Intensywnej??

Biedny portal oszczędza na etacie korektora.
... ale tak w sumie - forma Waszej krytyki też nie jest bez błędów ...

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

Autor: floyd68 (---.lomza.mm.pl)

No i co się śmiejesz ? On był zabity na śmierć !

Autor: mandaryn (87.119.11.---)
Data: 26-06-11 01:20

do floyd68: dzięki, że mnie wyręczyłeś - to jest zgroza !!!

patrz dalej:
To było morderstwo...Zabity to 51-letni Jan R. - zabity ?
...chyba zamordowany ! - skoro morderstwo a "zabić" to można muchę ...

... moim zdaniem piszą to "nieuki" - tak, to takie dziwne słowo, "nieuki" bez polotu, wykształcenia, bez znajomości chociażby zasad dziennikarstwa, no ale za to maja inne znajomości... baaaardzo rozległe

"zabity" nic mnie tak dawno nie rozbawiło i nic mnie tak dawno nie zatrwożyło ...

...czy redaktor tego portalu, a może "redaktor" tego portalu, jest w stanie zapanować nad nieładem i odpychającą forma wpisów dokonywanych przez jednostkę mianującą się "autorem artykułu" ???

będziemy wdziENczni :D

================================================>

Jeżeli to pytanie do mnie, to niestety ale ja nie jestem redaktorem tego portalu, przykro mi...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org