Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PKO BP |
Witam . Jakie dokumenty są potrzebne do założenia konta ? Czy sam paszport wystarczy? Paranoje...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PKO BP |
To już nie masz gdzie konta założyć ??? Tylko w tym badziewiu??? Poczytaj w tematach co tam się wyprawia:):):)
|
|
Szczerze to tylko raz tam pójde założyć , bo miałem kiedyś ale wycofałem . Wiem co sie tam wyprawia ale kładę na to bo poprostu tak mi wygodniej :) To jak dowiem sie czy z samym paszportem mogę założyc konto ? Wiek 18+ Paranoje...
|
|
Ja tobie nie pomogę bo w tamtę stronę nawet nie patrzę :):) Ale myślę że wystarczy :) Paszport lub dowód :)
|
|
wiem, że to nie na temat, ale omijać ten bank z daleka :P Ludzie, z którymi miałam kontakt w tym banku nic nie moga pomóc, ręce rozkłądają, raz mówią tak za 10 minut zupełnie co innego, na pytania o płatności one nie wiedzą z czego to, co to jest i na co jest. Totalna porażka!!
|
|
Maruda - Dzięki ,że mimo uprzedzeń w miarę odpowiedziałeś ;) Benia - Jak wiesz ,że to nie na temat to po jaki h0j piszesz ? Robisz niepotrzebny śmietnik , naucz się naczym polega forum a nie chlew... Paranoje...
|
|
Porazka, mialem w tym banku i konto i kredyt, konto zlikwidowalem i kredyt jak najszybciej splacilem zeby tylko sie uwolnic od tego banku i niemiec nic wspolnego.... powtarzam porazka i zdalekkkkkaaaaa Fiku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |