środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WISZĄCE OGRODY czy ktoś był?

Dzis bylismy w Nowogrodzie w Wiszacych Ogrodach ( bylej Panoramie) niestety menu nie jest zachwycajace, wchodzi sie do lokalu i nie wiadomo gdzie jest jakis bar czy lada gdzie mozna cos zamowic, wszystkie swiatla zgaszone i zeby sie kogos zapytac czy w ogole jest otwarte trzeba sie blakac po kuchni. W koncu usiedlismy na tarasie.Poprosilismy o karte dan a tu pani mowi ze sprobuje jakies znalezc bo dzis duzo ludzi bylo i nie wie gdzie sa, bo powinny byc na stole. Gdy juz je dostalismy kelnerka zaproponowala: "moze panstwu pomoge, cos doradze", my na to " poprosimy niech pani radzi", wiec ona -"a co panstwa interesuje" hehehe.ciekawa rada. wszyscy pisza o zupie szczawiowej w artykulach a wsrod zup rosol i zupa dnia. zeby bylo smieszniej miedzy stolami blaka sie bezdomny pies szukajacy resztek-my go probowalismy odgonic, a kelnerka odwrocila sie i udala ze go nie widzi. skonczylo sie na tym ze zostawilismy karty dan ( oczywiscie stare nie zmienione nadal z nazwa Panorama) na stole i wyszlismy. Wczesniej jednak zapytalismy obsluge czy to jest nadal Panorama czy juz Wiszace Ogrody na co uslyszelismy-"a ja sama nie wiem". Slaba ta rewolucja Magdy Gessler. Moze ktos ma lepsze wrazenia?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WISZĄCE OGRODY czy ktoś był?

Przecież to jest program rozrywkowy a nie doradztwo jak prowadzić lokal. Zresztą Pani Gessler nie zawsze się udawało z lokalami. W TV ma dobrze wyglądać i pewnie będzie wyglądąło. Kiedyś w PRLu pisali, że TV kłamie .... ciekawe jak jest dziś?

Ja również byłem w tamtą niedzielę i było ok też pytałam jak to jest z tą nazwą, restauracja nadal jest restauracja 'Panorama" natomiast taras i skarpa to wiszące ogrody nad narwia wiec dla mnie w sumie obojętne jak się nazywa zjadłem smacznie, a ludzi było full ale przynajmniej wiadomo,że świeże!

Shao a skad wiesz , ze swieze?-bo tak ci powiedzieli-no moze i wiadomo tylko komu?Jakas pseudo reklama mi tu pachnie"wiadomo"

aha Shao wiele wiesz tylko pogubiles(as) sie , bo na poczatku piszesz w formie zenskiej a na koniec w meskiej -typowe dla podszywajacych sie pod kogos osobnikow

Coś was wszystkich poj......ało, wie czy świeże bo powąchał.

berry a moze po prostu na zasadzie logiki? Jak jest pelno ludzi, to znaczy ze zarcie nie lezy tydzien i nie czeka na klienta... Jak lokal swieci pustkami, to wiadomo ze raczej nie kupuja codzien swiezych produktow, zeby na wieczor wyrzucac...

oj krecisz Shao,ale swoje trzeba chwalic-powodzenia

podobno "wspaniała" obsługa :D

ale sam nie byłem ,tylko opinie słyszałem

berry znaczy sugerujesz, ze ja to shao? ^^ Paranoje mozna leczyc :)

Przepraszam za błąd zawsze wypowiadam się w formie męskiej.
I na logikę troche weźcie jak jest dużo ludzi tzn. że mają świeże jedzenie. To chyba proste jak konstrukcja cepa. A co to dej knajpy to mam do niej sentyment bo miałem tam wesele pare lat temu.

I żeby nie było że zachwalam tylko tę knajpę to polecam najlepszą kaczkę w Polsce w restauracji Złota Podkowa w Przejazdowie na drodze Warszawa - Gdańsk.

Tobie berry życze wszystkiego dobrego a Panoramie Dużo klientów.

Pozdrawiam właścicieli.

No i żeby te wiszące ogrody komuś się na łeb nie spi..er...do.liły.

wiszące ogrody, dwie tuje na krzyż... ważne aby żarcie było dobre.

Witam, też byłem tam w niedzielę i chyba obsługa spała po sobotnim weselu, bo również wyszedłem z rodziną głodny. Co do jedzenia to obawiam się, że menu jest takie same jak na imprezie (weselnej) dzień wcześniej, tylko starsze o jeden dzień :)

fanka bocianka

To było dobre ;) , trzeba uważać na głowę hehehe

Według mnie ten lokal to porażka. Jedyny plus to widoki z tarasu i ze stołów wystawionych na dwór. Cała reszta to porażka. Żeby zamówić musiałem wejśc do kuchni bo żadna z kelnerek nie zbierała zamówień. W związku z tym ustawiła się kolejka zamawiających w kuchni. Jak w stołówce.
Przy pierwszym daniu jakie chciałem zamówić pani kierownik burkneła, że nie ma. Nie zaproponowała nic innego więc poprosiłem o kartę (leżała obok tej pani) żeby coś wybrać. Usłyszałem "Idzcie sobie weźcie z sali, tam jest dużo."
Wyszedłem i nie zamierzam wracać. Od nowogrodzianinów usłyszałem, że żadna z potraw nie jest przygotowywana na miejscu. Wszystko jest dowożone z Łomzy i podgrzewane. Ciężko to potwierdzić ale wydaje się prawdobodobne przy ciągłych brakach dań.
Nie polecam. Trzymajcie się z dala.

edit^ nowogrodzian;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org