Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nowe bloki komunalne |
witam! co sądzicie o mieszkaniach komunalnych w Łomży ???? jakie są szanse na dostanie takiego mieszkania i co trzeba zrobi by przyśpieszyć swoją kolejkę na mieszkanie ????? czy będą budowane nowe bloki komunalne bo słyszałam że kilka lat temu ok 3 lat został wybudowany blok i to niby... nie koniec. Proszę o udzielanie się osób które mają jakieś pojęcie n dany temat lub sami dostali takie mieszkanie Eloo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nowe bloki komunalne |
trzeba pic i bic
|
|
do roboty, a nie na darmochę lecisz onaion
|
|
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=255055&t=255055 zainteresowana jesteś z tego co widzę, a co zrobiłaś w tym kierunku sama! onaion
|
|
no jestem zainteresowany i to bardzo o zrobiłem już ile chyba mogłem .... wiesz nieraz trzeba zrobić więcej........ do roboty he i co ci z tej roboty umowy nie dadzą na stałe więc żaden bank nie przyzna ci kredytu na około 25 lat!!!!!!!! a zainteresowany jestem ponieważ wiem że ludzie dostają i to nie tylko tacy biedni tylko wiedzą gdzie chodzić ..... Eloo
|
|
edytch Weż się do roboty , dzieci rób ! Takie bloki to buduje " miasto" , a miasto to my , pieniądze do budżetu wpływają z naszych podatków , ja przynajmniej nie mam ochoty finansować takich trutni jak Ty . Siedzisz i kombinujesz jak tu cwaniacko przeskoczyć innych, jak przyspieszyć i i ominąć kolejkę . Powiedz czym sobie zasłużyłeś na to żeby być traktowany lepiej od innych ? Jakoś pozostała reszta frajerów ( jak pewnie myślisz o ludziach którzy sami zapracowali na swoje lokum ) daje sobie radę z pracą i mieszkaniem, a Ty czekasz z założonymi rękami na cud. Ja Ci chałupy nie będę fundował ! Weż się do roboty!!!
|
|
darmozjady !!!
|
|
Taki fajtłapa życiowy jeszcze pyta o NOWE bloki,a karton w łapę i do parku nie łaska
|
|
Na Twoim miejscu mniejszego mieszkania niż 200m2 bym nie brał,no oczywiście o basenie już nie wspomnę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |