poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Panienki i BMW

Przechodząc ulicami naszego miasta i spotykając się z kumplami w barach zastanawiam się nad takimi panienkami które lecą na kolesi z Bemkami dla tych panienek nie liczy się jak patrzę wygląd goscią jego charakter tylko aby miał kasę aby woził tylko na przednim siedzeniu "fury" i ona jest już w samym raju.Dla mnie uważam że to jest żenujące tylko o kasę chodzi a gdzie prawdziwa miłość nie taka materialna

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Panienki i BMW

hehe...wyczuwam tu lekką zazdrośc :)
trochę uogólniasz,wiesz... nie zawsze tak jest,że panienki siedzące na przednich siedzeniach BMW to słodkie idiotki lecące tylko na kasę.Widziałeś jedną czy dwie takie akcje i już tragizujesz,pisząc że to reguła.Z resztą ktoś musi jeździć beemką,by ktoś nią jeźdźić nie mógł :) taki jest ten świat.Jeżeli Ci to ulży,to stwierdzam,iż te beemki stanowią kontrast,na którego tle rysujemy się my-"normalni" hehe
P.S. Tak na marginesie,to mój brat jeździ piękną betą,a na przednim siedzeniu obok niego zawsze siedzi piękna kobieta... tyle tylko,że to jego żona,a poznali się na długo,długo przed tym,jak to BMW kupił.Więc jak sam widzisz... :)
Pozdro

Zgadzam się z Grabosiem.

Uważam, że dzisiaj taka Bemka to już nie żaden rarytas. Nio chyba, że jest faktycznie jakaś fajna i w miarę młoda. Sami wiecie, ile tego teraz u nas jeździ :]

Co do dziewczyn lecących na dzianych facetów jeżdżących Bemkami ... coś w tym jest, ale nie do końca. Podejrzewam, że statystycznie gdzieś co 4 lasce zależy na grubości portfela faceta.

Wyjątek od reguły ??;))

Ja tam nikomu nie zazdroszczę ale stwierdzam fakty które zauważyłem na uicach.Dziś tylko liczy się pogoń za kasą a widać szczególnie to u takich panienek BMKA lub lepsza fura i możesz być nawet chłopem oderwanym od pługa ale masz już wżiecie bo masz kasę pewnie

ja rowniez sie zgadzam ze cos w tym jest na takie panienki mowi sie "blachary" :) i nie musi byc to BMW ale te autka juz cos takiego w sobie maja. mysle ze najlepiej by było gdyby jakas pani wypowiedziala sie na ten temat jak to jest :) my panowie wiemy juz swoje na ten tamet :)

Zurcio,prawda jest taka,że g**no wiemy na ten temat.Niestety.Towszystko tylko nasze przypuszczenia,teorie....Nikt z nas (mowa o męskiej części forumowiczów)nie był nigdy kobietą,nie jest i (chyba?) nigdy nie będzie,toteż ciężko jest cokolwiek stwierdzić z całą pewnoscię,że zapewne jest tak a nie inaczej.Poza tym dochodzi jeszcze czynnik różności i niepowtarzalności każdego z nas,bez względu na to czy mowa o mężczyźnie,czy też kobiecie.Jedna na furę poleci,druga nie-i to bez znaczenia czy za "fajęrą" siedzi "kretyn ze zjeb***nym ryjem" czy przystojniak.A nawiązując jeszcze do wspomnianej przez Ciebie pogoni za kasą... no cóż... ameryki nie odkryłeś w tym momencie,a śmiem twierdzić,że w szczególności widać to raczej u polityków,ludzi "szacownych"-w ekstremalnych przypadkach nawet u księży-aniżeli u tych panienek,które korzystają po prostu z przywilejów młodości.Z resztą,co tu mówić o podrywaniu na furę... każdy ma swoje potrzeby (mam tu na myśli potrzeby seksualne) i po rozmowie onegdaj z moją znajomą,która będąc kobietą wie,co jest na rzeczy,sam już nie jestem pewien,czy taki koleś z beemki jest w tym całym przedstawieniu myśliwym,czy może jednak ofiarą hehe... ;)
Pozdro

poprawka - nawiązując oczywiście do wspomnianej przez Tomka23 (nie przez Zurcia) pogoni za kasą... :)
Pozdro

Dla mnie jak panienka leci na kase i na fure a w zamian daje facetowi w nocy seksualne przyjemnosci to jest to dla mnie normalne kur...stwo i nic wiecej, inny rodzaj prostytucji bo ona w zamian za MacDonalda, pobujanie sie fajna fura, itd, daje mu w nocy ucieche w postaci dobrze zrobionej laski.

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

luizfernandez,wymyśl od razu określenie na siebie,gdy będziesz jakiejś pannie,podjarany jej walorami etc walił minetę hehe... kurw? :)

grabos mam okreslenie dla ciebie w takim razie - hlapopizd :) a panna co leci na kase i fure to ku..wa jak bys ja inaczej nazwal ?

Ooo... widzę,że mamy do czynienia z forumowym napinaczem hehe...
...wyluzuj... i nie obrażaj od razu kogoś,tylko dlatego,że nie masz poczucia humoru... biedaku :]

ja caly czas zartuje i luzuje :) nie lubie konfliktow :) Twoje zdrowie... OooOO :)

no to spoko :]

ta...co niektore kobietki lubią kase, a co niektorzy faceci leca na zgrabne nozki ...wogole nie rozumiem po co tomek 23 temat taki zapodales?? czlowieku zauważyles ile mlodych dziewczyn jezdzi samochodem marki bmw... siedza z przodu..po lewej stronie

"Ja tam nikomu nie zazdroszczę ale stwierdzam fakty które zauważyłem na uicach.Dziś tylko liczy się pogoń za kasą a widać szczególnie to u takich panienek BMKA lub lepsza fura i możesz być nawet chłopem oderwanym od pługa ale masz już wżiecie bo masz kasę pewnie" zastanawiam sie czemu nad tym ubolewasz, czyzbys szukał prawdziwej milosci ale jezdzisz bmw i zauwazyles ze twoja dziewczyna kocha bardziej twoj samochod niz ciebie?? no coz na czyms 3ba oprzec zwiazek... ;)

prawdziwa miłość?buahhaha czy istnieje jeszcze cos takiego?Człowieku na jakim świecie ty żyjesz!Laski lecą na kase?A każdy facet to co moze na jej wnętrze!!!Dla kazdego liczy sie to jak laska wygląda wiec zalezność jest obustronna!Lubie bmw!!

No w sumie można się zgodzić z Ewuńcią1, bo niby czemu dobry samochód ma być gorszą zaletą niż dobry wygląd :/

czytam ten wontek i się zastanawiam czym teraz jest BMW, mozna sprowadzić autko za 20-30 tyś. i będzie to ładnie wyglądać bo to jest BMW, ja osobiście posiadam malutki samochodzik którego praktycznie niewidać na ulicy, a mogłem kupić w tej cenie BMW 530i, ale czy bym się bardziej dowartosciował to niewiem?

Ktos ma kase na Bmw i jeździ :P

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=63122367 prosze bardzo, najwiekszy model BMW hehe za 6500 zl i co jak se kupie takie to bede kozak i beda na mnie lecialy super laski? hehe to ja wole za te pieniadze kupic sobie cos mniejszego, w lepszym stanie, z mniejszym przebiegiem i zeby mniej palilo niz ta krowa... o cenach czesci nie wspomne :P a super dupcie juz mam i jezdze korenskim dziadostwem :P

Można zgodzić się z Ewą... Nie wazna milosc ale przyszlosc ;/ Ja sobie Betke kupuje :) zobaczymy jak to bedzie :)

H..j w d..pe tym wszystkim lalom co za merca czy tam bmw i macdonalda odrazu biorą w usta, nienawidze takich... bleee

Wracając do kobiet....
Z moich obserwacji wynika, ze najcześciej wybierają niewłaściwych facetów.
Przekonują się o tym zazwyczaj, gdy jest juz za późno.

pozdrawiam

...właśnie. Lecz niezwykle trudno jest dokonać właściwego wyboru...

... dokładnie. Tym bardziej, ze ta bardziej wartościowa część męskiej połowy świata jest najcześćiej niezauważalna ...

I agree

...racja. Lecz to samo stwierdzenie można by odnieść do żeńskiej połowy świata...

Jednakże są to sprawy niezwykle złożone, a każdy przypadek inny.. Różne są bowiem doświadczenia ludzi, mniej lub bardziej bolesne, różnie też te doświadczenia są przez każdego odbierane - tak jak różna jest tolerancja bólu... A każdy idzie własną drogą, spotykając na niej inny "zestaw" ludzi i potykając się o inne "kamienie życia":). Trudno więc na tym polu generalizować i uogólniać cokolwiek..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org