czwartek, 03 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
rozliczenie ciepla

Witam.Ile kresek wam ubywa na grzejniku ktorego nie uzywacie?Niby 3 kreski wiecej dodaja ale mi zawsze ubyla dodatkowo jeszcze 3.Placi sie nawet za te grzejniki ktorych nie uzywamy.Policzyc setki innych mieszkancow to sumka niezla sie uzbiera.OSZUKANSTWO

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: rozliczenie ciepla

Złodzieje i to na 100 % znam ten temat

wedlug mnie to podzielniki powinne byc zdejmowane zaraz po sezonie grzewczym a zakladane tuz przed.Za letni czas co plyn w podzielnikach paruje zarabiaja grube setki tysiecy a potem jeszcze placza ze wegiel zdrozal.Powinni zalozyc automaty ale nie zarobia zlodzieje.wszyscy powinnismy cos z tymi zlodziejami.

prezes musi utrzymać swoją świte wyborczą dlatego oszukują ludzi może to koniec prezesów i ich pałaców

mimo wszystko czy ubyło kresek czy nie ale jest coś takiego jak strata ciepła w rurach które macie w pokojach, i to się dolicza

"roj" lepiej niech nie zakładają elektrycznych bo dopiero w niech nabija
< przez lato nabije ponad 50-200 punktów w zależności od pokoju> a w sezonie grzewczym od października do marca średnio nabijają po 1400 pkt

robiliśmy remont kuchni 3 lata temu i usuneliśmy grzejnik, chcieliśmy oddać licznik ale nie przyjeli i kazali trzymać, licznik cały rok leżał w kuchni na lodówce i nabiło prawie 120 od tamtej pory trzymam go w lodówce;] żeby 0 było;]

Czy to jest legalne, że zdjąłeś ten licznik? Chciałam usunąć grzejnik w kuchni i nie pozwolono mi. Możesz mi powiedzieć w jaki sposób to załatwiłeś?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org