poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pożegnanie lata

Czy ktoś z was był natym festynie ?? hehe dlamnie to zbyt żenujące same dzieci pod sceno pełno tych fagasów z ulotkami frajerów do senatu i td. na scenie same parszywe twarze sroczki i nie sroczki ... okoła pełno śmieci najwiecej tych ulotek ,żadnych sensownych nut nie było wogóle lipa ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pożegnanie lata

no m potwierdzam byłem ale wata dobra (różne smaki)ale o 20 ma byc niezły show
ten będe jakieś zabawy z ogniem!!!!!1

Lipaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dziecinada ;D kupa dzieciarni ;D

No chyba przesadzacie trochę...festyn to ludyczność przecie. A może chcielibyście "wysokiej kultury" z orkiestrą symfoniczną na scenie? Już widzę Wasze komentarze .:-) Ale z tą nachalna polityką to macie rację.Pozdrawiam.

Zbych

Yo ziom

Festyn był całkiem całkiem-najbardziej podobał mi się występ z piosenkami Maryli Rodowicz-babka świetnie śpiewała.Z tymi śmieciami ot się zgadzam-zero porządku

:)

Ta babka to facet :)

no macie racje ale wydaje mi sie ze najlepsze festyny wychodza na muszli ... a z tymi ulotkami to przesadzaja jush ... ;/

Heh pewnie ze lepsze festyny wychodzą na muszli ale przeciez to był festyn organizowany przez społdzielnie mieszkaniąwoą nr14 jak dobrze pamietam :)

Mogą nas nienawidziec byle sie nas bali...
ŁKS Łomża

Autor: śLeDcZy
"okoła pełno śmieci najwiecej tych ulotek"

Autor: madig
"Z tymi śmieciami ot się zgadzam-zero porządku"

Na festynie były porozstawiane kosze na śmieci, tylko najgorzej, jak nie nie chce się podejść kilka kroków do kosza i wyrzucić papierek, czy patyczek po wacie tam gdzie powinno być ich miejsce. Później najlepiej jest zwalić winę na organizatorów festynu. Trzeba by było by komuś z Was iść po festynie i sprawdzić jaki porządek zostawili oranizatorzy, a na pewno zostawili i wtedy wyrazić swoje zdanie o organizatorach. Porozrzucane śmieci to świadczy tylko o kulturze niektórych gości festynu.
W/g mojego rozeznania to organizatorami festynu byli Rada Osiedla Nr 12 i 11 wspólnie z Łomżyńską Spółdzielnią Mieszkaniową i Regionalnym Ośrodkiem Kultury w Łomży.

Pozdrowienia.

Rzeczywiście najlepiej bawiły się dzieci.
Moje np przyniosły mi balon z napisem "Lech Kołakowski" i kazały na niego głosować, bo fajny jest i balony rozdaje.
:))

Było np strzelanie z wiatrówki, chociaż uważam, że cieszyłoby się większym zainteresowaniem, gdyby formę tarczy stanowiły twarze z plakatów wyborczych.

Ale poważnie.
Mieszkam dosć blisko, i nawet przy zamkniętych oknach słychać było dźwięki musyli w stylu "sounds like.... (i tu lista od disco polo, do Maryli)". Dopiekło mi szczególnie biadolenie disco polo. Na szczęście dał się to zagłuszyć słuchawkami na uszach.

Tyle o dźwięku.
Dzisiaj posprzątane. I to im się liczy na plus. Zostały tylko poosikiwane (i nie tylko zapewne) przez amatorów świetnej zabawy z butelką w dłoni, trawniki.

Przydało by się zainstalowanie sanitariatów, skoro już się serwuje wyborcom piwo.

Aneczko następnym razem nieco bardziej przyłóż się do wyczyszczenia okularów bo żaden z kandydatów a było ich dwóch piwa wyborcom nie fundował :P Trawniki znacznie częściej obsikują psy sąsiadów z Twojego bloku i jakoś nie biadolisz ... A co do repertuaru ? Następnym razem zgłoś się do organizatorów z propozycją datku na ten cel - z chęcią go przyjmą i sprowadzą dla Ciebie Budkę Suflera tudzież inny kasowy zespół :P

Drogi Vladzie, niech cię o stan moich okularów głowa nie boli. Co wiem to wiem.
Widziałam sama: Piwo było serwowane (chociaż może nie wszyscy było w stanie to dojrzeć - polecam więc Tobie okulary).
Tematu psów sąsiadów nie zamierzam tu poruszać, bo nie taki był temat. Wiem tylko, że nie tylko kiwający sie na piętach panowie, ale i dzieci były wysadzane w pobliskich "krzaczorach" NA MALUTKĄ KROPELKĘ.
A co do repertuaru.... to pewnie ty sam doskonale wiesz, że nie ma szans na Stinga z oczywistych powodów :))))))

Aneczko co do okularów to nie wiem czy zauważyłaś ale toy toy był wystawiony obok przejścia rozdzielającego strzelnicę

Skoro był, to pewnie nie tylko ja nie byłam w stanie go zauważyć.

Ale skoro był (gdziekolwiek był) no to brawo dla organizatora :)) hehe

.

Annamira zapewniam Cię, że toy toy był a swoją drogą... znam ciekawsze zajęcia niż podglądywanie ludzi w krzaczorach :P

Ależ podglądanie ludzi w krzaczorach jest fascynujące !
Wszyscy przecież wiedzą, że na kobietę nic silniej nie działa niż mężczyzna "na gazie" oddający mocz!
Hehe.

P.s Brr. Az mną wstrząsnęło !!!

A dzisiaj idąc do pracy zauważyłam, że panom "drinkującym" impreza spodobała się tak bardzo, że postanowili zamieszkać na ławce w pobliżu mojego domu. Zapewne czekają na następny festyn.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org