Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Festiwal "Walizka" |
No i co moi drodzy powiecie na temat dzisiejszego spektaklu "Ślepcy"? Stary Rynek w Łomży stał się jakiś taki... Jak to ująć? Światowy...? ;-) Normalny...:-) Taki, do jakiego tęsknimy...? Nie wiem, ale nie mogę zasnąć. Kto był, zapraszam do dyskusji.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Festiwal "Walizka" |
frotka dziadkowe kalisony były na spektaklu .Stary Rynek odżył wczoraj , masz rację miał okazję gościć wspaniałych artystów .Spektakl SUPER ,wrażenia niesamowite ,brawa przez kilka minut ...... nie byłam wcześniej na takim wspaniały widowisku :)
|
|
Cudownie ,magicznie,nie chciało się wychodzić ze starego rynku,zobaczyłam promyk nadziei ,że może coś się zmieni na lepsze w naszym mieście,najważniejsze byli widzowie i wszyscy byli zachwyceni,dzięki za miłe anonimowe towarzystwo.
|
|
dobrawka dziadkowe_kalisony też dziękują za miłe anonimowe towarzystwo :) Dziś też jest spektakl o 21:00 „Cykliści” reżyseria Katarzyna Pawłowska i Maciej Adamczyk, Teatr „Porywacze Ciał” – Poznań /Polska/ – Stary Rynek
|
|
Tu krótka zajawka : http://www.youtube.com/watch?v=qwlz-e_DsVs Ci, którzy oglądali, przypomną sobie klimat.
|
|
Dzięki frotka :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |