środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
praca na wakacje

Mam 15 lat i szukam jakiejś pracy na wakacje jeżeli ktoś by coś wiedział na ten temat to prosze o kontakt.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: praca na wakacje

proponowałabym zawyżyć sobie wiek przynajmniej o 3 lata ;-)

Ja mam 18 lat i tez nic nie mogę znaleść na wakacje w tej Łomży... ;/

tak, zawyżyć wiek o 3 lata, ciekawe co chłopak by zrobił gdyby go tak pracodawca poprosił o okazanie dowodu? Kłamstwo ma krótkie nogi...zresztą który 15 latek wygląda jak osoba dorosła? Moja koleżanka ma 25 lat, kupowała ostatnio piwo i musiała dowód pokazywać, to ciekawe czy taki 15 latek by nie budził podejrzeń, gdyby oznajmiał że już ukończył osiemnastkę;/
Ludzie,myślcie trochę, zanim coś palniecie...

Ale chodzi mi o coś typu ulotki albo idź przynieś podaj pozamiataj

Pochodź, popytaj po bankach np, ja jestem z Ostrołęki i w ubiegłoroczne wakacje tak robiłam, akurat tak się złożyło, że w Eurobanku potrzebowali kogoś do rozdawania ulotek na mieście. Tak samo w skupach podręczników szkolnych (tam dostawałam 5 za godzinę za rozdawanie ulotek).
Poza tym jak potrzebowałam kasy zbierałam jagody i sprzedawałam później na ryneczku. Teraz mam dużo lepiej bo pracuję jako hostessa w marketach i mam 8 za godzinę, no ale od czegoś musiałam zacząć:)
Popytaj więc tak jak mówię, w bankach, jakichś firmach pożyczkowych, czy nie potrzebują kogoś do roznoszenia ulotek itp - przeważnie wiek 18 lat nie jest wymagany.

popytaj sie, czy nie zrobić zakupów sąsiadce albo ulotki jakieś roznieść

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org