Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rozliczenie ciepla |
Witam.Ile kresek wam ubywa na grzejniku ktorego nie uzywacie?Niby 3 kreski wiecej dodaja ale mi zawsze ubyla dodatkowo jeszcze 3.Placi sie nawet za te grzejniki ktorych nie uzywamy.Policzyc setki innych mieszkancow to sumka niezla sie uzbiera.OSZUKANSTWO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rozliczenie ciepla |
Złodzieje i to na 100 % znam ten temat
|
|
wedlug mnie to podzielniki powinne byc zdejmowane zaraz po sezonie grzewczym a zakladane tuz przed.Za letni czas co plyn w podzielnikach paruje zarabiaja grube setki tysiecy a potem jeszcze placza ze wegiel zdrozal.Powinni zalozyc automaty ale nie zarobia zlodzieje.wszyscy powinnismy cos z tymi zlodziejami.
|
|
prezes musi utrzymać swoją świte wyborczą dlatego oszukują ludzi może to koniec prezesów i ich pałaców
|
|
mimo wszystko czy ubyło kresek czy nie ale jest coś takiego jak strata ciepła w rurach które macie w pokojach, i to się dolicza "roj" lepiej niech nie zakładają elektrycznych bo dopiero w niech nabija < przez lato nabije ponad 50-200 punktów w zależności od pokoju> a w sezonie grzewczym od października do marca średnio nabijają po 1400 pkt robiliśmy remont kuchni 3 lata temu i usuneliśmy grzejnik, chcieliśmy oddać licznik ale nie przyjeli i kazali trzymać, licznik cały rok leżał w kuchni na lodówce i nabiło prawie 120 od tamtej pory trzymam go w lodówce;] żeby 0 było;]
|
|
Czy to jest legalne, że zdjąłeś ten licznik? Chciałam usunąć grzejnik w kuchni i nie pozwolono mi. Możesz mi powiedzieć w jaki sposób to załatwiłeś?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |