Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SĄ RZECZY, KTÓRYCH |
SĄ RZECZY , KTÓRYCH ......... http://demotywatory.pl/3179603/Sa-rzeczy-ktorych ........KTOŚ za nas nie zrobi ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SĄ RZECZY, KTÓRYCH |
siema Kalisony haha
|
|
a co takiego?? za mnie nikt...
|
|
a skonczyliśmy na 777 haha
|
|
Zbychu Tak jak Ty sprzedajesz za niedrogo to nikt tak nie zrobi ;) hahaha
|
|
robciu Robcio pamiętasz wczorajsze kapsle z soczku ?;)
|
|
ale jaj,,a cheche kalisonki dziękuje:) ![]()
|
|
tak coś tam pamiętam he he he to jest to:))
|
|
ja wszystko sprzedam tylko krzywoliniówki nie moge haha
|
|
robcio Robcio to dla mnie ? To się wykoztowałes ;) hehe DZIĘKUJĘ 777 to moja szczęśliwa liczba :):):)
|
|
ja kocham 3
|
|
Zbychu Zbychu są dwa uda ,albo się uda ,albo się nie uda sprzedać krzywoliniówki ;) hahaha
|
|
kalisonki a komu myślisz że kupilem??? :)) zbychu a może kalisonki kupia krzywiliniówke za niedrogo??
|
|
haha sprzedam krzywoliniówke za niedrogo bo mnie wkur... i muszę ją odkurzać
|
|
robcio A na co kalisonom krzywoliniówka ?? nawet nie wiem co to jest , i do czego ;) hehehe
|
|
Kalisony nie ważne co to jest , ważne że jest i to za niedrogo. Kupujesz ???
|
|
he he kalisoni i o to chodzi że nie wiesz przyda się do robienia kanapek he he he
|
|
i ma zbiornik na masło haha podgrzewany
|
|
o no na masło osełkowe.... kalisonki ja to bym się wcale nie zastanawiał...
|
|
kalisony poszły pożyczać kase zapewne....
|
|
ale przecież to za niedrogo jest
|
|
Zbychu Jak tak to kupuje ,oczywiście za niedrogo ;) hahaha Od ciebie wszystko kupę ;) hehe Ile do barku przelać ? ;) hehe
|
|
ba ale jeszcze renty nie dostała...
|
|
robciu Jak mówisz ,ze na masło to kupone ;) hehe Zaczerpnąć świeżego powietrza kalisony były ;)
|
|
robciu Renta się chłodzi w lodówce ;) hahaha
|
|
a rozumiem grochówke kalisony jadły na obiad??:))
|
|
Trochę zostawię ,żeby zwiewne kalisony kupić na następne spotkanie ;) hehe
|
|
Jak dla Ciebie kalisony to tylko 8000 browarów
|
|
hmmmm powiadasz w lodówce???
|
|
ja bym brał i się nie zastanawiał teraz tylko pózniej jak rozpakujesz/////
|
|
Zbychu O matko ,aż tyle 8000 ,moja chłodnia tyle nie mieści ;) haha Do barku się tobie nie zmieści ;) hehe
|
|
Roberto wysłałem Ci meila he he heeeeeeeeeee
|
|
Kalisony ja idę na wieś mam piwnice i wejdzie haha
|
|
no a izanim tego to sie troche wypije hihihihih poszła odpowiedzzzzzzz
|
|
ja chyba spadam lekko spać dziś pracowałem i jestem padnięty :-)
|
|
Zbychu Przezorny zawsze zabezpieczony ;) Piwniczka jak ta lala ,wejdzie wszystko ;)hehe
|
|
ok zbychu to narka ja też lece.....
|
|
kalisony browary też sympatyczna dziewczyno :-)
|
|
dobranoc wam kolorowych ....
|
|
Kalisony też spać uciekają ;) Miło z Wami pogawędzić ;) DOBRANOC , pchły na noc ,karaluchy pod poduchy ;) Miłych snów :):):)
|
|
jak będa cie gryść to do mnie przyjdz,,, masz niedaleko kalisonki??))
|
|
robciu OK ;) hehehe Kociak gania wszystko muchy itp ;)
|
|
czytałaś listy???
|
|
Tak , jutro odpisze ;)
|
|
oki,,,, to pa .:) a czemu nie śpi tylko siedzi???
|
|
omaniaaaaa????
|
|
A odezwij się ![]() "Świat bez miłości jest martwym światem i zawsze przychodzi godzina, kiedy człowiek zmęczony błaga o twarz jakiejś istoty i serce olśnione czułością"
|
|
hmm.. Uh ach trzeba uciekać spać :( http://www.youtube.com/watch?v=-PdKGDMhau4&feature=autoplay&list=TLbBgzEwAS0Eo&index=2&playnext=2 "Świat bez miłości jest martwym światem i zawsze przychodzi godzina, kiedy człowiek zmęczony błaga o twarz jakiejś istoty i serce olśnione czułością" http://s3.ifotos.pl/ mini/chlpaki_hwpaqxw.jpg
|
|
|
![]()
|
|
witam wszystkich spiochówww... :)) a ja już nie spam,,, hihihihi
|
|
to śpiochy no......?? odsypiają pewnie po niedzieli . . . hihihi ok to miłego dnia , ja śpiesze do pracy,, buziale dla dziewczyn ,,,, :))
|
|
Sciema :-)
|
|
Dzień dobry :):):) Wstaje Nowy Dzień ;) Życie Cudem Jest :):):) http://www.youtube.com/watch?v=X2_IqpE0b2M robcio & Zbychu Siema ;)
|
|
Siema Kalisony :-) Jak się spało się ???
|
|
Zbychu Siema ,siema Zbychu :) Dobrze kalisony spały ;)
|
|
Pogoda dziś do bani co zimno az sie nie chce wychodzić
|
|
Zbychu Postaram się dzisiaj zapełnić Twoją piwniczkę ;) hehe Słowo się rzekło , Kobyłka u Płota ;) haha
|
|
Wow super !!! A zawieziesz do Śniadowa ????
|
|
Zbychu Pogoda dzisiaj taka sobie ,mają padać ....ale wyobrażam sobie ,że świeci słonko ,przynajmniej tu na forum ;) *SUN* nam będzie świecić ;) hehe
|
|
Zbychu Zbychu i tu jest problem ,bo kalisony niezmotoryzowane ;) ale poradzimy ;) hehe
|
|
Muszę kalisony stuningować ,bo na plecach 8000 browarów trudno będzie zanieść ;) hahaha
|
|
To podjadę busem i załadujemy pózniej do piwnicy Ty ponosisz .... OK ???
|
|
Doberek wszystkim :):) http://www.youtube.com/watch?v=Kip3M0UYxcE Siem i ja wygrzebałem z betów w końcu :):)
|
|
Zbychu Kup ,zapłać ,dostarcz i jeszcze zabaw się w tragarza ;) hehe Zbychu nie a dużo wymagasz od kalisonów ? ;) hehe
|
|
Siema Maruda :-)
|
|
Kalisony a ja zrobię grilla i wypijemy po browarku haha
|
|
maruda Witaj Dziaduniu :) To sporo masz tych betów jak tak długo się wygrzebywałeś ;) hehe
|
|
Kurcze spadam do roboty bo już chyba pózno jest .....
|
|
Zbychu Teraz to inna rozmowa , jak grill będzie to walę jak w dym :) haha
|
|
Zbychu Miłego dnia i przyjemnej roboty ;)
|
|
Wzajemnie jak coś będę monitorował was z pracy :-)
|
|
maruda Dziaduniu ,a u Ciebie już urlop ?
|
|
Zbychu Ale wykrakałeś z samego rana pogodę niech cię licho !!! Tylko flaszkę wziąć i deszczyk podziwiać :) Moje porcięta:) Dziadek wiekowy bez mała to i w ciepełku lubi się wygrzewać :):) Kołderka , kocyk pierzynka a na tym wszystkim jeszcze pies:):) To i wygrzebać się ciężkowato kawałek :)
|
|
maruda Dziaduniu ,Twoje galotki tez ciepłolubne ;) Szkoda ,że lato u nas nie trwa dłużej ;) Lato to jest to co kalisony lubia najbardziej :):):)
|
|
Moje galotki:) Jeszcze nie :(:( Za tydzień i dobrze że przesunęli bo normalnie bez was bym chyba szajby dostał jakiej albo cóś innego by mnie się przytrafiło:) Przesunęli o tydzień bo zmiennik jakiś cherlawy na anginę zległ :):):):):) Zbychu :) Miłego i spokojnego pracowanka :):) Za mnie też tam coś porób bo ja dopiero na noc idę :):)
|
|
witam wszystkich w tak brzydki i pochmurny poranek na dodatek deszczowy
|
|
maruda Dziadunio a w czwartek zmiennika cherlawego zastępujesz ?,mam na myśli wieczór w czwartek ;)
|
|
madziara Witaj Madziara :) U Nas wesoło ;) Może zaraz Nasze Słonko nam zaświeci ;)
|
|
Nocki mam Moja bielizno :( Od 22 pracuję :( madziara :) Co tak wcześnie ranny ptaszku n??
|
|
kalisonki czytać czytać być na bierząco ale niemiałam czasu napisać a słonko by się przydało
|
|
maruda kto rano wstaje temu pan bóg daje
|
|
maruda Dziadunio to zalecisz przed nocką chociaż na godzinkę , kalisony proszą ,bez Ciebie to nie to samo ;) Kalisony lecą do piekarni po świeże bułeczki na śniadanie ;) Wszystkim piekarzom ,którzy wstają wcześnie żebyśmy mieli świeże chlebek codziennie WIELKI ukłon za to :):):)
|
|
madziara Święte słowa :) Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje ;) Kalisony zwiewne zwiewają na jakiś czas ,później może zajrzę ;)
|
|
Ehhhhhh Porteczki moje :):) Zobvaczymy zobaczymy :) Ale i tak dziadzio tylko soczek jakiś w pośpiechu łyknie :( Darmy trud będzie biess(piecznego) No ale cóż jeden raz może wybaczy :):):):) A tak w ogóle to pozdróweczki biess(pieczny Warz te browarki warz bo jak dziadek będzie na urlopku to może zabraknąć tego napitku :):) No chociaż robciu piwo żłop tez sobie folguje :):)
|
|
madziara:) Oby nie za wiele nadawał bo później ogarnąć to trudno jest:)
|
|
a gdzie reszta bandy
|
|
maruda dam rade a jak nie to zawsze można kogoś poprosić o pomoc podziele się ja nietaka skąpa
|
|
madziara:) W pracy wszyscy , albo prawie wszyscy :) [ur]http://www.youtube.com/user/NaFalachNut A to dla was dziewczyny :) Pomimo burz i huraganów zawsze kiedyś wchodzi słońce :):) Życie jest piękne :):)
|
|
lubię tą piosenke ale wykonawca taki sobie
|
|
maruda dzięki i również pozdro Wszystkim :) A na pewno nie zabraknie browarka to jest pewne-już ja się o to postaram :) a teraz czas mykać dalej do obowiązków
|
|
madziara:) Ja zawsze chętny do pomocy :):) Ale tylko fizycznej , bo silny jestem kawałek :):)
|
|
Omanio Omanio !!!! Zawitaj do nas na chwilkę bo stary człowiek Dzień Doberek chce tobie powiedzieć :):):)
|
|
kalisony, madziara, maruda, robciu witam pozostałych również ![]()
|
|
algeroth :):) Do pracy , do pracy :):) a kysz a kysz :) Poniedziałek jest na czwartkowe piweczko trzeba zaobić :):) Pozdawiam :)
|
|
maruda Dziaduniu nie wyganiaj algeroth a kysz a kysz ;) hehehe Przecież algeroth puszki zbiera ,Dziadunio ma sklerozę i widzę szklane oko zawodzi bo linka źle wkleił ;) haha Dziękujemy za dedykacje :) algeroth Witaj :):) Pisałeś do enya ?Oczywiście namiary Twoje tylko dla zaufanych osób jak się zgadzasz ;)
|
|
biess(pieczny) Dzień dobry :) Miło Ciebie powitać ,z Tobą biess(piecznie ) ;) hehe
|
|
Moje porcięta :) Dziadziuś ma wszystko obcykane :):):) Linka dobrze dziadek wkleił szklane oko nie zawiodło :):) Tylko z własnego kanału you tuba nie da się bezpośrednio wkleić tak jak normalnie :( No ale trudno , jakos przecierpicie :):):)
|
|
maruda Dziaduniu to zwracam honor jak tak ;)
|
|
ni ma za co :) Dziadek puszcza w niepamięć od ręki :):) Enya:) http://www.youtube.com/user/NaFalachNut#p/a/f/1/GRpCZS2Wi34 A to specjalna dedykacja dla ciebie :):):):)
|
|
maruda Dziaduniu piękny ten utwór Enya - Only Time :):):) Kto potrafi powiedzieć dokąd wiedzie droga, dokąd zdąża dzień- tylko czas. I kto potrafi powiedzieć jeśli miłość wzrasta jak serce wybierze- tylko czas. Kto potrafi powiedzieć dlaczego twe serce wzdycha gdy twa miłość leci - tylko czas. I kto potrafi powiedzieć dlaczego twe serce płacze gdy twa miłość kłamie- tylko czas. I kto potrafi powiedzieć, że kiedy drogi się spotkają, to miłość zagości w twoim sercu...........................
|
|
wiem porcięta wiem :):) Enya chyba tego nie słuchała :( Ale wróci to posłucha :):)
|
|
maruda Dziadunio to dla Ciebie od Twoich galotków :) http://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I I dla Wszystkich BANDZIORÓW od kalisonów ;)
|
|
Ależ ja już jestem w pracy, zap.. taki, że nie ma czasu załadować hehe dziadka kalesony Tak, właśnie napisałem, do enyi, marudy i Ciebie też, znalazłem Twój @ w pierwszym wątku ;)
|
|
Dziadulek same śliczności na swoim kanałku gromadzi :):) Od czasu do czasu coś wam pyknie do posłuchania :):):) Ale nie za często bo się wam obsłucha za bardzo :)
|
|
oooo jaki każdy stęskniony za mną każdy chce słoneczka więc jestem ;D heheheheh Dzień Dobry :) ale nie obiecuję że pogoda za oknem sie poprawi az takich zdolności niestety nie mam ...a szkoda :( bo od samego rana mnie głowa boli ehh... "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
algeroth Algi spostrzegawczy jesteś ;) Fajne pamiątkowe zdjęcia mamy z pod parasola :)
|
|
Łomatko kofana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Toż ten latynoski przystojniaczek wagowo prawie jak dziadunio :):):) Ale nuteczka boska :):) Dziadzio podziękówki składa :):):):)
|
|
maruda Wysoka waga sprawiła ,że już go nie ma pośród nas ,ale śpiewał pięknie :) Nuta też boska :)
|
|
*Sun* Ty nam zawsze osłonecznisz dzionek :):) Bez względu na to jak jest na zewnątrz:):) Dziadziuś ma gest dziś nie zwykły :):) Jeszcze jednym utworkiem was obdarzy :):):) http://www.youtube.com/user/NaFalachNut#p/f/14/g8de-EBzRFQ
|
|
*Sun* Witaj *SUN*:) Wszyscy tu czekamy z utęsknieniem na Nasze Słonko ;) To niedobrze ,że głowa boli ,pewnie jesteś meteoropatką tak jak kalisony ;)
|
|
maruda LADY IN BLUE też fajna nutka :):):) Kalisony tak z doskoku będą zaglądać ;)
|
|
Maruda,kalesoniki witam was ;) kalesoniki pewnie masz racje-mam nadzieję że kawa załagodzi dolegliwości heh poza tym boska nuta aż ciarki mam na całym ciele wciskam ciągle "play" :) Maruda ta nutka co ją dałes tez przyjemna ;)) http://bebzol.com/pl/Poniedzialek.6887.html "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
dziadzio musi myknąć na jakiś czas :(:( Sprawy , sprawy, sprawy pilne do załatwienia :(
|
|
i zostałam sama....ajj "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
*Sun* witaj, ja tu czuwam cały czas hehe Wybierasz się w czwartek?
|
|
maruda bede miała to na uwadze musiałam na chwile was opuścić ale tak się rozpisaliście że dużo czytania to w skróciemoże ktoś naświetli o co chodzi bo szkoda czasu na czytanko
|
|
a przy okazji witam tych co niewitałam jeszcze dzisiaj hejjooooooooooo
|
|
sun jesteś poświeć troche bo pochmurno jest chociaż wirtualnie hehehe
|
|
Dziewczyny :) A to dla was :) http://www.youtube.com/watch?v=cBcCMAJaFZQ Że też te nasze łomżyńskie chłopaki tak ładnie grają !!!!!! Gdzie oni są kurna blaszka????? Dlaczego nie koncertują u nas ?????
|
|
biess(pieczny) A to specjalnie dla ciebie :):):) Ehhhhh nie mogłem znaleźć jednego kawałka :( No ale ten też jest niezły :):) http://www.youtube.com/watch?v=7ySqKZAQjl8
|
|
nono maruda dobre nadajesz się na dj
|
|
algeroth ooo jestes i nic nie piszesz :P heh tak wybieram się a czy dojdę to się okażę hehe nie no mam nadzieję że dotre a Ty?? madziara świece świece ale moje samopoczucie kiepskie i na nic ochoty ani weny nie mam he chyba zaraz owinę się w koc i dalej spac pójdę :) maruda wow nawet nie wiedziałam że taki zespół mamy :D dają rade chłopaki teledysk profeska no no...baa nawet wokalistę z liceum kojarzę :D he he "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
sun u mnie też kiepsko ale daje rade pomału nic niechce się robić przez ta pogode i ten poniedziałek
|
|
BIESS(PIECZNY) http://matej505.wrzuta.pl/audio/a9F7CjQH5e8/tropical-lomzynski_full Znalazłem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Specjalnie dla ciebie chłopie :):) Ale się upociłem od tego szukania że siok !!!! :):):):):)
|
|
ide po kawę może to na nogi postawi człowieka troche :)) wypijesz ze mna madziara? ;)) maruda?? ktoś chętny heh "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
dzięki madziara :) Ale nie za bardzo znam się na nutkach :( Stary już jestem i przygłuchawy :) obraz tylko widzę i to też nie dokładnie :):):):):)
|
|
sun ja bardzo chętnie ale rozpuszczalna z mlekiem i cukrem chyba niezawiele żadam z góry dziękuje
|
|
*Sun* będę będę :p I jestem cały czas, ale zerkam tu co 10 minut tylko, bo trzeba popracować trochę, o tak o: ![]()
|
|
![]() madziara jasne że nie sama taka pijam ;) dzięki za dotrzymanie towarzystwa ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
bez pracy niema kołaczy algeroth
|
|
algeroth hehe oki to udawaj że pracujesz ;) P.S. uwielbiam Dr.Housa :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
sun niema za co kawa super pyszna taka moge pić codziennie
|
|
Dzięki MARUDA :) Od razu lepiej od po0niedziałku tydzień mi się zaczyna dzięki Tobie A tu coś dla Ciebie szczególnie po czwartowych spotkaniach : http://www.youtube.com/watch?v=tXZG1CoyAzA Ps. mam nadzieję że udało mi się dobrze wkleić ten link ;)
|
|
YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
hahahahahahahahaha Dobre, biess(pieczny) dobre, juz cię lubie :):):):):) Musimy popiwkować nie ma to tamto :):):):):)
|
|
sun jak tam kawka pijesz bo u mnie dno już
|
|
madziara u mnie jeszcze troche jest ;)) a Ty kochana będziesz w czwartek na spotkaniu ? "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
sun jak niania zgodzi się to czemu by nie jak nie to d......a blada znów mnie ominie taka impra bbuuuuuuuuuuuu:-(
|
|
madziara no u mnie podobna sytuacja ale juz od tygodnia "nianię" przygotowuje na czwartkowe wyjści więc mam nadzieję że będzie dobrze hehe który ile latek pociecha ma ?;) jesli oczywiście mogę spytać "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
OJ NIE MA NIE MA NA PEWNO POPIWKUJEMY :) BAR BĘDZIE WZIĘTY http://www.youtube.com/watch?v=rdSLVbmJwb0&feature=related
|
|
fresz!!! a Ty nie podglądaj tylko odezwij sie kobito ;)) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
moja śliczna pociecha będzie miała 5 w pażdzierniku a ile twoja jeśli mozna wiedzieć biess(pieczny) musza dużo przywieść żeby niezabrakło
|
|
madziara hehe moja w listopadzie 2 ;)) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
sun to jeszcze mali są obydwoje
|
|
Spokojnie Madziara na pewno czytają co piszemy to sie przygotują http://www.youtube.com/watch?v=FKjungirXzk
|
|
madziara ale Ty pisałaś w latach czy miesiącach bo mój łobuz 2 latka będzie miał ;) kurdee wypiłam kawę lepiej sie poczułam i od razu słońce za oknem sie pokazało :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
Coraz tu fajniej widzę :):):) Miło jest wiedzieć ,że zawsze można wejść i pogadać z fajnymi ludźmi :):):) Kalisony są Happy :):):) http://www.youtube.com/watch?v=iCQ0vDAbF7s
|
|
mały ma 5 lat to prawda i ja kawke machnełam i żyć się chce
|
|
dziadka kalisony pełna kultura musi być
|
|
*Sun* Cieszę się ,że się lepiej poczułaś ;) Super kawę robisz :):) madziara Musisz nianie dobrze przekonać ;) a babcia nie wchodzi w grę ? biess(pieczny) Fajnie ,że jesteś z Nami ;) Masz @
|
|
madziara super :)) kalisony nie może byc inaczej ;)) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=mJ9lReMtXSY Dla naszych Mam Madziary i *SUN* A także dla Dziadka_kalesony szkoda tylko że nie cała :( aż mi nie chce mi się odchodzić od neta ale trzeba obiadek szykować dla mojej pociechy bo niedługo wraca ze szkoły
|
|
algeroth Pracuj ,pracuj ,ale się tak na boki nie rozglądaj ;) hehe
|
|
biesspieczny@gmail.com to jest aktualny adres :) jeśli o to chodzi :)
|
|
aj te babcie w środe to posiedzi nawet na noc zostanie bo we czwartek wolne ma a w piątek do pracy idzie i jej tak troche niepasuje
|
|
biess(pieczny) Już widzę wkręciłeś tak jak My :) hehehe Mnie też trzeba siłą odciągać od kompa ;) hahaha Dziękujemy za dedykację :):) Fajna ;)
|
|
dzięki za piosenkę kalisonki a nielepiej w środę urzadzić te spotkanie czwartek wolny można dłużej pospać jak by co
|
|
madziara Rozumiem ;) maruda Dziaduniu ,pełna kultura jest i SUPER :):):) Dziadunio dzisiaj muzycznie ,zapodaje cały czas fajne nutki ;)
|
|
hehehe.... znam ten ból sam byłem matką :) ale teraz mykam już ostatni gwizdek by się wyrobić bo młody będzie głodny i zły na ojca ;) Fajnie że jesteście :)
|
|
sun to kiedy idziemy z pociechami na spacer???????????????
|
|
*Sun* Kalisony też lubią Dr.Housa ;) madziara Było głosowanie tak wspólnie ustaliliśmy ,ze czwartek ;) W tej chwili to ja już mam inne plany na środę ;(
|
|
biess(pieczny) ruchy tatuśko bo dziecko niemoże być glodne
|
|
biess(pieczny) ahhh dziękujęę ;)) a to dla Ciebie : http://www.youtube.com/watch?v=lFNr-LODFWo madziara ja to muszę męża błagać :D hahaha dziadka kalesony a może faktycznie w środe? czwartek wolny więc nikt do pracy nie idzie więc wymówki nie będzie :P na pewno każdemu by pasowało "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
kalisonki może uda się coś jeszcze wykąbinować na czwartek a jak nie bede z wami duchowo
|
|
sun jak ci dziękuje środa środa a ja mam meża wporzo też daje mu wychodne jak chce byle by niezaczęsto bo się rozpuści
|
|
madziara a gdzie Ty mieszkasz?tzn która część Łomży :) co do spaceru jak tylko pogoda sie poprawi możemy sie spotkać na jakims placu zabaw :D hehe kurde ale wynalazłam nutę po prostu uwielbiałam ją przypominają się stare dobre czasy ahhh boska jest...:)) http://www.youtube.com/watch?v=Sfepfm_gi2Y&feature=related "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
madziara Madziara ,my też nie będziemy siedzieć do rana ,wiadomo każdy ma jakieś obowiązki w piątek ,gdyby babcia mogła posiedzieć do 23 i jechać do domu ,to spokojnie się wyśpi do pracy ,a Ty będziesz mogła przyjść na spotkanie ;) Weź to pod uwagę , jakby z nianią nie wyszło ;)
|
|
ja mieszkam niedaleko starego rynku mam dosłownie rzut beretem
|
|
*Sun* Oooooooo The Kelly Family - An Angel :) też tego dawno nie słuchałam ,super nuta :):):)
|
|
kalisonki już ja coś pomyśle szkoda spotkania zmarnować
|
|
Muszę uciekać na jakiś czas ;)
|
|
madziara czyli w sumie nie dalekoooo ja przy I LO ;) kalesoniki miłego dnia ;)) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
a no widzisz i dobrze tylko trzeba kiedy sie zgrać na spacerek
|
|
madziara koniecznie ;) a teraz muszę Cie opuścić bo obiad sam się nie zrobi...a mógłby :D hehe miłego dnia madziara ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
no i ja się biore za robote bo sama się niezrobi milego odezwij się póżniej zawołaj :-) ja usłysze
|
|
|
|
Witam wszystkich !!!!!!!!!!!!! wpadłem na chwile wrzucić wam dowcip, żeby jakoś was rozchmurzyć w ten deszczowy dzień: Facet wpada do salonu tatuażu i mówi cienkim głosem: - Proszę mi wytatuować na penisie takie piękne czerwone Ferrari dla mojej dziewczyny. - Dla Pana dziewczyny? - Tak, dla mojej dziewczyny. - Na pewno dla dziewczyny? - No dobra, dla chłopaka. - To wie Pan co? Zrobimy Ferrari, ale proponuję mu dorobić takie wielkie koła, jak od traktora... - A niby po co? - Na wypadek, gdyby się w gównie zakopał. Dobra uciekam, miłego dnia ;)))))))))))
|
|
hahahahahahahahaha weź lovelas uspokój się co??????? :):):):):):):):)
|
|
biess(pieczny) dziękuje bardzo lubie to piosenkę ;) lovelas hej dowcipnisiu ;) ej a gdzie jest robciu??!! :| madziaraaaaaaaaaa :D maruda haha fajna bajka uwielbiałam tą bajkę w dzieciństwie :) cos ode mnie http://www.youtube.com/watch?v=agcT9UzCqNc&feature=related "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
Ehhhhhh tak mnie cos wzięło :( http://www.youtube.com/watch?v=cI7hsdaCqJ8 Klasyka polskiego rocka:) Sun Ładna nutka :) Ale trochę za sentymentalna dla mnie :)
|
|
robciu jest w pracy a ja mam wolne i jak deszcz pada to na chwilke wpadam przed kompa hej słoneczko;)))))))))
|
|
ktoś trafił w mój gust , TSA mój ulubiony zespół ... miałem nawet przyjemność słyszeć to na żywo :) http://www.youtube.com/watch?v=k5E_l_xkbVo Polecam ![]()
|
|
jestemmmmmmmmmmmmm jużżżżżżżżżżżżż
|
|
ehhhhhhhhhhh Ale mnie wzięło na wspominki :( http://www.youtube.com/watch?v=NvdSvzQTihc&feature=related Starczy tego na dziś :):):):) Stań dziadek na nogi bo się rozmazałeś :):):):)
|
|
maruda ja lubie takie :D hehe lovelas :)))))) umierma z nudów...:(( http://www.youtube.com/watch?v=n_loZqg9ce4 "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
Pogromca :):):) Byłem i ja byłem nie jeden raz na ich koncercie przed laty :):):)
|
|
madziara co dobrego dzis na obiad masz? :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
Ja mam Gorący Kubek Knorra:) A na drugie : kurczak na ostro WIFONU :):):)
|
|
tylko ziemniaczki kotlecik i surówka jak w knajpie a co ty upichciłaś sun dobrego
|
|
maruda i czego chcieć więcej ewentualnie deser jakiś by się przydał
|
|
maruda ale masz wyżerkę :D hehe madziara ooo mniam mniam a ja dzis mam pieczonego kurczaka na ryżu zalanego sosem z kurkuma juz wstawiłam i teraz 2 godz. czekać bardzo proste i szybkie danie a jakie dobreeeeeee :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
nono ślinka cieknie po brodzie tym którzy muszą pracować i niemogą zjeść obiadku czy ktoś wie kiedy w łomży zawita ładna pogoda bez deszczu
|
|
dobra kawał na odchodne i uciekam popracować Jasiu idzie na spacer z mamą.Słyszy słowo kur**. -Mamo co to znaczy? -Kluska-odpowiada mama. Po południu Jaś idzie na spacer z tatą. Słyszy słowo spier*****. -Tato co to znaczy? -Przepraszam. Na obiedzie mamie spadła kluska. -Mamo kur** ci spadła. -Przeproś!-powiedział mu tata. Spier***** tato! papa do zobaczenia wieczorem!!!!!! ;)))))))))))
|
|
madziara Sun Sam se muszę jakoś radzić :) Niema kto zatroszczyć się o mój brzuszek :(
|
|
lovelas buahahaha :D madziara oj ja też sie pytam gdzie i kiedy ta ładna pogoda ?! eh... "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
maruda a babci niemasz jakiejś żeby zatroszczyła się o twój brzuszek sun już ta pogoda działa mi na nerwy trzeba w domu siedzieć niemożna wyjść bo niewiadomo kiedy cię deszcz zastanie raz ślonko zaj.......raz pada i parasolka nawet niepomaga
|
|
maruda no taki duży chłopiec i nie umie sobie obiadu przygotować eee leń się odzywa ;P madziara dokładnie by człowiek na spacer wyszedł a tak zamknięty w 4 ścianach i pier***ca dostaje :/ "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
dobrze że wymyślili komputery i neta hurrrrrrraaaaaaaaaa
|
|
Hej:) Klikacie tak głośno że nie dajecie spać ;) http://www.youtube.com/watch?v=aRn0wUJdvr8&feature=related
|
|
7angelfree ileż to można spać w trumnie się wyśpisz hehehe a co w nocy będziesz robił jak teraz się wyspisz
|
|
madziara Pani Aniołowej bedę szukał;)
|
|
madziara heheheh prawda ale i bez tego pewnie by człowiek coś wymyślił ale jednak dobrze że technika idzie do przodu ;)) 7angel oj wybacz wybacz nie chciałyśmy Ci ę obudzić ...:) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
powodzenia hehehe
|
|
*Sun* możesz mi te czarne chmurki przgonić nad glową;) Proszę
|
|
sun w domu za dużo niewymyśli pranie sprzątanie gotowanie
|
|
![]()
|
|
sun Przecież umiem :) Wodę zagotuję z torebki wysypię, zaleję i wymieszam :)) A jeszcze w inny sposób można obiad przygotować????? :):)
|
|
7 angel przez cały dzień próbuje poprawić pogodę ale bez skutku...aj :( madziura ile to mozna sprzątać,prać ?! hehe ja już nie mam co :D lece kochani do później ;) miłego dnia :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
maruda chyba każdy potrafi wode zagotować a ten inny sposób to jaki
|
|
madziara Nie wiem :) Dlatego was zapytałem :):)
|
|
sun to do miłego jak by co to wołaj zaświeć póżniej
|
|
maruda można można ugotować upiec obiad ewentualnie isć do knajpy
|
|
|
ehhhh madziara to może mały kursik kulinarny byś mi przeprowadziła ???? Boaż mi z gęby zaczęło kapać jak poczytałem co wy pichcicie :)
|
|
taki też może być obiad zdrowszy od zupek w proszku
|
|
PATRZCIE LUDZISKO CO DZIADZIO NA SWOJEJ POCZCIE WYGRZEBAŁ :):):) http://www.2msystem.pl/pl/portfolio/wirtualny-spacer-po-miescie-lomza Tak dziadunio klikał i innych zachęcał że się udało !!!!!!!!!!!!!:):):) AVE ŁOMŻA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
maruda trzeba było dać wcześniej znać to bym więcej zrobiła i ciebie nakarmiła trzeba się dzielić a zwłaszcza jedzeniem
|
|
no i po obiadku na spacer po mieście Łomża
|
|
ehhh madziara :) po ostatnich baletach pod parasolami Carlsberga dziadziowi kółka od balkoniku się pogubiły bo dotrzymał by towarzystwa:)
|
|
maruda a trzeba było tak szaleć a teraz dziadziunio musi siedzieć w domku bo balkonik w warsztacie :-)
|
|
madziara:) Dziadzio rencinę przechulał :):) teraz musi na następna czekac :) I dopiero balkonik odstawi do remontu :):):) Bo i pogiety cóś jest jak by dziadzio orły fikał po drodze czy coś innego :):):)
|
|
oj dziadziunio to niedobrze to na spotkanie czwartkowe jak dotrze
|
|
Ktoś może się nad biednym żuczkiem ulituje i dostarczy :):) Może Zbych , może robciu zobaczymy , dziś dopiero poniedziałek :):):):):) A może biess(pieczny) ??? Ktos tam zawsze się napatoczy do porzucenia :)
|
|
niech niosą dziadka na plecach
|
|
|
A bo to myślisz że to będzie takie proste?????? Dziadek nie chucherko , swoja wagę ma :):):)
|
|
maruda silne chłopaki pewnie przychodzą na spotkania pewnie podołają na barana i wiśta wio hehehehe
|
|
witaj niewolniku
|
|
Dzieduszko,ja nawet jestem w stanie ogarnąć Ci transport po spotkaniu,jeno nie jest mi dane pojawienie się w okolicy...toteż Musialbyś komunikacją miejską dotrzeć do Nowogrodu,z tamtąd do Konarzyc,potem wrócić do dworca i już tylko droga do pocztówki by się ostala.tam Cie mogę zabrać. nie przeczytam przedmówców,bo oczopląsu dostanę,Wybaczcie. ![]() nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
niewolniku a krótszej trasy niema bo dziadziunio się umęczy tą podróżą
|
|
|
to już szybciej dojedzie taxi 997 niewysilaj się hehehehe
|
|
|
|
trudno żebym to ja dziadka niośła na plecach bo mu balkonik się popsuł a kto mnie zaniesie heheheheh
|
|
|
|
ppppppppaaaaaaaaaaa KOLEGO...........
|
|
hallloooooooooo gdzie się wszyscy podziewają nudno jakoś
|
|
|
panna ma gadane jak z taką wytrzymać:)?
|
|
hejjjj.. hophopoooop.??? jest tu kto????
|
|
hmmmm.... nikogo nie ma,,,, ;((
|
|
robciu robciu gdzie byłeś cały dzień ???
|
|
Zobacz robciu co staruszek i inni wyklikali :):) http://www.2msystem.pl/pl/portfolio/wirtualny-spacer-po-miescie-lomza Przynajmniej raz udało się coś wspólnie zrobic :):):)
|
|
oooo marudo d\iadziuniu..... witać... a w pracy byłem cały dzień...
|
|
a to na spacerku dziadziuniu z dziewoszkami chodził... :) a cha.. a ja biedny pracować musiałem no......
|
|
obecny :-)
|
|
a gdzieś ty cały dzień się podziewał koleszko sympatyczny... ściema dla zbycha.....
|
|
Siemaszko Zbych Dziadzio by poszedł ale ni miał kto transportować :) Lebiody te nasze dziwuszki :):)
|
|
hmmmm no nie mają litości wyprowadzić staruszka żeby się przewietrał troszeczke,,,,,, no to nie ładnie z ich strony.....
|
|
ja dopiero na chate wrócłem :-) A co tam u was ???
|
|
dopiero będe obiadek wcinał... a tak to po staremu,, nuda.!!
|
|
omaniaaaaaaaaa>>>>>>????
|
|
co wam internet odłączyli czy jak inaczej???? gzie wszyscy????
|
|
ja TVN oglądam haha
|
|
a co tam ciekawego w tvn he he he
|
|
Sąd a zaraz będą detektywi a pózniej W11
|
|
ło detektywów to ja lubie.....
|
|
to dawaj bo zaraz będą 3xhe
|
|
już mam właczono bandure i patrze , hihihihi robiłes te zdjęcia dziś???
|
|
Nie chciało mi sie haha
|
|
legat z ciebie,,,, to lepiej pucować codziennie co??? dużo masz tam tego???
|
|
dobra jak by kto o mnie pytał to ja w teren musze lecieć,,,,, hehehehehe będe jak wróce............... hmmm.....
|
|
hejjjjjjjjjjjjo co z wami
|
|
Kogo moje oczy widzą ;) hehe Siema chłopaki i dziewczyny ;)
|
|
madziara Chyba uciekli ;) hehe
|
|
Witam koleżanki;)
|
|
Siema siema :-)
|
|
no chyba raczej tak a tu tak nudno mi było witaj kolego :-)
|
|
7angelfree Witam :) Cóż tu się działo podczas kalisonów nieobecności ? Czytałam ,że obudzili klikaniem o 13 ;)
|
|
Co tam u was ???
|
|
madziara Nie można się nudzić Madziara trzeba sobie zaplanować jakieś zajęcia ,spacer ,kino ,książka itp itd ;) hehe Zbychu Witaj Zbychu ,Mój ulubiony sprzedawco ;) hehe
|
|
zbychu stara bieda
|
|
Kalisony cały dzień zajęte ....zaraz też wybywam na trochę ;)
|
|
A jedziecie na Scorpions do Tarnowa ???
|
|
kalisonki no dziś spacer to niebardzo w taką pogode jeszcze z dzieckiem
|
|
dziadka_kalesonki a tak głośne klikanie mnie obudziło:) a tak mi się chciało pac najlepiej to bym w ogóle nie wstawał miałem zły humor :)
|
|
madziara Madziara : stara bieda ,dobrze ,że nowej niema ;) ze starą to człowiek już oswojony ;) hehe
|
|
Dzień dobry;-) co tam Ciekawego się wydarzyło na forum;-)
|
|
7angelfree a od czego ten zły humor jeśli można wiedzieć ktoś ci na odcisk nadepną
|
|
7angelfree A co Ty 7angel po nocach robisz ,że spisz tak długo ?
|
|
kalisonki masz racje dobrze że nowej niema witaj omanio
|
|
Omania Witaj Omania :):):) Kalisony też dopiero przyszły i się orientują w sytuacji ;) Przed południem pisałam z kilkoma bandziorami i było super ....Dziadunio muzykę puszczał ;)
|
|
Wow to mieliście fajne popołudnie,a ja byłam załadowana pracą;-( No ale już po pracy,obiadku i czas na sjestę;-) Robciu!!!teraz ja czekam;-)
|
|
madziara wiesz jak to jest ten tamten obiecuje prace a co do czego nic nie wychodzi. dziadka_kalesonki pies mi czmychnął trzeba było go poszukać no a jak jest ładna nocka to do domu niechce sie wracać;)
|
|
madziara Madziara trzeba widzieć pozytywne strony życia ;).......w dużym stopniu sami kształtujemy swoja rzeczywistość ;) Warto marzyć i spełniać swoje marzenia :):):) Żeby być szczęśliwym człowiekiem :) http://www.youtube.com/watch?v=iCQ0vDAbF7s
|
|
powitać wszystkich :) właśnie wróciłem z działki i wyrwałem chwasta przy okazji A tu patrzę troszkę stagnacji się wdało:) http://www.youtube.com/watch?v=8B7soPencWo&feature=related
|
|
Omania Omania miłej sjesty ;) Kalisony tylko na chwilę zawitały ;)
|
|
7angelfree słyszałam już dziś coś na ten temat wiesz jest takie powiedzenie umiesz liczyć licz na siebie teraz prace znaleść to graniczy z cudem
|
|
biess(pieczny) Witaj :) Nikt nuty nie wrzucił i smutno Moim bandziorom ;)
|
|
Witaj bies(pieczny);-)My się chyba znamy,prawda?
|
|
biess(pieczny) powitać powitać
|
|
biess(pieczny) Fajne zdjęcia ;) hahaha Do Wieczora Kofani :)
|
|
Omanio :) Moje galotki :) madziara :) Się staruszek zdrzymnął i już jest :):):) Ale nie na długo bo zaraz do pracusi musi walić :( ehhhhh Ulitował by się kto nad starym człowiekiem i poszedł za niego :) http://www.youtube.com/watch?v=VBcDU9OVf_I&feature=related
|
|
zdjęcia super.............
|
|
madziara no tak trzeba brać byle jaką byle była.
|
|
Witaj marudo;-)
|
|
7anioł i zarobki przyzwoite maruda a przyśniło się coś miłego chociaż tobie podczas drzemki
|
|
madziara Nie miewam snów :( No czasami tylko koszmarne :(
|
|
Prawda Omania i to w realu :) ale sza..... bo się wyda ;)
|
|
Omanio :) Jak dzionek minął pomimo deszczu?? a moje porteczki cały dzień zapomniały o swojej bandzie :(
|
|
maruda a to niedobrze trzeba myśleć przed snem oczymś miłym i napewno coś się przyśni
|
|
maruda zajechać po Ciebie?? też dziś 3 zmiana mi się kłania
|
|
Nic nie gadam biess(pieczny);-)Ciiii Marudo dzień jak co dzień.Troszkę boli głowa;-(
|
|
hahahahahaha rowerkiem śmigam :) Na Prymę z kolesiem na kawke zajeżdżamy :) Długo nam tam schodzi :) Ale będę pamiętał biess(pieczny) :)
|
|
Omanio:) Podobno dobrze jest na czoło położyć tabletkę z krzyżykiem i zawiązać ręcznik :):) ale ja nie sprawdzałem więc nie ręczę :(
|
|
madziara nic miłego mi na razie do basiaka nie wchodzi :( ale będe miał na uwadze:)
|
|
ehhh i ja nie będę sprawdzać;-( Najwyżej ciachnę i już;-(
|
|
maruda ok
|
|
heh ale sobie Omania umyśliła :):) ciach i już :):):):):) Szyja po takim ciachnięciu boli , jeszcze gorsza lipka :(
|
|
poboli głowa i przestanie zaraz robciu się może pojawi bedzie wesoło i ból minie
|
|
ee tam nie mam po czym płakać;-)
|
|
dobra ja uciekam bo już po dobranoce hahaha miłego wieczorku wszystkim i pracy buziaki papa:-)
|
|
klika ogłoszeń o prace Z neta:) Bezpruderyjną panią do kserowania nocami. Sprzątaczko-sekretarkę zatrudnimy. Kosmetyczkę wnętrz. Sekretarkę na gwałt. Studenta V roku studiów, uregulowany stosunek do służby wojskowej, do hurtowni. Praca trudna i źle płatna. Poszukuję człowieka do sprzedaży jajek.Wymagane wyższe wykształcenie
|
|
Marudo,a Ty byś płakał?
|
|
Po obcięciu swojej pustej głowy nawet bym łezki nie uronił :) Ale po twojej bardzo bym Omanio płakał :(
|
|
ehhh marudo ,dzięki Ci wielkie;-)Podaję chusteczkę;-)
|
|
hmmmmm,,,,,, aco kto płacze??? wita skarbie???
|
|
Ale głowę jeszcze masz :) A ja i tak cichutko w kąciku bym popłakiwał to i rękawem bym sobie otarł :) ale za chusteczkę podziękowania :) Chociaż czy ja wiem czy się przyda do czegoś ??? kataru nie miewam :)
|
|
Ooooooo matko kochana 20 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lecę pod prysznic , ogolic się musze, bo przez weekend zarosłem jak grób nieznanego żołnierza i zaraz do pracy :(:( Niech ktoś za mnie idzie ten jeden raz PLIIIIIIIIIIIISSSSSSSSS !!!!!!!!!
|
|
widze że jak ja wszedłem to wszyscy uciekaja,,, rozumiem
|
|
Ja nie pójdę;-(Wolę posiedziec przy necie;-)
|
|
robciu ja jestem;-)
|
|
Omanio :) Ty już po pracy :) Tobie odpoczywać teraz trzeba , Ciebie nie miał bym nawet sumienia prosic o to :):) Sa inni którzy całe dnie w domku siedzą :):):)
|
|
Marudo,z myślami będę z Tobą;-) I życzę milusiej pracki;-)(o ile taka może być)
|
|
jesteś jeszcze omania??? :)
|
|
To do zobaczyska ludziska po 22 :):):) http://www.youtube.com/watch?v=m54WNWCUAE8&feature=related I nie płakac mi tu tylko przez ten czas :) 2h szybko miną :):):):)
|
|
Dzięki Omanio :) Przynajmniej ty jedna potrafisz mnie wesprzeć w tym trudnym momencie :(
|
|
|
Marudo ja już za Tobą wyję jak kojot;-((((( Robciu jestem cały czas;-)
|
|
witam.. niewolniku wolny..
|
|
oj wolny niewolniku to nie deszcz,to marudy łzy jak groch lecą bo nie chce się z nami rozstawać;-)
|
|
och ty moja najdroższa omanio.... tęskniłem czy ty wiesz????
|
|
|
ehhh robciu,ja też tęsknię za innymi;-) Fresz,Olivka,madziara,kalesonki,,,itd gdzie jesteście???>
|
|
hmmm nie ma ich hmmm:((
|
|
wołaj ich robciu,może usłyszą;-)
|
|
WOOOOOŁŁŁŁAAAAAAMMMMM was..
|
|
|
co tam co tam ja W11 oglądam 3xhe
|
|
ja też zbychu i tu i tu.... omania czy ti jesteś?????
|
|
zimno jak cholera ja to lubię 30-40 'C a tu zima
|
|
a mnie to tu już nikt nie woła????????
|
|
no taaak....za stara jestem ;-(((((((((((((((((
|
|
|
enya siema....... wolałem ogulnie na ogulnym.... cio tam laska słychać ciekawego??? :))
|
|
taaak...taaakkk.....niewidzialnam ostatnio dla wsiech echhhhhh................. tabelki skonczyłam...moge sie nap....ić
|
|
ło a co będziesz pić?? enya??? hehehe nie mów że to o czym myśle?? :)
|
|
To za karę wkleję świński dowcip :PP Obok siebie leje dwóch gości, jeden normalnie eleganckim siurem a drugi jakby z konewki we wszystkich kierunkach. - Panie co Pan tak dziwnie leje? - A to wszystko przez żonę... - Jak to przez żonę? - No bo moja żona mi bierze do buzi i to przez to... - No ale moja żona też mi bierze do buzi a leje normalnie. - No tak ale moja się brzydzi i bierze widelcem...
|
|
Jeszcze wpadłem na chwilę :) Enya :) Z rana piosenusie ci dedykowałem ale nie słuchałaś :):):) Poszukaj teraz bo szkoda przegapić :) Omanio :) Wiedziałem że na Ciebie mogę liczyć ty jedna uroniłaś łezkę nad moim nieszczęściem :) wolny niewolniku :) Praca to jest straszna rzecz , zwłaszcza jak trzeba wykonywać ją przed komputerem :) Ale nie ukrywam że wolę to niż fizycznie tyrać :)
|
|
Finko będę pić...
|
|
Dziaduniu dopierom wylazla z tabelek...zaraz odszukam :-)
|
|
hech tobie to dobrze enya ,,,,, finko sobie popijasz hmmmm....
|
|
Och Dziaduniu Marudko....dziekuję :-))))) Kochanyś facet wiesz? :-))
|
|
enya a jakie finko ja uwielbiam Chianti wytrawne dobrze schłodzone :-)
|
|
robciu...problem polega na tym, że miałam w lodówce poł...i wypiłam :(( a ni ma jelenia co by do sklepu skoczył :((
|
|
hmmm,, enya przyniusł bym ci no ale mi sie nie chce 4liter ruszyć bo zimno na zewnątrz..... :(
|
|
A mnie się mietla zacięła :( ![]()
|
|
a enya,,,, smieszny ten kawał hahahahahahhahahahaihihihihihihheheheh
|
|
a ja chardonnay Zbychu...najlepiej ElSol Australia i też dobrze schłodzone... Kaca po nim ni mam :)
|
|
he he he he he to ti bez makijażu????? enya?????? hihihihi
|
|
Czasem mi sie zdarza...;-)) Leniwa sie robie na stare lata :-))
|
|
ty stara jesteś????? no wez ty przestań jeszcze dobrze wyglądasz,,,:)
|
|
hehe Robciu...babką mogę w kazdej chwili zostać...i co wtedy???? ![]()
|
|
Już se wtedy wogóle męża nie znajdę :-(( ![]()
|
|
enya a szukasz męża ??/ a po co ??? haha
|
|
ło no co ty będziesz młoda babką a nie babcią no nie żartuj sobie,,, laska jesteś:))
|
|
Hehe...zbychu...jak to po co? Żeby go trochę powykorzystywać ;-))))))) robciu jakby nie patrzeć liczę na rozsądek mojego sonka i mam nadzieje zostać starą babcią a nie młodą babką :-D
|
|
hejjj ;)) ja na chwilkę się przywitać wpadłam heh pogoda dobija i niby ma tak cały tydzień być...porażka jakaś :( "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
enya no tak haha to akurat juz przerabiałem A gdzie są Kalisony nasz moderator ???
|
|
Hejka SUN Nieee...w środę już lepiej a w czwartek wogole ma być dobrze a od piątku upały :)) Główka do góry :))
|
|
To ja już bym chciał, żeby był ten czwartek..
|
|
enya oh dziękuję za pocieszenie mam nadzieje że faktycznie pogoda sie poprawi bo nie do życia jestem :( a jak wam mija wieczór ?:) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
algeroth już tylko wtorek i środa minie i będzie czwartek :D
|
|
oo sun skarbie ti mój.. WITAJ :)) oj śkoda zie taka śmutna moja pzitulanka jeśt....:((
|
|
hej wszystkim gadułom kochanym :)
|
|
SUN mnie powinkowo z niedosytem... a tu żaden z gentlemanów nie chce się dać wysłać do monopolki :)) Opijam ukończenie tabelek hehe...jak to dobrze, że ta nasza mieścina jest na tyle mała, że wcale samochodu z garazu nie muszę wyciagać :-)
|
|
algeroth czekasz na piwko w miłym toważystwie???
|
|
hejka freszka :)
|
|
robciu hej hej ;) miło Cię widzieć pracusiu ;) mnie pogoda dobija zaraz spac ide bo nie daje rady normalnie... słuchajcie co ze spotkaniem? jakies dokładniejsze info jest czy czekamy do środy heh http://www.youtube.com/watch?v=mfFCUdEZPos&feature=related "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
ło patsajta moja myska???? :))) witaj mysko zaraz ciebie złapie hihihihihi
|
|
robciu jesss ;) hej fresz
|
|
enya ooo ja tez lubię winko :D gratulacje!!! fresz hej baboo ;))) gdzie Ty byłaś jak Cie nie było hehe algeroth ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
*Sun* chyba nie ma na co czekać, czwartek, 20:00.. I wszystko jasne ;]
|
|
środa to ja niewiem sun cz ja się wyrobie bo cały tydzień mam wyjazdy w teren,,, ale jak by co to będe z wami myślami,,,
|
|
środa to ja niewiem sun cz ja się wyrobie bo cały tydzień mam wyjazdy w teren,,, ale jak by co to będe z wami myślami,,,
|
|
ojjj robciuu sprytna ja trochę się poganiamy :)a ti sie troche zamieniasz w chłopa ło pacza jaki się robi nam robciu nie dowierzata jak ja? enya ja tego wszystkiego nie zdołałam przeczytać ale wyrwałam tylko że szukamy ci faceta i chcesz wino heheheeh dobrze widziałam bo ciężko to sprostać i po całym dniu ogarnąć.
|
|
robciu nie no spotkanie w czwartek tylko chodziło mi dokładnie o której itp. hehe algeroth oooo i to mi se podoba :D spoko więc ustalone hehe to ja znikam tulić się do podusi Dobranoc wszystkim spokojnej nocy i nie rozrabiać mi tu ;)) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
sun WITAJ babo jaka ty jesteś kochana zawsze można liczyć na gorące ze słoneczka strony powitanie :)raczej tak jak wyżej widzimy się w czwartek o 20 mi się tak wydaje już widzę że nam robciu chce uciec nie ma mowy kochany przychodzisz i będziesz mi grał na gitarze jak obiecałeś:)
|
|
oooojjjjj sun ŻEGNAJ babo milusich snów :)
|
|
fresz mam nadzieje że w czwartek razem idziemy? ;P "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
frezzzz wez drobniaki bo będe miał kapelusz hihihihihi postaram sie być,, a cha jak zbychu będzie to i ja przyjdę ,, o tak,, :))
|
|
hmmm kochaniutka zapewne plany sie nie zmieniają tylko ja biore jeszcze ze sobą koleżankę która nie mogła iść ze mną na tamte spotkanie Robciu zapewne kojarzy,tyle że ona nie ma pojęcia co sie na 4 lomza wyprawia bo nie śledzi tego heheheh ale gadałam o fajnych ludziach i miłym towarzystwie więc ozorka se strzępi już do poznania:)napewno z widzenia znasz :)
|
|
Dobranocka SUN :)) Haha Freszka...w odpowiednim wieku to już albo zajęci albo z demobilu :(( Ale coż...jak to mawia moja sasiadka kochana... "kiedyś i w moje otwarte okno koza nasra" ;-))))
|
|
a gdzie na browara idziecie ???
|
|
papa milusia puchata prytulanko to znaczy się sun milusich snów,,,,,,,,:))
|
|
fresz mi to nie przeszkadza chyba że wam hehe ale ok to na gg sie spiszemy a teraz uciekam kochana enya cóż za cudne powiedzenie buahaha Zbychu w czwaretk pod ratuszem DOBRANOC WSZYSTKIM ;) ![]() "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
A mogę przyjść ???
|
|
a czemu nie,,, zbychu???
|
|
robciuu jak zbychu idzie to i ty hmmmmm nie ładnie wiesz no cuż już nie lubię cię tak bardzo , enya miałaś bardzo mądrą sąsiadkę mądre słowa hehe :)czekamy cierpliwie:)
|
|
No to przyjdę bo przez tydzień jestem słomianym haha A Ty będziesz ???
|
|
idz ty freszzzz ja bym opuscił spodkanie???? no co ty,,,?? żartowałem,,,:))
|
|
|
enya Fajna miotła ;) hehe Finko lubisz ;) Kalisony też czasami winko lubią wypić ;)
|
|
ty do mnie zbychu rozmawiasz z tym pytaniemmm???
|
|
oo kalisony witajcie:) robciu no ja myślę że to był żart jak do takich milusich koleżanek można nie przyjść:)
|
|
Witam Wszystkich wieczorem ;) Tyle bandziorów ,że nie sposób wszystkich wymienić ;)hehe fresz ,robciu ,Zbychu i reszta Bandy Kalisonów Dobry Wieczór :):):) Zbychu Zbychu moderator się melduje ;) hehe
|
|
Hejka Kalisonki :-)) Już nam tu Ciebie brakowało :-)
|
|
o witam kalisonki...:) chyba się nie widzieliśmy dziś co??
|
|
Siema Kalisony dawaj nowy temat bo przewijać mi sie nie chce haha
|
|
freszzz milusich powiadasz??? :) aż mi głupio sie zrobiło......
|
|
Zbychu Dlatego czekałeś na kalisony ? ;) hahaha Zaraz coś podumam w tym temacie ;) robciu Robcio dzisiaj jeszcze się z kalisonami nie widziałeś ;) Chyba ,że nosisz bo zimnawo trochę dzisiaj ;) hehe
|
|
zbychu nowe motto masz??? he he he
|
|
A teraz sie doczytałęm Roberto że Ty w środę masz wyjazdy a nie w czwartek przecież to święto A pytałem czy będziesz bo masz mi 10 piwów postawić .... kiedyś obiecałeś Bo ja kasy niet krzywoliniówkę tylko odkurzam haha
|
|
enya Enya ,a mi Was brakowało ;) fresz1 Dzisiaj nie śpiewasz ? Zaraz pośpiewamy coś ;)
|
|
Roberto ale jak kiedyś ją sprzedam to też postawię. Słowo Harcerza :-) No motto takie z mojego życia troszkę hehe
|
|
a no wiem że wolne.. hech ti ja też kasy niet , może koleżanki nam pożyczo,, albo krzywoliniówke zastawimy w barze co??
|
|
Kalisony Ty tu moderatorem jesteś ale nie tylko dlatego czekałem za Tobą :-)
|
|
heheh oj kalesiony koniecznie chyba sie wyszalałam w sobotę to teraz cicha myszka ze mnie do weekendu heheh:) Robcu i słusznie bo koleżanki 1 klasa:)hahah widzisz a tak zbycha się chciało a tu 10 piwek żąda ale masz lipke:)to ja szybciej te puszki zbieram bo kasy trzeba wziąść i też dla ciebie kupić piwko bo przez zbycha goły i wesoły będziesz:)
|
|
Zbychu Mówisz masz ;) hehe POST pt. "WIECZÓR ZE ZBYCHEM ":)
|
|
Roberto dobry pomysł pózniej cala banda przez miesiąc będzie pić browara
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |