Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wzorki na włosach |
chciałabym wyciąc sobie jakis wzorek na włosach z boku głowy z jednej strony. Moglibyscie polecic mi jakas fryzjerke badz fryzjera ktory to dobrze zrobi? Ile cos takiego moze kosztowac? Tak orientacyjnie moze wiecie. Zalezy mi na tym bardzo i prosze o pomoc. Nie wiem gdzie najlepiej sie udac aby było dobrze i tanio
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wzorki na włosach |
na mickiewicza jest fryzjer ale męski ;p po shodkach w dół... kiedyś robiłem sobie to własnie u niego i zaje*iście mi sie podobało ; p nie jakieś marne linie tylko konkret wzory ,nie z katalogu a na spontanie zrobił.... zdecydowanie polecam,pewnie z 20 zeta zapłącisz,myślę, że nie więcej ;);)
|
|
po schodkach * przepraszam za błąd;p
|
|
Na jajkach sobie zrób...
|
|
do: 4pokoje... Wielkie dzieki za pomoc :) na taka konkretna odpowiedz czekałam :) a Ty "cziki" nie zauważyłeś ze jestem kobieta? Pewnie polecasz bo sam takiej fryzury doświadczyłeś :)
|
|
nie ma sprawy :P pokaż sie poźniej :P
|
|
Oka to pewnie jutro :) Jak bedzie się nadawać do pokazania cywilizacji :P he he
|
|
no oby sie nadawało bo jak nie to na mnie będzie ,że poleciłem :P nie no świr... koleś napewno lipy nie odwali;p
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |