Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca magistrska |
witam piszę pracę magisterską na temat cyberprzemocy, napiszcie co sądzicie na temat agresji na forach internetowych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca magistrska |
temat rzeka. Musisz opracować sobie jakieś ankiety. bo tak to tylko głupoty ludzie pieszą. Rozumiem praca z psychologii....? SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
Jak dla mnie, Ci co stosują agresję na forach internetowych, są zbyt tchórzliwi, aby powiedzieć coś komuś prosto "w twarz", więc odreagowują przed komputerem udając odważnych i stawiając siebie ponad wszystkich, drwiąc z innych. Owszem taki człowiek jest odważny- przed ekranem, na żywo- spier***olił by z podwórka, gdyby usłyszał szczekanie burka...
|
|
pedagogika, a ankiety to każdy robi, a mi chodzi o to co ludzie faktycznie myślą
|
|
w takim razie załóż konto na fotce, tam jest tej cyberprzemocy najwięcej :) SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
a tak poważnie to mogę Ci duzo pomóc przy pisaniu tej pracy i dać duzo dobrych materiałów. Powaga odezwij sie na mój mail: kuna12349@wp.pl SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
.mn/klj'l;k'
|
|
emilaa21 tak masz racje dziecko tylko że bohaterzy na "żywo" szybko giną. A jeśli twoje motto na "żywo" brzmi "Morda nie szklanka się nie potłucze" to jeśli tako bohaterko jesteś to pewnie ząbków na przedzie nie masz.
|
|
Według mnie ludzie stosujacy agresje na forach sa mało inteligentni i zakompleksieni, niemając nic do powiedzenia uciekaja sie do agresywnych wypowiedzi.
|
|
7angelfree, mam więcej zębów niż Ty w głowie rozumu:) Nie załatwiam spraw pięściami, gdyż tylko tacy co w głowie mają nasrane wyciągają łapy do innych
|
|
DanekUWB w jaki sposób chcesz przedstawić w rozdziale metodologicznym luźne pytanie i odpowiedzi z forum? Ankiety robią wszyscy bo jest to nieodłączny element częsci badawczej jeśli natomiast interesują Cie wypowiedzi poszczególnych osób przeprowadź wywiad pogłebiony
|
|
Tak serio, to czy sam chcesz napisać tę pracę? Jeśli na tej uczelni, skąd jesteś, to rozumiem, dlaczego wątek o agresji właśnie na tym forum... Pewnie miałeś zamiar wsadzić kij w mrowisko, a materiały jak na tacy... :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |